Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DisRespect
csendes tag
Ezt a típust ismeri valaki? Sajnos csak ez férne be bontás nélkül.
-
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Elővettem a wingslandet, már tavaly gyengélkedett az egyik aksi, de idén teljesen megadta magát.
Szétszedtem van benne 6db 3,7v 2600mah cella, kettesével párhuzamosan majd az így kapott 3db 3,7v 5200mah pakkok sorba. Már egy ideje nem láttam gear-en ezt az aksit így gondoltam rendelek csak cellákat ebay-ról viszont ez a méret nem létezik 653295 (nincs rajta típus csak megmérve ekkora), így ez kilőve. A komplett pakkok túl nagyok. Gear-en van most egy db aksi wingslandhez de amikor fizetni akarok kiírja hogy nem szállítanak Magyarországra. Van valami javaslatotok hogy tudnám helyettesíteni vagy hogy honnan tudnék venni aksit (emberi áron)? -
DisRespect
csendes tag
A mai nap tanulsága és egyben legnagyobb user errorja: Ne reptess drónt 200m fölé ha az aksid csak negyedig van, mert lehet hogy nem szabályosan fog földet érni.
-
DisRespect
csendes tag
válasz Teréz Atya #14322 üzenetére
Sajnos ez van! Hogy lesz így pót aksim?
-
DisRespect
csendes tag
Kicsit más téma. Vagy mégse? Akartam rendelni e-cigihez aksit egy kínai oldalról de amikor a szállítási formát kellet volna választani nem lehetet. Gondoltam ok akkor rendelek GB-ről, hát onan se lehetett. Utána mondta valaki hogy aksit kínából felejtős. A nyáron terveztem venni a wingslandhez pót aksit. Akkor ezek szerint ahoz se fogok tudni kínából rendelni?
-
DisRespect
csendes tag
Wingsland első benyomások (avagy mért szeretem a kínait):
Kicsomagolva egy eléggé össze- szedett/rakott kis gépet látunk.
-Egyszer egy Japán azt mondta (ha jól tudom a sony-ra), hogy " Azért kell Japán terméket vásárolni mert a Japánok alacsonyabbak mint az európaiak és közelebbről látják az alkatrészeket így hamarabb megtalálják a hibát."-
Na hát ez a kínaiakra nem igaz!!!
Amikor jobban el kezdjük nézegetni látjuk, hogy bizony kis kínai 6 éves gyerekek keze nyomát rejti a gép.
Félre értés ne essék, nem csalódtam sőt fel voltam készülve (nem az első eset lett volna). A másik része a dolognak hogy szeretek szerelni.PRO: A gép masszív, nehéz, látszik hogy van benne anyag. A színe kifejezetten tetszik. A gimbal (kézben tekergetve a gépet) teszi a dolgát. A hangja mint valami fűnyíró, érezni hogy ő bizony repülni akar és zabálni az ampert (kisebb tornádót kavar a szobában). A táv követi a gép színvilágát, és jól kézre áll. (Amit nem értek hogy itt a gáz folyamatos közép állásban van alap helyzetben.)
CONTRA: Kezdjük a töltővel ami mindaddig jól működik amíg tölt majd ha feltöltött bizony nem jelzi zöld leddel (amit kéne), hogy kész. Majd a gépet körbejárva észrevesszük hogy a kamera tápcsatija ki van csúszva. Na hát akkor (uccu néki ménykűpocok) szedjük le. Ekkor észleljük hogy bizony a kamera tartó gumi bakok nem a legstabilabban vannak a helyükön (remélem nem hagyom el). Tehát ott tartottam hogy a kis 警察故事 (aki 7 éves és két éve dolgozik a cégnél) nem dugta rá a csatlakozót az aljzatra. Amint ezt megcsináltuk mehet be az aksi. Ha bemenne mert bizony nem megy be és mért nem, mert a kis huncut nem húzta át a kamera tápkábeljét normálisan és elakad az aku. Oké igazítás és mehet.
