- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
stefi81 #49031 üzenetére
Már én is elvesztettem a türelmem a gearbest viselkedése miatt. Nyitottam egy hibabejegyzést, ami persze számukra pont annyit jelent, mintha semmit nem csináltam volna, de már nagyon unalmas, és ellenszenves az eljárásuk.
Az tuti, hogy ajánlani senkinek nem fogom ezeket a trógereket. Ráadásul Banggood kínálatában is ott volna a Leader, amit sajnos csak megrendelés után vettem észre
Banggodnál volt, hogy egy csomagot nem kaptam meg, vagyis 50 napot vártam, és visszautalták a pénzt, amiért nem kellett magyarázkodnom.
Ja, és egy nappal később (2017.11.11.) rendeltem banggoodról egy XM+ vevőt (csak követőkódot kértem, semmi extra gyors szállítást), amit ma kaptam meg, vagyis, ha banggoodról rendeltem volna már itt lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- iPhone topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nyaralás topik
- Energiaital topic
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest