Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7651) djculture válasza kicsirigó7 (#7650) üzenetére


djculture
félisten

Ugyanez a mid a újabb fajta fekete borítós tdk dl lemez is.Nekem nem volt vele bajom igaz nem tesztelgetek és 6x irtam.

[ Szerkesztve ]

(#7652) Fire/SOUL/CD válasza kicsirigó7 (#7650) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Úgy volt, hogy csak 2 ünnep közt ugrok neki, de most a kíváncsiságtól vezérelve feltelepítettem egy lapost, egy Tishiba Satellite-ot, amiben Optiarc (AD-7710H) van.
Ashampoo brning Studio 2012-el írtam (6x-osan, mert ennyi a max DL esetén ennél az írónál) és az 5. lemez is el lett xarva (ugyanaz, mint korábban, adathiba hegyek a 2. layeren). Szóval sakk-matt, ez a Verbatim csomag selejtes.
Hogy gyárilag ilyen-e (mondjuk ezt nem hinném, de ki tudja) vagy szállítási-/tárolási problémák miatt ilyen, azt persze nem tudhatom, de a végül is mendegy, mert valószínűleg 1 darab nem lesz közte, amit meg lehetne írni, vagy ha mégis, akkor sem tárolok ilyen lemezen fontos adatot.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#7653) kicsirigó7 válasza Fire/SOUL/CD (#7652) üzenetére


kicsirigó7
senior tag

Én imgburn-t javasoltam és a lehető legkisebb írási sebességet. Nem a maximumot. :N
Slim írók sem az írásminőségről híresek.
Az Lg (GH20NS15)-öt használd. Töltsd le az imgburn-t, telepítsd fel. Ne állíts el rajta semmit.
Írási sebességben a legkisebbet válaszd, amit felajánl a progi.

Így sem garantált a siker, de egy próbát még megér.
Nagy valószínűséggel a második réteg minőségével van, nem is kis gond. :K

"Hogy gyárilag ilyen-e (mondjuk ezt nem hinném, de ki tudja)"

Pedig hidd el, sokszor (gyárilag) minőségen aluliak mostanában a Verbatim lemezei.
Nem semmiért javasoljuk mostanában csak a Verbatim DL Singapure, vagy Ricoh DL lemezeket.
Az a gond hogy a Thaiwani és az Indiai minősége mostanában ingadozó. Többségében rossz minőségű. A Made in China, meg egyenesen rossz minőségű. Ezt értsd úgy hogy a DL és a normál DVD5 lemezeinél is így van.

Nem semmiért felkapott annyira mostanában a Philips DVD-R+R lemez (INFOMEDIAR30) (INFOME R30) média azonosítókkal. De a JVC -R lemeze sem jobb, a +R meg hamar romlik.

(#7654) jeffo válasza jeffo (#7642) üzenetére


jeffo
tag

Sajnos továbbra is rontja a Philips lemezeket az íróm. Mindig 1 fájl crc hibás lesz. Az előbb amit írtam, arra újra rátettem egy xvid filmes könyvtárt, aminek a régebbi lemezen a cd2.avi lett rossz, erre a mostanin meg a cd1.avi-t rontotta el.
Visszaraktam HDSentinel-ből a régebbi verziót, de az előbb az írás idejére kiléptem belőle. Visszaraktam a NOD32 Antivirus-ból a 4.2.71 verziót, mivel az 5-ös minden 2 alkalommal fagyasztotta a gépet az USB-s külső merevlemez csatlakoztatásánál. Egy fórumban írták, hogy WinXP alatt a régi NOD verziót ajánlott használni, mivel az 5-öst jobban Win7-re optimalizálták, ill. jelenleg nem foglalkoznak a régebbi Win-ek alatt fellépő hibajelenségek javításával, tesztelésével, ezért elképzelhető, hogy sokára lesz kijavítva ez a fagyásos dolog.
Ezenkívül lefuttattam az Advanced SystemCare 5 progit, és mintha gyorsabb is lenne a rendszer, de ennek ellenére a probléma nem szűnt meg. Ja, és NOD-dal víruskeresést is csináltam, talált is sok mindent, de többnyire csak ilyen gyanús elemeket egyes telepítőkben, crackben vagy keygenekben, le is tisztíttattam ezeket vele.