Összességébe véve jónak tűnik a dolog, úgy gondolom aki kínai cuccot vásárol az számol ezekkel a dolgokkal és együtt tud velük élni. Illetve szerintem láttunk ennél cifrábbat is. A plusz jó hogy a V686G kijelzőjét össze tudtam vele lőni így nem kell egér mozit néznem. Repülni nem volt lehetőség mert éjszakás voltam és már megittam két sört (tartom magam az iszik vagy vezet/repül szabályhoz).
Elnézést kérek azoktól akiket a gyerek munka megbotránkoztat, de lássuk be sajnos ez van ott. Illetve tisztelem az üzletpolitikájukat és pl pont ezért nem is reklamálom meg ezeket a dolgokat. Mert kínai engem még nem vert át, ha rosszat küldött vissza utalt, ha a magyar postás lenyúlta újat küldött stb.
[ Szerkesztve ]
-
DisRespect
csendes tag
De. Bekockáztattam, remélem nem csalódok. Rendben.
[ Szerkesztve ]
-
DisRespect
csendes tag
Hát én ezt nem igazán értem, olyan mintha két külön v686-om lenne. 3* voltam eddig vele kint szabadba. Az első kettő alkalomnál fújt a szél, az irányíthatatlanságot be is tudtam ennek. Ma is voltam kint full szélcsend van de ugyan azt csinálja. Elkezdek emelkedni és egy idő után elkezd húzni valamerre de annyira hogy hiába irányítok ellen akkor csak lebeg egy helyben. Gondoltam ma kipróbálom a Headless-t meg a RTH-t de mintha nem is nyomtam volna semmit. Viszont szobában minden flottul működik, az irányítás, a headless, az RTH. Mitől lehet ez?
Más: Ismerősöm munkatársának felakadt a dronja egy nyárfán elég szép magasságban tavaly tavasszal. Azt mondta ha leszedem ide adja az irányítót és enyém lehet. Kérdésem az hogy ezalatt az egy év alatt mennyire maradhatott működőképes? Gondolom az elektronikát, a motorokat megette az eső, a műanyagot meg a nap tette porhanyóssá. Vagy rosszul gondolom?
-
DisRespect
csendes tag
4 kérdésem lenne.
1-2. 686-nál hogy tudom állítani hogy mode 1 vagy 2, és mit szabályoz? Ugy rémlik mikor megjött akkor 2-esen volt de most 1-esen van.
3. Hogy tudom úgy beállitani hogy headless módba ne sipoljon folyamatosan?
4. Hogy kell aktiválni a rth-t? -
DisRespect
csendes tag
válasz dudicukrasz #10711 üzenetére
Hol?
-
DisRespect
csendes tag
WLtoys v686-t hiába kalibrálom. Amíg felszákol vele húz jobbra aztán a levegőben meg már balra. Mitől lehet ez?
-
DisRespect
csendes tag
Lehet azért vagyok weller ellenes mert anno suliban szét gyalázott kattogos wellereket használtunk és nehéz volt vele dolgozni. Illetve azért mert szerintem túl árazott. Ha megnézed a hakko-t illetve a solomont ugyan azok a hegyek mennek bele mint az aoyue-ba meg abba amit Jackal linkelt. Nekem pl a solomon azért nem tetszik mert vastag a markolat. Hakko viszont jó.
-
DisRespect
csendes tag
válasz Jackal2 #9904 üzenetére
Hát wellert nem vennék az biztos. Közép suli óta nem szeretem (bár azóta eltelt egy pár év). Az elsőt nem szabad megvenni mert nagyon hosszú a szár nehéz lesz vele dolgozni. A másik kettőben az a jó, hogy ha jól láttam ugyan az a hegy megy rá mint sok másik kínaira. Így azt fogsz kapni kilóra. Amit én sokáig használtam és szerettem az az aoyue 909. Bár ez egy komplett állomás de van nekik külön pákájuk is.
-
DisRespect
csendes tag
válasz wyattthoearp #8624 üzenetére
Köszönöm!
Jól értelmezem ezen a gearbest-en hogy a kamera nem alap felszereltség? -
DisRespect
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom drón vásárláson olyan 70e-ig. Mit ajánlanátok? Amire használni szeretném: turázások, családi összeröfenések rögzitése. Amit eddig néztem: x8g vagy használtan dji phantom 1, de ugye erre még kell egy kamera. Milyen tipusokat nézzek még meg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest