Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi

addikt

Akkor én ezúton is köszönöm Sabrenak a kulcsot, és elnézést kérek tőle, amiért elesett 4500-6000 Ft-tól.

Kaptunk két új hőst és a nemrég kijött 6.73 változásait az új tárgyakkal együtt. Plusz néhány "apróság", ami nem nagyon érint (unlimited spectators, autospeed replayeknél, latest vagy tournament verzió privát meccseknél).

Indul nemsoká egy starladder nevezetű kezdeményezés, amolyan iccupszerű valami, különböző játékokkal, ranglistákkal, live streammel. Na most a starleague-en (ez a legjobb 16 csapat külön küzdelme itt) szerepel egy Team Hungary csapat is! Az előbbi linken Lick the click néven szerepelnek. Tud róluk valaki valamit?

Még valami, szívesen csatlakoznék csapathoz, kisebb társasághoz (persze nem kispadosként, de nem is versenyszerű játékhoz), jó pár ezer dota meccsel a hátam mögött még mindig néha mellé stunolok SK-val, creepet Doomolok vagy csak simán egy hősre Lich ultizom, mégis viszonylag tűrhetően játszom a pub szinten. Persze értelmes társakkal én is csodákra vagyok képes.

Új hozzászólás Aktív témák