Mindjárt megnézem, mi fut még rezidensen, vagy esetleg a jövőben úgy írok, hogy netről lelépek, vírusírtó és tűzfal program kikapcs, habár régebben ment nettel együtt is az írás, és mindig hibátlan lett. Megnézem a gép belsejét is, hátha valami kábel kimozdult vagy ilyesmi, amikor beszereltem próbára az IDE-s LG írót a Plextor helyére.

Szerintetek elronthatja az írót, ha beleteszek egy olyan lemezt, ami incomplete lett? A Pioneer-rel csak lekérdeztem ImgBurn-nel a lemez infót, a Plextor-ral pedig sikerült ráírni a szabad helyre, lezártam az 1. tracket, sessiont, utána Nero-val Start Multisession módban engedte. Ez azokból a lemezekből volt, aminek az írása elején kiakadt az LG író az ismerősömnél. Nem akartam kidobni, ha látni rajta, hogy van szabad hely, ami kis híján a teljes lemezkapacitás. De hát szerintem csak tudnia kellene kezelnie egy normális írónak egy ilyen helyzetet, és volt már régebben is, hogy beletettem részben olvashatatlan lemezt. Képtelenség, hogy beleteszem a lemezt mindkét íróba, és utána szarul ír mindkettő.

Ennek ellenére ugyanezen Philips hengerből amire a Panasonic dvd felvevővel írtam direktben vagy a merevlemezesről gyorsmásolással, tökéletesen visszaolvassa a Plextor. Tehát szerintem nem a lemezben van a probléma.

Lehet, hogy még megpróbálom a nod-os víruskeresést egy SysRescue lemezről, mert van ilyen nekem valahol. Vagy talán fel kéne húzni egy friss rendszert valamelyik partícióra, és azon kipróbálni az írást...

[ Szerkesztve ]

(#7655) M107


M107
addikt

Jó estét

Jeffo : Az Lg írók olyanok mint a HKC tápok ipari hulladékok

4163 B írójuk Plextor belsővel *5 utána olcsóért szart

Nálam is fenn a daemon tools nem szoktam kikapcsolni vannak szép és kevésbé szép pie poi értékek

7-8 éves lemezeket pöccre olvas mind a két meghajtóm Toshiba 5112-5272 Pio 109-110-111-112-212-215 írókkal írva 4-6-8X sebességen még a rosszabb Rdisck lemezeim is van vagy 800 db 11-19500 kb/s olvassa mindkét mai írom Plex 880Sa, Samsung Sh-222A

UI:

Pedig olyan Pie-Poi értékek is vannak hogy valami szörnyű de még az asztali írom samu dvd-r 120 Philips 3580 is simán gond nélkül csont nélkül olvassa (gondolom örüljek neki örülök is) :C

Cd 16X Dvd 4-6-8x szoktam mindig írni még ha 20 kell is írnom egymás után az évekig tartó olvashatóság fontos nálam.

UI: Van többféle lemezem igaz most a Philips infomedia30 a menő írtam rá egy havernak könnyű tavaszi szellőhöz hasonlítanám visszaolvasásilag *5

Nálam a favorizált lemezek amik jók : Verbatim (még így is a mostani minőségére gondolok Jvc Dvd +R, Sony -+ Dvd (Ps2 höz csak ezt ajánlom)
4 éve már csak Verba és Sony lemezeket használok. s meglepően jó eredménnyel

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#7656) Flashget válasza M107 (#7655) üzenetére


Flashget
félisten

pedig ha valami betud kavarni egy gyenge mínőségű írásért azt a daemon tools tökéletesen példázza.

Jeffo!
viruskergető, tűzfal nálam is van és nem kapcsolom ki csak az automatikus frissítést (minden csatlakozáskor én elvégzem manuálisan, de nem csak dvd írás miatt online játék miatt is) viszont sok felesleges progi ne fusson a háttérben ami zabálja a gép forrásait..memot, cpu stb.

Realme GT Master Edition

(#7657) Kcsabi válasza jeffo (#7654) üzenetére


Kcsabi
tag

Hát, itt már annyi problémát felsoroltál, hogy akkor inkább:

Vagy talán fel kéne húzni egy friss rendszert valamelyik partícióra, és azon kipróbálni az írást...

(#7658) M107 válasza jeffo (#7654) üzenetére


M107
addikt

Rakd újra a rendszert, de ne valami buherált win 7-tel.
Rakj fel minden frissítést.

