Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A ph! dota groupot nyissa már meg valaki, hogy az admin áldásával lehessen csatlakozni, mert jelenleg inv only.
-
tikshow
addikt
Igaz angol, de ettől jobbat úgyse találsz.
-
Jim-Y
veterán
Na sziasztok, ma végre veszek egy vga-t és ki is próbálnám a játékot, nem játszottam még vele, sőt semmi hasonlóval. Tudnátok linkelni valami rookie giude-ot amiből az alapokat el tudom sajátítani? üdv
-
Teki1986
tag
Köszi a meccseket! Remélem tanulságos volt mindenkinek.

-
Speeedfire
félisten
Esetleg ma 8-8:30 között nem tudunk összehozni egy meccset?
-
tikshow
addikt
Steam Acc - valaki majd behívhatna

-
pethYeti
addikt
Jó volt a tegnapi meccs, remélem lesz még ilyen, jó lenne minél több embert beszervezni a ph dota group-ba és akkor könnyebben összelehet hozni 5v5-öt.
-
-
tikshow
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én nem játszottam, csak ismerős a helyzet még régről.

-
wwenigma
Jómunkásember
Nem te voltal a pro akirol beszeltem, Te csak siman jol jatszottal. Megszamoltam, 25 lejatszott meccsem van a mai 2vel egyutt, mi a lótúrót várnak ezek az emberek, amikor még azt se tudom teljesen hogy melyik tárgy mi.
Speeedfire: 23 pubmeccsből ha 2-3x megkaptam. De egyszer nem másztak rá az utvonalra ahova mentem fejlodni meg vették el a creepeket, viszont a kezdeti fejlodgetes utan többnyire beállt a csapat es akkor mar lehetett párban vagy mind egyutt menni es beutni a masik oldalt - kivéve ha valami f0st0stalicska OP ellen volt, nalunk meg kezdők többen.
-
wwenigma
Jómunkásember
Üzenem a pronak hogy pub meccsen semmi olyan problema nemvolt mint itt, szoval a vezetesi kepessegeit kamatoztassa mashol mert NINCS neki attol hogy pingel jobbr abalra, meg beeszi magat farmolni meg megment minden gyilkolastol UTANA meg lebasz hogy mit csinalok. Koszonom szepen. Amugy kerdesedre valaszolva 31. Nem hulye kisgyerek vagyok.
mod: majd hordom neked a kis vizes üvegecskét meg veszek runat abbol ami magatól pereg arany...
-
Solad
addikt
Hogy visszataláljak

-
rt06
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
na, en meg jol beneztem az esti meccseket, elnezest erte
-
pethYeti
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
1 vagy 3 jöjjön, 2 ne

-
Speeedfire
félisten
Jöjjön már még 1 ember!

Nincs ki a csapat.
-
Fooler89
őstag
Lehet jönni, kész a lobby

-
ígyvanferi
addikt
Mentek újabb meghívók, remélem már mindenki bent van. Gyertek a csoport chatjére, ott majd könnyebben szerveződik a dolog.
-
Fooler89
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem a te gépeden futna a szerver.

Valaki aki mindenkit felvett ismerősnek csinál egy partyt és bevesz mindenkit. -
szilva01
őstag
Itt is hatalmas vihar van nemrég áramszünet is volt

-
Inv1sus
addikt
Fennt vagyok, kész vagyok a játékra. Két ember felvett, de csoport sehol. :/
-
Speeedfire
félisten
Ez a dust jónak tűnik. Köszi mindenkinek. A gem alatt nem tudom mit értesz rt06.
ígyvanferi engem is bevennél a csoportba?
Mondanám, hogy csinálok szervert, de csak 64k van felfelé így lehet kicsit laggolna a game.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
D1 - BB
D2 - Slardar -
rt06
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
ami nagyon fontos, hogy nem szabad futni elole, mert altalaban gyorsabb, es hatulrol nagyobbat sebez
amugy meg kell vagy gem, vagy dust, vagy slardar ulti-ja es akkor nem gond a lathatatlansag
mas:
a csoportba pedig ha lehet, kernek en is egy meghivast, kicsit visszabb linkeltem a profilom -
Fooler89
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
megint dupla.
Riki ellen dust vagy Sentry ward. Mivel papírból van egy stun és ölhető.
-
Fooler89
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
Valaki csinált már partyt? Bevenne? Helyzet jelentés kérnék.
-
ko9
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Jó hogy mondtad, ide is durva dolog jön - mintha olyan messze lennék.
Esetleg jönnék én is nézőnek

