Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
a hiba nálam is fennáll amúgy és nem tudom mi rá a megoldás
(#399) sith7 nem tudom, mert nem indítottam már vagy egy hete el, korábban játszottam már vele nem is egyszer, mondjuk jó nagy noob vagyok ezért nem erőltetem az emberek elleni mérkőzést, csak botok ellen szoktam néha játszogatni.
-
-
sith7
félisten
Ti tudtok játszani ?

Kiírja, hogy kapcsolódik a DOTA 2 hálózathoz, és ennyi ....

-
sith7
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Köszönöm a választ, angolul nem igazán tudok, de majd akkor nézek meccseket

-
ígyvanferi
addikt
Elég nehéz elkezdeni, ennek ellenére elég hamar belerázódik az ember, megtanulja az alapokat, aztán már csak csiszolni kell a skillen.
Te épp a két ancient "monszta" camp egyikét találtad meg, a többi ilyen csapat az erdőben könnyebben ölhető már az elején is (persze nem minden hőssel).
Ajánlok először olvasgatást mondjuk itt és itt. Az első a DotA hivatalos oldala (de ugye a nagy része érvényes a 2-höz is), rengeteg útmutatóval az összes hőshöz és különböző kiegészítő írások, amik neked is hasznosak lehetnek. Az utóbbin lévő guide-okból tanultam meg még annak idején a hősökkel játszani, miket kell nekik vásárolni, még mindig aktuálisak persze.
De amit még inkább ajánlok, az az élő meccsek nézése, ami a DOTA 2-nek hála, pofonegyszerű. A Watch menüpont alatt, a sokak által nézett meccsek egyikébe csatlakozol, még azt is beállíthatod, hogy lásd, mikor hova kattint az illető (most pontosan nem tudom ennek az opciónak a nevét).
Esetleg kommentátorral is nézhetsz éppen folyó küzdelmeket profik között. Joindota, Tobi Wan a kommentátor, nagyon bírom a stílusát (na meg az akcentusát
) A másik, amit szoktam látogatni a dotacommentaries, sok száz kommentált meccset találsz itt is. -
-
sith7
félisten
válasz
goodboy007
üzenetére
3 - szor olvastam el, amit írtál, de még most sem állítom, hogy teljesen értem
...Ezek mik:
a lane-en harcol
egymás elől "belopjátok" a creepeketa másik háromnak pedig az állatkái kitankolják
vannak megidézhető segítő lények ? -
goodboy007
senior tag
Pontosan!
A neutral creepek arra (is) valók, hogy gyorsabban tudjon farmolni és fejlődni a csapat.Az egymáshoz közel álló emberek között megoszlik az XP, ezért ha mondjuk te erdőzöl, a társad pedig a lane-en harcol, akkor kétszer olyan gyorsan tudtok fejlődni.
Arról nem is beszélve, hogy nem kell azzal foglalkozni, hogy egymás elől "belopjátok" a creepeket a pénz reményében.Tipikus erdőzős herok pl.: Naix, Furion, Lycanthrope, Syllabear, de könnyen lehet pl. Huskar-ral is, csak neki kell hozzá egy Morbid Mask
Naixnak a legerősebb a Lifestealje a játékban (mivel nem sebzéstől, hanem az ellenfél HP-jától függően sebez), a másik háromnak pedig az állatkái kitankolják, sebzik az erdőcreepeket.
-
-
sith7
félisten
Játszottam tegnap 2 - t, botok ellen .... hát .... nem tudom ... azért az jelent valamit, ha az egyik társam azt írta pár perc után, hogy "Learn training"

ezt ilyen "hübelebalázs" módjára nem lehet elkezdeni játszani ?
még botok ellen se ?nézelődtem a boltba, ezek meg már ütötték a népet ... de volt amelyik ilyen zöld jellel jelölt szörnyeket ütött, nem az ellent, gondolom xp - t framolt ... én is odamentem egy ilyen jelhez, 600 hp - val, 3 db 1200 hp - s monszta állt ott

-
sith7
félisten
A steamgifts.com - on nyertem DOTA 2 kulcsot, és amikor telepíteni akarom, akkor kiír egy DOTA 2 - t, és egy DOTA 2 Test - et ..
A 2 között mi a különbség ?
Mindkettőt kell telepíteni ?
-
Köszi a tippeket
Sajna héten nem nagyon volt időm játszani, majd jövő héten jobban belemerülök. -
szilva01
őstag
Az a baj, hogy kezdőnek senkit nem ajánlanék
Supportolni is nehéz egy olyan játékban ahol nem balfasz az enemy. Ezek a mobák ilyen játékok, hogy nehéz elkezdeni/belerázódni (főleg a sok oltás meg anyázás miatt amit a noobok kapnak) de utánna már soha nem hagyod abba 
-
goodboy007
senior tag
Egyedül, nem teljesen kezdőkkel teli játékban úgysem tud ölni WD-vel, ha meg teamfight van, akkor repkednek a stunok, csak eltalál 1-2 ellenfelet legalább a maledicttel.
Az általad felsorolt herokkal, VS kivételével minddel farmolni kell, szerinted egy autoattacker trax, luna vagy bf az ő kezében le fogja hozni a game-et?
Egy kezdőnek szerintem sikerélmény kell, hogy ne állandóan anyázást kapjon. Másrészt teljesen jogos, személy szerint én is utálom, mikor kihoznak egy spectrét, maginát, voidot, mellé a biztonság kedvéért egy weavert meg egy clinkzet, mert "ezek húúú de erős herok", aztán megy a csodálkozás, hogy miért tolja be az ellen 20 perc alatt és persze nem értik, hogy azért mert egyszerű herok, ha nincs support és 20. percre van 30 creepjük, akkor szart sem érnek. -
Carvus
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
hát egy witch dokit biztos nem ajánlanék kezdőnek, azért egy jó kis maledictes kombót nem egyszerű eltolni...
mképpen egy gombos herokat: az általad felsoroltakon kívü szteml: SK(skeleton king), luna, venge, traxex, bf, balanar...
-
goodboy007
senior tag
Lich, Tidehunter, Venomancer, Rhasta, Witch Doctor
Ha úgy vagy kezdő, hogy még nem igazán ismered a játékot, akkor mindenképp valami support hőst válassz, amíg megismered a játék mechanikáját, hogy melyik kifejezés mit takar, mire érdemes figyelni (lasthit, deny, gank, csak hogy a legfontosabbakat említsem), aztán ha már jobban megy, választhatsz carryt, akinek tulajdonképp meg kell nyerni az adott játékot.
Ha úgy vagy kezdő, hogy ezeket vágod, csak nem szeretsz/tudsz gyorsan, bonyolult módon játszani, akkor ezek mellé mehet még Sniper, Spiritbreaker, Naix
Invokert viszont messziről kerüld
! -
Kezdőnek melyik karaktert ajánljátok? Eddig nem sok sikerélményem volt, bár csak botok ellen játszottam

-
energy_
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
egy próbát megér,de már elég sokan írtak
most szünetben (igen suliba járok) esetleg ha valaki kölcsön adná az accját egy napra mikor nincs otthon nagyon megköszönném 
-
Tegnap kaptam egy dota 2 béta meghívót, szóval ldave82 néven megtaláltok. Teljesen kezdő vagyok a téren, LoL-al játszottam csak pár meccset korábban.
-
energy_
senior tag
Sziasztok lehet már tudni bármit a végleges megjelenésről? és jelen pillanatban lehet valamilyen formában játszani vele? mert googleben és itt 1-2 oldalt visszaolvasva sem találtam semmi hasznosat