Tegnap írtam hogy én is írtam egy db új philips lemezt ismerősömnek (Info... middel) és cukor tökéletes.

Nod 5 vezióm van (EREDETI) semmit nem kavar be + 1 Db Samu 320 GB külső vinyóm
Win 7 alá nem Advanced SystemCare 5 hanem Windows 7 Manager ajánlanám megbízható jó program+CCleanner.

Sikeres telepítést és Dvdírást.

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#7659) M107 válasza Flashget (#7656) üzenetére


M107
addikt

Tegnap éjjel 2-3 kajálás között újrahúztam a rendszer.
Semmi Extra normális Msdn Windows 7 kép
Daemon tools nélkül is sok a pie-poi hiba
Bár a Plex 880 író nem No 1 író s a Verbatim lemezek sem rosszak 2009 darabok de sok a pie értek s magasak
Jó tudom Philips lemez az most a No1, de nálam még a 2004 verbák is jól és gyorsan olvashatók

UI: nincs fönt semmilyen cd/dvd klónozó progi, marad az ima s az hogy bár úgyis sokat használom e lemezeket évente figyelem az állapotukat, annak a durván 3000 db lemeznek meg hát amin a filmek sorozatok vannak na hogy azt hogy ellenőrzöm az még kérdéses.
Tudom vegyek nagy vinyót mert az többet ér mint a lemezek de kiszámoltam nekem legalább 10 db 2TB vinyóra lenne szükségem Max 10-55GB pornó van a többi nekem nagyon hasznos dolog . (A mai árak magasak Vinyó árak) és ott is lehet felület és motor elektronika hiba és pápá 2TB de lehet a lemezeknél is bár ott csak 4.3 GB max veszíthetek itt viszont 2TB azonnal.

Szalagos meghajtó viszont horribils árú

további szép napot

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#7660) Flashget válasza M107 (#7659) üzenetére


Flashget
félisten

Verbatim lemezek sem rosszak 2009 darabok

DVD-R a made in china akkor is ua. sz@r volt mint napjainkban.

Realme GT Master Edition

(#7661) M107 válasza Flashget (#7660) üzenetére


M107
addikt

Jó estét.

Van még 4 100 db pack Made in Tawian feliratú hengerem verbából.
nem most vettem őket ott csücsülnek a szekrényen de csak fontos dolgoknak.

A többiért mint írtam imádkozom de arra az álláspontra jutottam veszek 2Db 2TB vinyót és a pótolhatatlan dolgaim kimentem rájuk mivel már csak Segate vagy WD jöhet számításba így WD

Jövőre meg az 1520 db divixes dvd legfontosabb filmjei kerülnek archíválásra ami kb 6.5 TB adatot jelent
Mondjuk idáig mind olvasható véletlenszerű kiválasztással Divx 1-450-589-786-954-1200-1456-1520 lemez.
+++++
otvan még sorozat dvd-im vagy 700-950 közötti dvd meg még 246 Db Mp3 dvd ami 1TB helyet foglal el Where is it szerint

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#7662) djculture válasza M107 (#7661) üzenetére


djculture
félisten

Ezek a nagy vinyók sajnos szrt se érnek az adatbiztosnság szempontjából bár még mindig jobbak mint a pendrive vagy ssd. Én rengeteg régi vinyón is tárolok adatot.

[ Szerkesztve ]

(#7663) jeffo válasza M107 (#7658) üzenetére


jeffo
tag

Köszönöm mindenkinek a tippeket, segítséget.

Végül más kiutat nem látván a rendszer újratelepítése mellett döntöttem, mivel legalább 2 éves volt, így épp ideje volt egy friss telepítésnek. Egyébként nem buherált telepítőt használtam most sem, csak olyat, amelybe a frissítések bele voltak integrálva júliusig.
A friss telepítés a gépben lévő másik vinyó első partíciójára ment, amit előzőleg lementettem, és csináltam egy kis helyet, ami épp elég az XP-nek. A régi rendszert a beállítások hozzáférhetősége miatt meg akartam hagyni mindenképp, illetve nem is volt más választás, mert arra a vinyóra régebben próbáltam Win7-et is, ami fenthagyta a bootmanagerét, így egy újbóli XP rátelepítés használhatatlanná tette volna a gépet. Ezért is állítottam át a biosban a telepítés előtt az elsődleges hdd-t a másik vinyóra, és le is próbáltam, hogy biztosan ott keresi-e a bootot.