http://steamcommunity.com/id/expeacer -
válasz
ígyvanferi
üzenetére

-
goodboy007
senior tag
http://steamcommunity.com/profiles/76561197986438603
Miután felvettek a csoportba, látok mindenkit a játékban is vagy csak azt, aki felvesz friendnek?
-
pethYeti
addikt
Villámlik rendesen, úgyhogy sajna most nem tudok menni

-
pethYeti
addikt
Mennyien vagyunk? Jön a vihar de nagyon

-
Speeedfire
félisten
Jut eszembe. Riki ellen mit lehet tenni? Idegesítő, hogy feltűnik a semmiből és leöl mindig...
-
Fooler89
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én belinkeltem az adatlapom mi a további teendő?
D1Rect már felvett ismerősnek. -
ígyvanferi
addikt
válasz
hirakoshinji
üzenetére
Meghívtalak. Nem is tudtam, hogy admin vagyok a csoportban.

Én csak valamikor 9 körül/után nem sokkal fogok csatlakozni este.
-
hirakoshinji
csendes tag
jovok en is ha meg van hely [link]
-
Én betáraztam a friendslistet, aki belinkelte azt felvettem.
-
pethYeti
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nézd meg Békéscsaba felé mi halad

Pedig jó lenne tolni egyet már közösen orosz mentesen
, sajna aztán megy 1 hétre gariba a gépem és nem tudok játszani 
-
pethYeti
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nekem jó, bár időkép szerinte egy marha nagy vihar jön, úgyhogy én még kérdéses vagyok

-
Speeedfire
félisten
Mikor legyen? 7-8?
-
pethYeti
addikt
-
Fooler89
őstag
-
h.adam.92
őstag
random dazzle ftw win

-
szilva01
őstag
szereztem még egy embert tehát megvagyunk 10-en ha minden igaz
-
Inv1sus
addikt
-
rt06
veterán
válasz
szilva01
üzenetére
http://steamcommunity.com/id/cyla/
illetve, ha erdekel valakit, itt talaltok egy ts3 szervert: ts.jmk.hu (port az alapertelmezett)
-
szilva01
őstag
Elmételieg meghívtalak benneteket, aztán ki tudja
Szóljatok ha nem és megcsinálom mégegyszer! -
szilva01
őstag
van egy ph! dota (zárt) csoport steamen nem tudom ki van benne de aki nincs az küldjön linket a profiljáról és behívom.
-
h.adam.92
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
okés, köszi
-
szilva01
őstag
zsír nem tudom hányan vagyunk de csak megleszünk 10-en

-
rt06
veterán
ha nem felejtem el, jovok en is noob-kodni (vagy 2-3 honapja nem jatszottam, lehet tobb)
-
goodboy007
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én is benne lennék.
-
h.adam.92
őstag
a kivágott fák mekkora ciklusokban nőnek vissza?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
+1
-
Fooler89
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Magyarul se láttam még a dotát

Én is benne vagyok a közös játékban. -
Speeedfire
félisten
Ez a nem semmi. Elég jól tartottuk magunkat 2v5.

-
Inv1sus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Vasárnap este mikor?
-
tikshow
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem a steames e-mail címed és jelszavad kell regisztrációhoz, csak a profilodat kell hozzá regelni.
-
szilva01
őstag
szerintem ez a stats valve-os cucc maskepp nem lehetne szerintem megcsinalni. vasarnap esteben benne lennek de akkir jojjunk ossze 10 -en mert maskepp nincs nahyon ertelme. (szerintem)
-
ígyvanferi
addikt
Ezen a stats.dota2 oldalon vajon mennyire szabad belogolni a steam acc-kal? Van ott ez a my stats fül, amihez be kéne logolni, gondolom ez valami pontos statisztika a játékokból. De kérdés, hogy nem veszélyes-e...
-
pethYeti
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én éppen benne vagyok, csak ne noob vs pro legyen

-
Speeedfire
félisten
Izé, már kérdeztem. De nem lenne kedvetek vasárnap este egy barátságos noob/pro játékhoz?

