Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
válasz Daywalkerke #7951 üzenetére
Itt tudod állítani az OPC-t.
-
zsolesz84
csendes tag
Van valakinek tapasztalata TDK 002 mid kapcsán?
milyen sebességgel irjam?
pio 112d, 116d, 216l,
vagy iHAS624B -
Flashget
félisten
-
djculture
félisten
Kijött az új jogszabály minden külső adathordozóra sarc, külső hdd ssd lemezekre megnövelt sarc. Igy már érthető miért ilyen drága a boltba itthon egy irható lemez:
4. DVD típusok (pl. DVD-R/+R, DVD-RW/+RW, DVD-RAM)
4,7 GB alatt 16 Ft/db
4,7 GB 75 Ft/db
9,4 GB-ig 180 Ft/db
5. Egyéb nagy kapacitású optikai diszk
4,7 GB 75 Ft/db
9,4 GB-ig 180 Ft/db
15 GB-ig 300 Ft/db
25 GB-ig 400 Ft/db
50 GB-ig 500 Ft/db
100 GB-ig 700 Ft/db
200 GB-ig 800 Ft/db
200 GB felett 850 Ft/db -
smiti
veterán
Na megírtam a lemezt bekapcsolt OPC-vel. Az író a Samu222AB, 6X sebességgel írtam a Philips (InfomeR30) lemezt.
Már lassan kezdem szégyellni a teljesítményt:[link]Még 2.5GB-ig reménykedtem, hogy nem lesz túl rossz, de a végén elszabadult a pokol.
-
djculture
félisten
-
Kcsabi
tag
Ez is egy INFOME R30, 30-as csomagból, 06JG0902.
Érdekes, hogy a nagyon jó lemezek mind a 60-as csomagokból kerültek ki nálam.
Ez sem rossz, sőt egész jó lett.
[INFOME R30 12X írva PIONEER 216L][ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz djculture #7969 üzenetére
A Magyarországon hatályos jogszabályok értelmében továbbértékesítés esetén a vásárló köteles megfizetni az ARTISJUS által meghatározott jogdíjat az üres adathordozók után.
Az artisjus elvi állásfoglalása alapján magánszemélyeknek, akik külföldröl vásárolnak, és kizárólag magánfelhasználásra, ezt a díjat nem kell megfizetni.Az igazság az, hogy sajnos akár egy délután 10 új törvény is megszülethet..
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
AtG
aktív tag
válasz Daywalkerke #7974 üzenetére
Imgburn-nel nem csak képfájlt tudsz kiírni, hanem más adatot is. Szóval elvileg az elég mindenhez, kivéve mondjuk az audio cd-írást.
-
honda23
aktív tag
Tavaly 3 helyről hozattam Philips lemezeket, infome+,- is, és 4 íróval megírva is gyenge volt...
Tavaly több ember is kifogott jó szériát ebből a lemezből, én már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel az egész. A négy író a következő:
-Lite on ihas 524 a
-pio 215l
-optiarc 7240s
-lg gh22ns40
Ezekből a Lite on 2009-es lemezekig mindent kiválóan megírt smart burn bekapcsolásával.
2009 év végéig a nagyon jó minőségű verbákat használtam.
A JVC a földrengésig nagyon jó volt, utána kuka, mint a verba.
A mostani philipsekből sem tudtam jókat kifogni, ez van, a pio még tűrhetően megírja(köszönet érte verybigboynak), de a többi az nem, főleg a lite on, az már csak tesztelésre van használva.[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
verybigboy
senior tag
válasz honda23 #7978 üzenetére
Ezen 4 író közül én személy szerint csak a 215L-t tartom igazán jó írónak, a többit sajnos nem (megfognak szólni a LiteOn 524A miatt, de ez van). Viszont ahogy látom és olvasom is Tőled, Te is ezt tapasztaltad. A 7240-es NEC nem egy jól sikerült verzió, az LG-t meg már ne is említsük!!! Ami Neked kellene - ha van IDE csatid - az egy 7200A író. Ha azt nem tudsz szerezni, akkor lehetne egy Samsung SH-S222L is, az is überjó egy író, de pl. az LG régebbi sorozatából az LG GSA-4163B és az LG GSA-4167B is jó író, vagy úgyszintén az LG házatájáról a GSA-H10N író E10N-re átflashelve szép eredményeket ad! LiteOn-ok nekem szinte 100%-ban csak tesztelésre vannak, igaz bőven van miből válogatnom, így nem vagyok rákényszerítve hogy bármi áron is használjam.
Ui: amúgy meg örülök hogy jól teljesít a Pio 215L, mindig jó a pozitív visszajelzés egy vásárlótól!!!
-
törölt tag
válasz verybigboy #7979 üzenetére
Én az iHAS124A írómmal elégedett vagyok. Majdnem olyan jól írja a pluszos Philipset, mint a Samu SH-S222L, a kétrétegű (DVD+R DL) lemezeket pedig egyértelműen szereti. Ez utóbbi lemezfajtát magasan jobban pörköli, mint pl. az Optiarc AD-7260S! Szóval, szerintem nem voltak rosszak az A chipsetes LiteOn írók.
-
csocso233
csendes tag
Üdv.
Vettem egy 7260s írót és van egy PIONEER DVD-RW DVR-216D-om.
-először is nem tudom,hogy melyik a jobb író(azt megtartanám a másikat átraknám a másik gépbe)
-én is be táraznák a dvd lemezekből(amit kiszűrtem: Philips DVD+R 16x 4,7GB Cake még elfogadható a minősége ha jól olvastam))
-a kérdés az,hogy melyik íróval lesz jobb az írási eredmény szerintetek? -
zsolesz84
csendes tag
JVC DVD+R 8X irás pio 216L
[link] -
AtG
aktív tag
021H2717 36341 INFOME R30
Megint egy jó henger.
Samsung SH-222AB 12X[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Daywalkerke #7987 üzenetére
A 38K nem max hanem az összes és bőven elfogadható határon belül van... 13 a max PIE de ami fontosabb A PIF bőven nagyon-nagyon bőven határ alatt van.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Flashget
félisten
ez a 222AB tényleg nem valami jó író..feltételezve egy jó philips lemezt.
jitter érték meg ugye nincs.INFOME R30 Optiarc 7260S 12x
Realme GT Master Edition
-
adra
tag
válasz verybigboy #7914 üzenetére
Ezt most írtam, nem vagyok elragadtatva tőle
RICOH DVD+R 16X, CD TOK, MADE IN INDIA, PLEXTOR L871A 6X ÍRÁS, FHTON
MCC: Minőségi Certifikált Cuccok
-
adra
tag
Szintén friss írás, de ez már tecc
MCC: Minőségi Certifikált Cuccok
-
adra
tag
-
AtG
aktív tag
Ugyanez a Philips sorozat, AD-5260S-sel (jitter max.: 9,7) 12X-es írással.
-
verybigboy
senior tag
válasz Flashget #7990 üzenetére
Kérdés hogy az a Philips lemez tényleg jó philips lemez??? Sok függ a lemeztől, sok függ az írótól és sok függ a 2 kombinációjától! Jól és korrektül csak úgy lehet ezt összehasonlítani hogy ugyanazon sorozatszámból írunk teszteket különböző írókkal, akkor nagyjából korrekt eredményt kaphatunk és vonhatunk le mint konklúziót. Én csináltam ilyen teszteket, komoly a különbség a legjobb és a legrosszabb írás közt, tehát író függő is a dolog, meg persze lemez függő is! Bonyolult egy tudomány ám ez ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.