Közben rájöttem, hogy a dvd írási hibát az okozhatta, hogy a NOD32 Antivirus 5-ös verziója a WinXP rendszerrel nem teljes kompatibilis lévén gyakran fagyasztotta a rendszert külső USB HDD csatlakoztatásakor, és emiatt megsérülhetett valami, vagy pedig hogy pénteken próbára beszereltem a régi IDE-s írómat (LG 4163B), ami betett az SATA eszközökre épített eddig stabil, de már több éves telepítésnek. Egy fórumban olvastam, hogy WinXP felhasználóknak egyelőre nem javasolják a NOD 5-ös verzió telepítését, mert a fejlesztők a Win7-re tesztelik jobban, ill. a Win7 rendszerrel kapcsolatos hibabejelentéseket veszik prioritásban előrébb.
A Windows 7 Manager elődjét a WinXP Manager-t használtam régebben is a rendszer optimalizálására.

Azóta 3 db Philips lemezt megírtam (1 db Ritek-F16, 2 db Infome-R30), és mindhárom teljesen visszaolvasható.

(#7664) jeffo válasza djculture (#7662) üzenetére


jeffo
tag

Tegnap hallottam egy ismerősömtől, hogy valahol olvasta neten, jövőre le fogják csökkenteni a merevlemezek garanciaidejét a készlet felhalmozódását elkerülendő, és így olcsóbban adják, mivel elképzelhető, hogy a mostani árhelyzet tartósan fennmarad, ugye hazánkban erre még rátesz az áfakulcs változása is.
Az olcsóbbért adottakba kevésbé megbízhatónak értékelt, a gyári teszten nem teljesen átment darabok is bekerülhetnek, szóval csak óvatosan a vásárlással.

(#7665) jeni válasza jeffo (#7664) üzenetére


jeni
félisten

(#7666) djculture válasza jeffo (#7664) üzenetére


djculture
félisten

Mondom engem nem érint én régi kicsi vinyókat veszek csak akár használtan. Nem szeretem ezeket a terás vinyókat, inkább legyen több kisebb és olyan ami már bizonyitotta hogy birja a strapát. 3-6hónap garival veszem őket az alatt kiszokott derülni ha bajos a cucc.

[ Szerkesztve ]

(#7667) Daywalkerke


Daywalkerke
aktív tag

Milyen írót ajánlotok vételre ami egyben olvasási tesztképes is?

(#7668) jeni válasza Daywalkerke (#7667) üzenetére


jeni
félisten

minden Samsung (jittert nem tud mérni) ,Asus,Plextor és Liteon írókat.
Liteon és a Plextort drágán adják.
egyébként a Samsungokat kivéve az összes teszt képes írók, Liteon belsővel készülnek csak át vannak címkézve.

ami ma kapható az a Asus DRW-24B3ST vagy a DRW-24B3LT-kissé módosítással Liteon íróvá alakíthatóak a jobb írásképességért.

[ Szerkesztve ]

(#7669) Flashget válasza jeni (#7668) üzenetére


Flashget
félisten

csak az MTK chipsetes samsung tud tesztelni!

pl. a 223C nem, mert az samsung chipes.

Realme GT Master Edition

(#7670) jeni válasza Flashget (#7669) üzenetére


jeni
félisten

fejből a típusokat nem ismerem ,melyek is a MTK chipesek

gondolom ezek amik már csak használtan kaphatóak

223F/L

(#7671) djculture


djculture
félisten

Itt vidéken mindegy mert mindenhol készleten csak a hulladék lg van. Még jó hogy vannak webshoppok de ha bevezetik a fizetős főutakat a futárcégek se 10-20% al fognak emelni.

(#7672) Flashget válasza jeni (#7670) üzenetére


Flashget
félisten

223L/F
222L
222AB
majd Kicsirigo hozzáírja amiket kihagytam :)

Realme GT Master Edition

(#7673) verybigboy válasza Flashget (#7672) üzenetére


verybigboy
senior tag

222L és 222AB alaplapja ugyanaz (a héten nyitottam fel a 222L-em hogy megnézzem milyen vezérlőchip van benne s ekkor láttam a nyákon a feliratot 222L/222AB). ... 222L ATA, 222AB SATA csatolófelületű ... majd még a vezérlőchipet megnézem a 222AB-ben hogy egyezik-e a 222L-ben található chip-el.

(#7674) kicsirigó7 válasza verybigboy (#7673) üzenetére


kicsirigó7
senior tag

Szerintem a 223Q/223L. 223F/223B, Pioneer (QSI) 218L fog egyezni vezérlőchipset téren.

222AL/222AL. Pioneer (QSI) 219L .verziókban már az új LiteOn írókban is alkalmazott B verziós chipset egyik változata dolgozik.

Az IDE-s 222L/222A-ban más verziószámú chipset van mint a satásokban.
Ha jól tudom ugyan az, mint a LiteOn ihos sorozatú 22x IDE-s íróiban. Vagy a Pioneer (QSI) 118L-ben.
De az tény hogy mindegyikben MTK chipset van.
Az viszont érdekes, hogy a QSI gyártotta Pioneer írók alkalmatlanok PIE PIF tesztre.

Szk:
(#7668) jeni
Kivétel, Samsung SH-S223C mert ebben Samsung gyártású AMR chipset lapul.
Ez teljesen alkalmatlan PIE-PIF írásminőségtesztre. :(

[ Szerkesztve ]

(#7675) kicsirigó7


kicsirigó7
senior tag

Javítom magamat:

222AL/222AB. Pioneer (QSI) 219L .verziókban már az új LiteOn írókban is alkalmazott B verziós chipset egyik változata dolgozik.

(#7676) zsolesz84


zsolesz84
csendes tag

Verbatim dvd+r 12x irás made in india
Pioneer dvr-216D @216L
Jitter az pocsék, de kiváncsi vagyok hogy 4x,8x,16x milyen eredményt hozna

[link]

(#7677) smiti


smiti
addikt

Sziasztok!

Bontottam egy újabb hengert a Philips DVD+R InfomeR30 lemezből. Ez is egy 50+10db-os kiszerelés volt.
Mindhárom lemezt a Nec7260S íróval írtam 1.61-es firmware van rajta.

4X - 6X - 8X

(#7678) smiti


smiti
addikt

Ja még egy szomorúság. Asszonynak Sissi trilógia, jó lesz erre is egyszer megnézni :Verbatim DVD-R 6X sebességgel írvaSajnos nem sikerült végignézni. :W

Beszéltünk már róla hogy milyen, de végleg kerülni fogom ezt a típust, ha nagyon felbosszantom magam még ezt a pár darab maradékot ki is dobom.

(#7679) smiti válasza smiti (#7677) üzenetére


smiti
addikt

Ma reggel kipróbáltam, hogy az 1.03 firmware esetleg jobb lenne-e, de sajna nem úgy tűnik.Ezt a lemezt 6X sebességgel írtam: [link], de majd megnézem a 8-12X sebességgel lesz-e javulás.

(#7680) Flashget válasza smiti (#7677) üzenetére


Flashget
félisten

tedd fel bármelyik 02 vagy 03 fw-t azokba ott van ez a MID a sony félébe nincs!

amúgy 12x sebeségen írja nálam a legjobban az INFOME R30 midet.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#7681) zsolesz84


zsolesz84
csendes tag

Verbatim dvd+dl
made in singapore
4x irás mkm003
pioneer 216D@ 216L

[link]

(#7682) Daywalkerke válasza kicsirigó7 (#7675) üzenetére


Daywalkerke
aktív tag

Akkor tehát minden Samsung SH-222AB író képes tesztre? írásban is jók egyébként ezek az írók? Mert nekem eddig csak SONY-NEC íróim voltak így a Samsung írók nekem abszolút kérdőjelek. Lemezben inkább a pluszos vagy mínuszos jó hozzá?

(#7683) kicsirigó7 válasza Daywalkerke (#7682) üzenetére


kicsirigó7
senior tag

[Tesztkép] az írásáról, saját maga által tesztelve.
Annyira még nem teszteltem ezt a Samsung írót. De az eddigi megállapításom hogy nem rosszabb egy új Asus 24B3ST -től. Sőt Jitter PIE értékben jobb.
Sony NEC Optiarc AD-7260S-től azért rosszabb.
Az LG és Pioneer mostani íróitól jobb sokkal.

Mindegy milyen lemezt használsz vele. +R vagy -R.

(#7684) fer válasza zsolesz84 (#7681) üzenetére


fer
őstag

Próbád meg a lite-on - al, a GL2A fw-vel! Nálam ilyen lett: [iHAS624B GL2A Fw-6X írás]

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#7685) adra


adra
tag

RICOH GOLD DVD+R 16X lemez, Pioneer 108D 4X írás. Csak 2,4X és 4X sebességet enged az író :F

[link]

MCC: Minőségi Certifikált Cuccok

(#7686) M107 válasza adra (#7685) üzenetére


M107
addikt

100 ft egy ilyen lemez db-ja

Ricoh Gold 16X DVD+R
normál CD tokban
Ár: 100 Ft

:((

108D nem egy mai gyerek 215-212 pio? vagy Liteon Plextor íróval probáltad?

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#7687) Joltee válasza adra (#7685) üzenetére


Joltee
aktív tag

Valószínűleg nem ismeri ezt a MID-et. Ami meglehet, mert ahogy M107 is mondta az író már nem mai gyerek, a lemez meg 16x-os, tehát relatíve új. (Az MCSE sajnos nem támogatja a Pio 108-at, azaz nem lehet vele megnyitni a fw-jét és lecsekkolni tényleg ez-e a helyzet.)

Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

(#7688) Joltee válasza Joltee (#7687) üzenetére


Joltee
aktív tag

A 109-es Pio már ismeri és max. 12x-esen írja...

Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

(#7689) Flashget válasza adra (#7685) üzenetére


Flashget
félisten

108 nem igazán szerette a +R lemezt..

Realme GT Master Edition

(#7690) Flashget válasza fer (#7684) üzenetére


Flashget
félisten

ez egy elcseszett fw MCSE meg se nyitja...xboxhoz adták ki vagyis DL lemez íráshoz..

Realme GT Master Edition

(#7691) #77246208 válasza Flashget (#7689) üzenetére


#77246208
törölt tag

Attól függ, melyiket. Szerintem a 8x-os Verbákat és Yudeneket nagyon szépen írta.

(#7692) Flashget válasza #77246208 (#7691) üzenetére


Flashget
félisten

verba DVD-R TY lemezt használtam.
majd +R-t is ami ugyan nem TY volt de nem igazán írta szépen. azóta vannak más +R lemezek és dettó a INFOME-t nem írja olyan szépen mint az INFOMEDIA-t..nálam.

Realme GT Master Edition

(#7693) Met


Met
nagyúr

Maxell 16x-os DVD+R nyomtatható, 4x-en írva Optiarc DVD RW AD-7200S 1.0A (ATA) íróval.

kép

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#7694) Flashget válasza Met (#7693) üzenetére


Flashget
félisten

erre szokták mondani pocsék..
6-8-12x teszteket is készíts

Realme GT Master Edition

(#7695) kicsirigó7 válasza Flashget (#7694) üzenetére


kicsirigó7
senior tag

Erre mondjuk azt hogy értékelhetetlen teszt. :)

Met
Sony Optiarc AD-7200S, alkalmatlan írásminőség tesztre.
:N

[ Szerkesztve ]

(#7696) Met válasza Flashget (#7694) üzenetére


Met
nagyúr

Nem tudok sebességet állítani

kicsirigó7 akkor nem tesztelgetek :)

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#7697) Flashget válasza kicsirigó7 (#7695) üzenetére


Flashget
félisten

csába nem azt néztem :p

Realme GT Master Edition

(#7698) kicsirigó7 válasza Met (#7696) üzenetére


kicsirigó7
senior tag

Hát ezzel az íróval ne is. :N
Egyébként egy nagyon jó pörkölő a 7200S, becsüld meg nagyon.

"Nem tudok sebességet állítani"

Hol nem tudsz sebességet állítani az író szoftverben vagy a DiscSpeed nél?

Flashget Az írási sebesség beállításra értette, hogy próbáld meg különböző sebességeken is pörkölni ezt a lemezt, ne csak 4x-sen.

[ Szerkesztve ]

(#7699) Met válasza kicsirigó7 (#7698) üzenetére


Met
nagyúr

Igen, a DiscSpeed-ben nem tudom állítani a sebességet.

Ez ps2-es játék azért lett 4x-en írva.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#7700) Calogero


Calogero
addikt

Manapság milyen DVD+R DL lemezt érdemes venni?
Pio 116D íróm van.

Szerk: DVD+R DL kell bocsi...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.