Hirdetés
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Bazeg milyen chaos knight playt tolt valaki. Lvl 23-mas volt game végére és gyak a másik csapatot egyedül legyilkolta

Amúgy night demont (vagy mit) dobott nekem, és maxon az esti pluszjai nagyon adják. 11 szinten egy lvl 20-as bloodseekert majdnem legyaktam, 40 hp-n múlott.
DAFAKK

-
törölt tag
Azta, hát itt megint annyit kell tanulni mint WoW elkezdésekor kb.

Most olvashatok napokat mire rájövök mi, hogy van itt is
-
Иван
őstag
válasz
cashback
üzenetére
http://www.pcgamer.com/2012/06/01/dota-2-free-to-play-store/
Olyasmi rendszerben fog működni, mint a TF2. Minden ingyenes lesz, de az esztétikai bónuszt jelentő itemekért kell majd fizetni.
Szerintem korrekt ajánlat, ahogy a TF2 is az. Mondjuk ott azért jó pár veterán megsínylette az átállást, de itt már eleve így indul ez okés. Meg hát nyilván úgy gondolják, így a jövedelmezőbb.
-
cashback
őstag
Gyakorlatilag bárki szerezhet be ingyenesen meghívót, de maga a steam nem fogja ingyenessé tenni. Szerintem.
Az hogy a vásárlással lényegében egy item packot veszel, csak csökkenti a rúgást.

Nekem egy item sem ér pénzt... amit ad a játék azt cserélgetem olyanra aminek nagyobb hasznát veszem, de ennyi. -
cashback
őstag
Miért van olyan érzésem hogy nem lesz ingyenes a játék?

Steam főoldalra rakta ki hogy leakciózta?

-
RefeeZ
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mire ez a nagy elégedetlenség? Játék az egész. Másrészt pedig ők sem tudták, hogy a dire-ből kapott greevilekkel fogják csinálni a karácsonyi mókát.
-
CoolMan
MODERÁTOR
A sok OFF-ot kitakarítottam, kérlek benneteket, hogy ez maradjon is így! Köszönöm.
-
adamkaa777
senior tag
Hali van valakinek kedve gamelni skype/ts kombóval ?
-
cashback
őstag
Nekem is az első ilyen stílusú játék... ez előtt csak FPS (főleg COD sorozat)
209órám van Stema szerint a játékban... ebből tényleges játék ~150óra (Sajnos a tényleges játék időt nem jelzi a rendszer. Játék keresés, pihenő két játék között... stb. minden beleszámít).
COD esetén ennyi elegendő hogy az ember belerázódjon... viszont ennél maga a játék nyomkodása kevés.
Szerencsémre sikerült egy olyan csapathoz csapódnom, akik Dota1-et is tolták sokáig és elég sokat segítenek játék közben.Illetve elég sok írás fellelhető a neten... sajnos főleg angol. Viszont akár Google fordítóval is, de a lényeget ki lehet hámozni az írásokból.
Eleinte 1-2hőssel játszottam... DragonKnight, DrowRanger (Trax
DOTA1*)*Egy kicsit zavaró hogy a már tapasztalt játékosok olyan hős neveket, item neveket... használnak, ami még Dota1-ből származik... és hiába mondják hogy melyiket válaszd, ha ebben nem az.

-
myckey
veterán
válasz
cashback
üzenetére
Köszönöm az ÉRTELMES választ!
van akinek ez nem megymost játszok vele életemben először.
topic nyitó részét elolvastam.
hozzászólásokat is böngészem,
nem vagyok fogyatékos,de tetszik a játék,és van egy rakat dolog,amiről fogalmam sincs,ezért kérdezek,meg olvasok sokat róla. -
cashback
őstag
Huhhh... kicsit bonyolult és összetett a dolog.
Valahogy így fest:
Üres tojás 9 szabad hely (+3 körülötte, de ide csak világos, vagy sötét izé mehet).
1színből maximum 3at lehet belerakni9kavics 3-3szín - ez a fullfullos (fehér)
3kavics 1színből +2-2 a másik két színből adja a fullost (kék, sárga, piros)
3-3kavics 2színből +2 a harmadikból szintén (zöld, lila, narancs)Így érdemes variálni, persze egyéb lehetőség is van... ahogy kedved van. Viszont tulajdonságokra ezek a legjobbak.
Illetve... van a világos izé és a sötét izé. A világos még csak-csak leesik, viszont a sötét... még nem találkoztam olyannal, aki találkozott volna olyan aki találkozott vele.... Szóval érted.

Ebből a két extra izéből is 3-at lehet bele tenni (azt nem tudom hogy variálhatóak-e... 1világos/1sötét/1világos... és egyéb - viszont miért ne... ) Ezek a tojás körül jelennek meg, nem benne.
Ezek adják az extrém tulajdonságokat. Varázs ellenállás, többlet sebzés, több élet, gyorsaság... stb.A különböző színek, különböző tulajdonságokkal vértezik fel a Greevil-t.
Nem feltétlenül a 9köves a legjobb... a zöld Greevil-re esküsznek nagyon sokan.A zöld így épül fel: 3kék/3sárga/2piros +ritka kavicsok 1-2-3 /logikus hogy ha 3-van benne akkor jobb.
Ha valami még nem világos, akkor kérdezz bele...
-
myckey
veterán
ezt a tojásos dolgot elmagyarázná valaki?
köszönöm!
-
Teki1986
tag
Tojást keresek cserére, mivel elfelejtették mondani hogy a fehér több bónusszal indul....
Én csak kinézetre mentem és csináltam egy kéket, ami kemény 32 magic armort ad.
-
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
ugy vettem eszre, hogy a skill-ek szintje folyamatosan novekszik, ha tippelnem kellene, akkor az eddig tapasztaltak alapjan azt mondanam, hogy van teszemazt 10 sarga skill, ezek kozul kapsz random (vagy lehet van benne logika, csak nem sikerult meg rajonnom) kettot, egy harmadikat a tojas miatt (a harmadiknal tobbnyire a tojas van feltuntetve, nem essence), es mind egyes szinten indul
-
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
nem teljesen mindegy, a kepessegeknel fel van tuntetve, hogy pl blue, vagy yellow essence adta, viszont egy-egy essence-hez tartozik tobb skill is, illetve nemely skillnel olyan essence van feltuntetve, ami nem volt (orange, purple)
az egyetlen, amiben a seraphic (feher) greevil a legjobb, hogy minden essence utan jaro bonuszt megkapja (attack speed, armor, +health, move speed, etc...) -
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
ellenunk csinaltak mar, onnan jott az otlet
amugy amennyire tudom, nem azonosak a skillek, de ne kerdezd, hogy mitol fugg -
rt06
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
az meg egeszen jo
az en seraphic greevil-em (+1 unusual essence-et is kapott) skilljei: fatal bounds (warlock), maledict (which doctor), purification (omniknight)
a hook kb magaban tobbet er, mint ezek egyutt, mert ha jokor huzod ki a greevil-t, tudsz faszan ks-elni -
ígyvanferi
addikt
Az én kis naked greevilem meg lehúzhatja magát a lvl 1-es hookkal, meg shadow wave-vel. Mondhatták volna, hogy érdemes párat játszani a diretide eventtel emiatt.
Mondjuk ha azt mondjátok eshet még tojás... Az előző meccsen kaptam valami essence-et.Jellemző ez is egyébként, eddig kettő greevilinget nyomtam, egyet nyertem, egyet vesztettem, a vesztes meccs után kaptam az essence-et, a győztes után meg egy gagyi kunkka polearmot, ami már megvan kétszer.
-
Иван
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
De kevesebb is az orosz.
-
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
de, viszont nem vagyok annyira jo jatekos, hogy ezen muljon
eu szerverre 50-60 kozott van, ru szerveren 70-75, na szerveren 120 korul (ezt a net_graph irja, es valamiert ezek magasabb ertekek, mint amit a -ping mond) -
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
nalam meg be van jelolve a ruszki es az na szerver is
ruszki szerver kozelebb van, meg olymindegy, hol nem ertik, amit irok (ugye mivel az eu szerveren is sok kivannivalot hagy maga utan az angol nyelvtudas), az na szervereken meg azon tul, hogy idonkent rendkivul jo csapatok jonnek ossze, jokat lehet beszelgetni is -
törölt tag
Semmi bajom az oroszokkal (najó, de) de mi a reteknek kell még dél-amerikában is ott lenniük??? Meg mit keresnek európában, amikor van saját szerverük..
-
myckey
veterán
gyerekek!
ez marha jó játék
igaz,hogy semmiről sincs fogalmam,megyek aztán klikkelgetk,nyomom a képesség támadásokat,meg fejlesztem magam,de ezt leszámítva,fingom sincs semmiről.
de még így is nagyon brutál faszántos
a grafika külön tetszik.kelet eu részről keresem az ellenfeleket.
a hősömet nem találtam
szarvasbogárra hasonlít.ja igen!
így első kissé bonyolultnak tűnt
de szeretem a tartalmas játékokat
NYX ASSASSIN,rátaláltam
-
Иван
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Persze, mondom, még omni nagyon szimpatikus.
Nagy dotás siemrősöm mondta, hogy fontos az elején egy általunk preferált hőst jól kigyakorolni, hogy legyen valami sikerélményünk meg persze mindig mindenkinek lesz egy valakije, akit jobban szeret és ismer.
ui: Amőgy a shadow fiendet láttam egyszer nagyon brutálul játszva. Az kegyetlenül büntetett, ki is kaptunk mint a szél

-
Иван
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Én se hallottam pro(bb) dotás ismerősöktől, hogy Sk (az én SK-m mindig dekelton king) különösebben jó hős lenne, inkább olyan semmilyen, átlagos.
Viszont nekem nagyon bejön, mert nem kell sokfelé figyelni: 2 passzívja van (ultija is az), egyedül hellfire ami aktív, elég rápakolni sok HP-t meg dps-t és lehet darálni. Amúgy mik a gyengéi? Vagy szóval értitek, mi a buktatója?
Még omniknight tetszik.
-
Иван
őstag
Juj, gyerekek oylant dotantottam, Skeletonm kinggel természetesen, favorit, 6:1:3-mas stat, kezdő vagyok, de első értékelhető meccsem, arany is jött rendesen.
Ez a vampiric aura + crit kombó nagyona dja, meg a resurrection. Sven meg lina leölt engem, mondom: nope! Összeálltak a csontok, hellfire blast, és mindkettőt levágtam.
Legjobb hős

Amúgy viccet félretéve a skeleton king mennyire számít hasznos/erős/probb szinten hősnek? Mert ha vállalható, akkor folytatom a mesterkélést rajta.
-
Spet
addikt
Nos egy-két személyes tapasztalat:
- érdemes sapphire grevill-el nekiállni a meccsnek. A sima (kék, zöld, piros, lila stb.) színűeket könnyebb lecsapni csapat küzdelemben, még akár magasabb szinten is.
- a csapat nagy része legyen melee (tank) illetve valamelyik tudjon stunnolni (lehetőleg area-ban), mert az jelentősen megkönnyíti a csapatküzdelmeket
- küzdelmek során érdemes váltogatni a karakter illetve a grevill-ek között mert egyszerűbb a menekülés illetve nagyobb a túlélési ráta
- tojások illetve essencek is eshetnek a meccs végén kapott "ládákból", így akár újabb grevill-t készíthetünk (random képességekkel természetesen!)
- és szerintem a legkellemesebb: 15-20 perc aatt megvan 1-1 meccs így nem kell akár órákat is játszanunk, hogy vége legyen.Egyenlőre ennyi, igaz mindenki a saját kénye-kedve szerint játszik, de ahogy észrevettem (nekem) egyszerűbbnek tűnik a játékmenet.
-
haromegesz14
senior tag
Roshan kill nyújt valami bónuszt a aegise-n kívül? Event alatt értem

-
törölt tag
Huskar+Ursa= win az event alatt
-
haromegesz14
senior tag
De az invetory még mindig bugol

Szénnel mit tudok csinálni?
-
Spet
addikt
Végül is nem is rossz... ha ez embernek max szintű grevillje van és a saját oldalán marad
, illetve a csapat is rájön a dolgokra 
-
rt06
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
mar kaptam is egy kek essence-et, meg 5 hogolyot
-
rt06
veterán
megjott az event
nem kell hozza greevil, de azokkal elonyosebb jatszani a bonusz stat es kepessegek miatt -
tikshow
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
Az csak az International idejére volt.
-
haromegesz14
senior tag
Lehet kérdezte már itt valaki, de hogyan tudom beállítani, hogy menüben és a töltőképernyőnél kékes hátterem legyen?
Szerk.: nem találtam a frissek között

-
pethYeti
addikt
Régebben, meccsek kezdete előtt (már betöltve) lehetett öltöztetni a herokat, ezt kivették? Most csak wardokat, couriert meg hasonlókat tudok berakni. Korábban mutatta hogy hány satyim, öv van adott herohoz stb.
-
pethYeti
addikt
Köszi
mindkettőtöknekhármótoknaknégyőtöknek
, akkor egyelőre megvárom az eventet, hátha ad ingyen tojcsit. -
Spet
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Először ki kell keltened a tojásból hogy kap egy couriert. Az essence-ket egyenlőre csak játékosoktól tudod beszerezni, mivel sima játékban jelenleg nem droppolnak, de lehet hogy ez event alatt ismét fognak.
Szerk.: Na franya mindenki nagyon ráér a kérdések megválaszolásában

-
-
tikshow
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Diretide-ba játszottál egyet és kaptál egy ingyen Greevil Egget amit vagy etettél esszenciákkal vagy nem(csak a kinézetét változtatta) és Diretide végén ki lehetett őket kelteni. Most is kapható a shopba Greevil Egg 3,99€-ért. Nem tudni még, hogy kell-e majd ehhez a játékmódhoz Greevil vagy sem.
-
pethYeti
addikt
Ezeket a Greevileket hogy lehetett megszerezni korábban? Már láttam most is van valakinek?
-
Inv1sus
addikt
3 uncommon itemet adnék 1 greevil-ért.
-
tikshow
addikt
A Frostivus elmarad mert a Greevilek elrabolták, helyette Greeviling lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Entware topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

DOTA1*)

Mondjuk ha azt mondjátok eshet még tojás... Az előző meccsen kaptam valami essence-et.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szarvasbogárra hasonlít.