-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ha ilyen csapaot szeretnétek mindannyian alakítsatok egy csapatot innen

-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nekem az a meta nem tetszett
Unalmasnak találom a turtle-t. Ázsiában ment az nagyon, amíg tudott, bár a mai kib.gyors push sem jó szerintem. Medúzát meg ZSMJ támasztotta fel tetszhalott long forgotten állapotából, mint anno Spectrét Loda.
Igen láttam a showmeccset, PIS saját bevallása szerint is sok kis apróságot tanult SF-fel kapcsolatban a másik Y-ostól, dönteni nehezen lehet, az csak egy meccs volt.
Ha jól tudom most/már nem carry role-n játszik a csapatában, PIS meg remélem talál magának egy csapatot, de már ő is d2 pubbozgat ahogy hallom. 
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Azok voltak a szép idők.
Amikor még 50 percet farmoltak medusával, jött két teamfight és kész. Na mindegy.
Gondolom láttad a PIS vs. Yamateh 1v1 mid never showmeccset a wdc-n. Sajnos csak az első killig tartott érdemben, de utána is voltak eszméletlen jelenetek. Na azért nem hiába kapta plusz névként SF a Yaphets-et. Persze nem ennyire egyértelmű a döntés a két Y-os közül... -
Plexicushio
senior tag
Igen, a farm jelentős részét kiteszi a carry eredményességének, de szerintem vannak/voltak nála nagyobb skillel rendelkező "sztár kerikk". Az ő igazi ereje a farm révén érvényesült, itemekben, és az imba map-awarenessben, de a mai push-orientált metában, hát.. Nem tudom mennyire lenne sikeres egy új csapattal. Nekem az ilyen Yamateh, YaphetS -féle űberomg reakció idővel rendelkező "vagány" carry játékosok jobban bejönnek mint a farm-fest. Bár sajnáltam hogy a csapattársak hogy szarban hagyták. Nem vonom kétségbe mit tud(ott) kisujjában több van dotával kapcsolatban mint a phnak összesen

A medúzás DR-t viszont az ellenfél is elkúrta, nem BM-nek kellett volna felvennie a rapiert, akkor talán..
PL, 7 perc után vette a radiance-t a madár kill után. -
Inv1sus
addikt
válasz
h.adam.92
üzenetére
Én Lone druidot szoktam, csak nem igazán szoktam nyerni vele, mert én elimbulok vele, a csapattársaim meg nem tudnak hol farmolni illetve expt se nagyon kapnak a killekből, mert én sokkal gyorsabban futok és már a térkép másik részén ölöm meg a klienst.
Ennek ellenére ez a kedvenc hősöm. -
h.adam.92
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
amikor én sem akarok try hard módban játszani, csak pick-elek egy ursát és hirtelen mindenki szeret

-
ígyvanferi
addikt
Nem csak te, de én már rég feladtam ilyen csapat keresését. Egy régi cimborámmal szoktam együtt játszani néha, többnyire meg egyedül. Nyugodt ember vagyok, még az oroszok sem idegesítenek, nem akarok try-hard módban játszani, csak szórakozni néha. Erre így is megfelel. Arról meg már rég letettem, hogy tényleg komolyan játsszak egy játékkal.
(#700) Speeedfire: egy 7-8 carry, semi-carry abban a meccsben is volt.

-
Speeedfire
félisten
Amúgy ja, egy kard a sven-nek, meg ez a sapka. Mind a kettő olyan, amit nem használok...
1-et pakoltam csak rá a vége felé. Először a hatótávra szoktam, aztán ha jön az ulti akkor meg arra.

Jó ez a game, ez volt kb a 8-10.-ik játékom de nagyon tettszik. Nem olyan mint egy MMO, nem kell napokig/hetekig/hónapokig farmolni egy jó cucc miatt. Illetve változatos.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kár, hogy az erdő urának szarvait nem tudod rárakni a hősre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esetleg még egy olyan skill buildet kipróbálhatsz rajta, hogy nem raksz az első skilljére. Én úgy szoktam nyomatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)