-
iSonic
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
jólvan azért nem kell bekapni
ez csak egy alternatív megoldásnak szántam.. -
iSonic
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
hát vagy akár a force staff.. bár kérdés akkor sebződik e miközben repül...
-
h.adam.92
őstag
mai gyors termés

link -
jolker
csendes tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én is remélem, hogy a Valve nem fogja elszúrni úgy, mint a TF 2-őt. Mennyire sokat játszottam én azzal is, amíg fizetős volt. Azelött, mielőtt még az egész játékból egy online sapkapiacot kreáltak volna és ingyenessé tették, hogy boldog-boldogtalan letöltse és trollkodjon kedve szerint. Iskolapéldája annak, hogy hogyan lehet elcseszni egy kiváló játékot, a magasabb haszon érdekében. Nagyon remélem, hogy nem lesznek mohók a Dota 2-nél és megfontoltan fogják csinálni, úgy, hogy az mindenkinek jó legyen. Igazából a LoL-nak is szerintem a legnagyobb előnye a legnagyobb gyengesége is, mert a f2p modell miatt van sok millió játékos, ez igaz, de sok millió troll is jött mellé. Az lenne a legjobb, ha a Dota 2 egyszer fizetős lenne és kész.
-
jolker
csendes tag
Szevasztok!
Szereztem én is béta kulcsot, tegnap óta csapatom ezerrel. Elképesztően tetszik a játék. Én nagyon sokat LoL-oztam, de a Dota 2 után nem vagyok benne biztos, hogy még valaha is fogok játszani vele. Minden tekintetben jobban bejön, egy-két apróságot kivéve.
Még eléggé noob vagyok a kemény 10 game-em után, kicsit nehéz átszokni a Lol-ról, de azért vegyetek majd fel engem is, jobb premade-be tolni mint idegenekkel.

-
rt06
veterán
válasz
Plexicushio
üzenetére
csinalgatjak azt a reszet is: nemreg jott be egy olyan beallitas, amivel a rendereles minoseget lehet allitani (50-100% kozott egy csuszkaval)
ha ezt lehuzza valaki, akkor - igaz a megjelenitett elemek "kockasodasa" aran - szepen meg lehet dobni az fps erteket -
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Úgy tudom a béta nincs még optimalizálva sem, tehát a jelenleginél gyengébb gépeken is elfut majd.
-
Teki1986
tag
Bloodseeker ultija ellen mi a megoldás?
Csak a BKB segít rajta? -
kovsol
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Adatlapomon található laptoppal low grafon volt hajlandó csak elfogadható fps -t produkálni. Szóval egy HD3470 256MB ez is 750/900Mhz -en járatva(nálam) kb a minimum amivel meg lehet próbálni véleményem szerint, és egy jobb fajta kétmagos proci se árt bele.
-
ígyvanferi
addikt
Játszik valaki laptopról? Milyen intergrált megoldással lehet már tűrhető beállítások mellett futtatni?
-
Plexicushio
senior tag
Na'Vi -vs.- Quant ~~ alig 10 perc múlva
-
Tomocop
csendes tag
Sziasztok!
Hogy áll éppen a bétára nem sikerült kulcsot kapnom esetleg már free beta van? vagy lehet már játszani vele mert kipróbálnám csak semmi infot nemtalálok hogy mivan.
üdv
-
Inv1sus
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Tehát ha az antimage-re rárakjuk a doom-ot, akkor még manaégetése se lesz, szal kb nulla lesz harc közben.

-
Teki1986
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
De viszont a cleave szintén passzív skill, vagy mondjuk a lifesteal ami orb effect.
Igazából csak hangosan gondolkodom, mert nem tudom letesztelni éppen.
-
Teki1986
tag
Felmerült bennem a kérdés, hogy a Doom silence alatt a passzív skillek aktívak maradnak-e, valamint pl. a battle fury működik közben?
-
Inv1sus
addikt
válasz
goodboy007
üzenetére
Maginánál általában utolsónak maxolják ki a harmadik skillt. Addig meg lehet ölni párszor és nem lesz elfarmolva.
Egyébként a silence miatt éri meg szerintem Doom-ot hozni, nem kimondottan a sebzés miatt. -
goodboy007
senior tag
Ha normális az ellenfél pickje és nem 5 carryjük van, akkor csak pazarlás a Doom-ot Maginára tolni, a 3. skillje miatt alig sebződik és ha van egy jó AOE-s hősük, azt fontosabb lenne kiiktatni.
Oké, hogy Storm és Void Doom alatt könnyen ölhető, de ha csak nem gankról van szó, akkor érdemesebb inkább mondjuk Tide-ra vagy Enigma-ra meghagyni (persze amíg nincs daggerük, utána már úgyis mindegy).
AM ellen inkább a sok disable és a pure damage a nyerő, pl. Notrom, Obsidian, Rhasta. Persze ezeket könnyebben öli az ultija, de ha van egy BF-je és nem tudja a csapat kilőni jópár secre, akkor szinte lehetetlen levadászni. -
Teki1986
tag
Az a kérdés még hogy a pubok kedvelt hősei, pl. Spirit Breaker, Alchemist, Tiny és társait miért nem használják a top csapatok? Counterelve vannak, vagy csak van jobb hős helyettük, ha igen akkor ki?
-
Teki1986
tag
Főleg ha a hard carry-t is lemásolja, múltkor a klón 300-akat lőtt belém. Nem volt szép. Tegnap este néztem egy Navi gyakorló meccset és Warlock-al próbálkoztak, úgy belassította a teljes csapatot hogy gyök kettővel mentek. Sok melee ellen szerintem nagyon hasznos lehet.
-
Inv1sus
addikt
Aganimos Dark Seer dupla ultival már adja.
Most láttam először ilyen megoldást. Az enemy pár másodperc alatt elpárolgott. -
Inv1sus
addikt
válasz
Teki1986
üzenetére
Magina ellen szerintem Doom a legmegfelelőbb. De jó még Storm, Void és boszorka ellen is. Rájuk ultizol és egy jó darabig nem tudnak elmenekülni, amit rendszerint nem kalkulálnak bele a dolgokba.
Furiont bármelyik hőssel szét lehet gyakni, nem nevezném imba karakternek. Mindössze venni kell egy hatchetet, hogy ki tud vágni magad a fagyűrűből.
Pudge-nél sokan elfelejtik, hogy a a második skillje őt is ugyanúgy sebzi és ahelyett, hogy ilyenkor ütnék, menekülni kezdenek.
Láthatatlan hősök ellen venni kell wardot és dustot, esetleg szintén láthatatlan hőst pickelni és vinni egy gemet.Dark Seer ellen nem érdemes lassítós hősöket hozni (viper, venomancer esetleg omni...)
-
Teki1986
tag
Hogy kicsit feldobjam a fórum eme részét, szerintem beszélgessünk a pick-counter pick-ről. Mi az ami a jó egy hős ellen?
PL. Anti Mage vs. Faceless Void
Furion, Riki,Shadow Shaman,Pudge, DarkSeer stb? -
Inv1sus
addikt
Valahogy szervezkedni kéne, hogy ki mikor ér rá, hogy 5-ös meccseket is nyomni lehessen.
-
Inv1sus
addikt
Steam: inv1sus87
Dota 2: Inv1sus -
Teki1986
tag
Nem igazán tudom összekötni a neveket a fórumos nickekkel.
Nem csinálnuk egy listát? -
Inv1sus
addikt
Volt alkalmam Pocok 256-tal gamelni, jól tolja, ajánlom.
Sok ++++++++

-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Újra van accom, úgyhogy akár nyomhatnánk majd egy partit. Nem tudom ki szervezi, de legyen szíves addoljon a csoporthoz (ha van). Steam-es username: inv1sus87
-
3.Aragorn
addikt
Tehát van DotA 2. Ez jó.

-
Teki1986
tag
[link] Ennyi...
-
rt06
veterán
sk vampiric aura, valdmir aura es lifestealer lifeleech stack-elodik?
meg ugy altalaban, mi stack-elodik, s mi nem? minden osszeadodik, amihez nincs maskent irva (pl mert unique modifier)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...

!