Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
Az 1.58-as fw-ben szerepel, 4,6,8 és 12x-esen tudja írni. Ezzel a progival meg tudod te is nézni az adott fw-t, milyen MID-ek szerepelnek benne.
Bahh, a 110D fw-ben az INFOME_R30-as MID-hez (meg még egy párhoz) nem tartozik semmilyen írási sebesség! Ez azt jelenti, hogy éppenhogycsak ki nem köpi a lemezt? Mondjuk egyet írtam már vele ilyen Philipset, bátrabbak megnézhetik az eredményt. Akkor ezek szerint ezért lett ilyen ratyi! (Max. 4x-esen engedte pörkölni.)
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Joltee
aktív tag
válasz verybigboy #6952 üzenetére
Ez kíváncsivá tett; van otthon egy 112L és egy 110D író (melóhelyen meg egy 111D), sosem írtam még velük MCC004-es Verbára, itt lesz az ideje egy próbának...
-
Joltee
aktív tag
válasz verybigboy #6955 üzenetére
Nyugi, hülyeségre nem pazarlom ám el őket!
-
djculture
félisten
Jött hozzám pár Compusa dvd-r INFOME..R20 médiakóddal.Újabb darab a gyüjteménybe ami nem kapható a környéken
[ Szerkesztve ]
-
guiness
csendes tag
Szisztok! Milyen lemezt ajánlott venni? a Philips DVD-R 100 db-os kiszerelés jó típusnak számítható, a normál és nem a promos változat, a Gold Medianal ezt lehet most kapni? Ez megfelel vagy érdemes más típust néznem? köszönöm. üdv.
-
Flashget
félisten
válasz guiness #6959 üzenetére
100-as kiszerelésben régebben kicsirigó beírta melyik kiszerelés volt a "jó" INFOMEDIA R30 mides.
DVD-R esetében 25+5, 50+10 promo csomag volt ilyen.
a 100+20 már nem ez a mid volt hiába promo csomag!lassan már ajánlani sem tudunk lemezt mert nem kapni..vegyél azt amit kapsz még.
Realme GT Master Edition
-
guiness
csendes tag
válasz Flashget #6960 üzenetére
Szia!
A promos csomagokat olvastam, hogy azoknal melyik jo típus, de azt már nem tudok venni Gold-medianal, most van jó árban naluk zsugorfolias 100 db-os kiszerelesben Philips DVD-R, és ezen gondolkodom hogy milyen minősegű lehet, gondoltam megkérdezem, hogy a többi Philips lemez is elfogadható minőségűek-e a vélemyéek, tapasztalatok alapján. köszönöm.üdv
-
Kam1kaze
tag
Kár hogy goldnál már nem lehet kapni promós philipset, itmedia átvevőhelye meg budára került, 15 kerből kicsit messze van. :/
-
-
djculture
félisten
100 as cmc-s,nem érdemes venni.Csavaros nyavajába van jó/promo-pack 60/30/.Van még ahol lehet kapni de szerintem utána csak cmc lesz.Ritek is hiánycikk.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz IRON STORM #6967 üzenetére
Igen taiwani.Első pár lemez nagyon jó volt, szinte tökéletes ezekhez képest.Aztán ilyenek jöttek sorban.Kicsit változik a minősége a lemezeknek.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
válasz verybigboy #6981 üzenetére
Ezek TDK fullprint lemezek.
-
smiti
veterán
Mivel láttam egy nagyon jó minőségű írást a Philips InfomeR30-ra 16X sebességgel ami Ihas524-el készült [link] ezért én is próbát tettem így:
Az esetleg elképzelhető, hogy ebben a kiszerelésben nem egyezik meg a lemezek minősége? 50+10db-os felállásban vettem, eddig még csak a 10-es csomagot bontottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
verybigboy
senior tag
Azt kell mondjam, egyik írás sem über-alles! Az InfomeR30-as lemez (ha jó sorozatszámút fogsz/fogtál ki) azt tudja amit fer fórumtárs belinkelt nemrég. Az minden valószínűség szerint egy jó szériából származó lemez egy jó íróval megírva. Nekem is van olyan mínuszos lemezem amit ha nem a megfelelő íróval írok meg, csak átlagos eredményt produkál, viszont ha a hozzá passzoló íróval írom, egy igen jó eredményt kapok. Kérdés most hogy Nálad ill. Ironstorm-nál most mi van? Gyengébb szériát fogtatok ki lemezügyileg, vagy magának az írónak nem fekszik igazán ez a MID. Ez csak akkor derülne ki ha megírnátok egy lemezt (ugyanezen szériából származót!) pl. egy Pioneer 215-el! E nélkül szerintem senki nem fogja tudni megmondani hogy hol van a "bibi".
(Zárójelbe megjegyzem, ezek az eredmények, a Tiéd is és Ironstorm-é is abszolute nem mondhatók rossznak, főleg ha a mai lemezkínálatból válogatunk!!!) -
AtG
aktív tag
válasz Flashget #6975 üzenetére
Nekem ez a széria van Maxell +R-ből.
45Ft-ért nekem megéri.[ Szerkesztve ]
-
IRON STORM
őstag
Az 524 A íróval készült lemez jobb: link hiába több a PIF érték, de a jitter alacsonyabb.
Igen lehet eltérés azonos kiszerelésű lemezek között is. Továbbá A B chipsetes Lite-On.. hát ez pedig már nem az első firmware revízió és mégsem tudták a magas jitter szintet kiküszöbölni.
[ Szerkesztve ]
Csak a TDi!
-
Flashget
félisten
válasz IRON STORM #6986 üzenetére
az a baj sosem adják meg fw frissítésnél, hogy melyik lemez vagy milyen midet használtak fel a mérnökök.
akkor nekünk nem kéne találgatni melyik lemez a jó hozzáRealme GT Master Edition
-
smiti
veterán
Nézzétek csak mit találtam!
Arra már nem emlékszem pontosan, hogy a NEC 4550 vagy az Asus 1608P íróval írtam annó :
Kép
szerk: nem tudjátok, hogy miért nem engedi a képet feltölteni?[ Szerkesztve ]
-
Joltee
aktív tag
Jófajta, de az elmondások alapján (ezt a lemezt sokan istenítették; hozzáteszem nekem nincs ilyenem, nem is volt) szebbet vártam volna. (YUDEN000_T03 a pontos MID)
Lehet, hogy a felsorolt írók nem tartoztak a legjobbak közé. (?)Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Flashget
félisten
találtam én is lemezt és leteszteltem még februárban.
ez még békebeli TY mides verbatim Pio108-al pörkölve.
kb. 5 éve írt lemez! Akkor csak elolvastam PPeter írását "8x írjunk ezzel az íróval" nem végeztem semmilyen írástesztet melyik lenne a jó hozzá.
szóval 8x írás.
[link]Realme GT Master Edition
-
verybigboy
senior tag
Látom megint visszasírjuk a régi szép időket!!!
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #6995 üzenetére
megmutatnám most írtam 6x és 8x sebességen Pio215L-el INFOME R30-as lemezt..(augusztusi beszerzés) hááááát nem lett olyan mint amit vártam, de bőven értékek alatt van. Csak nem tudom feltölteni valami hiba van prohardveréknél..
Realme GT Master Edition
-
Joltee
aktív tag
Szeptemberi beszerzés (GM-tól), 215D (215L-re alakítva, 1.22 fw) 6x írás:
[link]
A jitter viszont – ahogy fer-nek is – nagyon jó!Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Háztartási gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest