Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Lich, csak úgy tűnik inkább hanyagolja a családnevét a dota 2-ben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Иван
őstag
Most dobott egy random Crixalis-t és így másodszorra kis rutinnal egész jó hős. Sőt! A csapatnak durván hasznos dolgai vannak.

Meg kipróbáltam Ethreain-t és ős is elég frankó kis dolog.
Amúgy engem miért nem enged a gép denyolni? Hiába van a saját creepem 50% alatt, jobbklikkelek rá de semmi.

-
Иван
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
Szerintem erdőzni akkor érdemes, ha van egy hard carry az egyik lanen és kell neki a farm. Akkor ha van egy jó jungler hagyja őt lanelni az elején, de közben neki is esik azért valami. Meg mondjuk nem érdemes messze menni a carrytől, mert ha esetleg szarban van vissza lehet menni mellé. Szerintem sokszor az dönti el a csatát, hogy megegyeztek azon ki a carry és hagyjátok tápolni, farmolni, mert később jobban meghúzza a csapatot, mint az elején te.
Amúgy igen, lvl 9-től már felesleges erdőzni, nekem nagy dotás haverom azt mondta lvl 2-3 körüktől jó mondjuk úgy lvl 6-7-8-ig (persze ez sokváltozós egyenlet).
Lanet meg jól összefoglaltad, pusht meg akkor kell tolni, amikor érzitek, hogy be is menne a torony, mert annak nincs értelme, hogy alámentek, leveszi a fél életetek és visszajöttök. Eközben a lane el is tolódik feléjük.
-
goodboy007
senior tag
válasz
alpihun
üzenetére
Szerintem ez elég rossz taktika, mármint, hogy ilyen későn mész erdőzni. Ha dual lane-ről mész el, akkor 9-es szinten már az ellenfél is bőven gankolhat, ha van egy kis eszük, egyből feltűnik nekik, hogy eltűntél és nem fognak békén hagyni, ha pedig solo helyett az erdőt választod, az már régen rossz
. Huskarral amúgy is könnyű már az elejétől erdőzni, mert az aurája sok dmg-t és as-t ad.
Ha erdőzöl, akkor aurát maxold, amint lehet, mellé az inner vitalityt és gyerekjáték már lvl1-től is. Viszel magaddal 2-3 salve-ot, az bőven elég lesz addig, amíg meg lesz a mask, onnantól meg kb. jobbklikk az egész, főleg, ha pullolsz is. Burning Spear-t én 2-nél tovább nem is nagyon szoktam tolni, inkább statolok, mert kb. 99%-ban megy neki a lifesteal és már midgame-ben sem az a sebzés fogja a csatát eldönteni, amivel többet sebez a 4-es Spear.A taktikos kérdésedre válaszolva mindig az legyen a cél farmolásnál, hogy a creepek a te tornyod alatt bóklásszanak, illetve nem is. Az a legideálisabb, ha olyan távol vannak, hogy a torony még éppen nem tudja lőni őket. Különben hiába húzod őket mellé, hamar visszatolódik a lane akkor is, ha denyzel.
Azt viszont fel kell ismerni, hogy mikor érdemes tornyot tolni és mehet az autoattack, természetesen közben is figyelve a lasthitre. Mondjuk Furion tipikusan ilyen hős, ha 5-en tolnak egy oldalt, akkor azonnal el kell tp-zni egy másikra és tolni azt, mert 5v4-et simán ki lehet deffelni, de az ellenfelet az által, hogy te is támadsz, rákényszeríted, hogy vonuljon vissza védekezni, ha pedig nem figyelnek eléggé, lehet, hogy 2-3 hero ott marad és megfordulhat a teamfight.
Szóval szituációfüggő, hogy mi a helyes taktika, a lényeg, hogy mindig próbálj arra törekedni, hogy úgy érezd te uralod a lane-t, azt csinálod, amit szeretnél, de legalábbis nem nyomnak el annyira, hogy a csapat számára az már veszélyes legyen.
Mondjuk ha radiant-ként a fenti lane-en solozol 2v1-be egy szopatós kombó ellen, akkor lehet, hogy harmad annyi creeped sem lesz, mint egyébként. Itt hatványozottan figyelni kell a lasthitre és arra, hogy meg ne halj. Ide jellemzően olyan hősök szoktak menni, akiknek a magas szint fontosabb, mint a sok item vagy később is könnyen tápak lesznek. Tipikusan ilyen Windrunner, de Krobelus is jó vagy Tidehunter.
Ha már jobban fog menni a játék, akkor úgyis ráérzel, hogy mikor mit érdemesebb csinálni, akár egy csata is megfordíthatja az addigi felállást. Pl. ha 2-3 push után rendszeresen bukjátok a csatát, védekezéssel még simán meg lehet fordítani. -
Иван
őstag
válasz
alpihun
üzenetére
Huskar általában carry, szóval last hitezni kell vele. Amúgy nem érdemes nyomban kezdőként carryzni, mert a hibáid hatványozottan végigfutnak a csapaton. Arra meg figyelj, hogy csak EGY carry legyen a csapatodban, és ezt beszéljétek meg, mert ha több van, a végén egymással versenyeztek az aranyért és a lats hitért, aminek a vége 2-3 közepesen fejlett carry.
Lane:
Én azt tapasztaltam, hogy nem éri meg pusholni az elején. Az első ulti pontig nem szokás, mert minek? A tornyot úgyis nehezebben döntöd le, neki farmot adsz, magadat gyengíted stb.De majd megmondják az okosok, ez csak eddig ilyen magam tapasztalata.
-
alpihun
senior tag
Kipróbáltam az általatok ajánlott hősöket (név szerint: Enchantress és Skeleton King). Nagyon jók, viszont rátaláltam egy harmadikra, nem ebben a kategóriában: Huskar.
Elképesztő erős, lasthitezés gyerekjáték vele, van healja, viszont nélküle is jól megvan. Jungleben is ő a király számomra, és az R képessége is nagyon durva tud lenni.
Viszont van vele kapcsolatban egy kérdésem. Mivel dzsungelezni csak lvl 8-9en kezdek, és a lanet végérvényesen kb lvl 12-n hagyom el, ezért nagyon fontos volna tudnom, hogy ezzel a hőssel hogy kell ideálisan lanezni (pusholás, creepfarm)?
Van ugye az, amikor megállok egy helyben és csak lövöm a creepeket amikor még teljes életük megvan.
És van az, hogy járkálok fel le egy helyben, csak lasthitet lövök és próbálok egy-egy lándzsát az ellenségbe is ereszteni.
A két lehetőség az ellenfél számára is adott, tehát mindjárt négy végkifejlet van.
1. és 2.: Ha mindketten ugyanazt csináljuk, akkor nem halad a lane, csak állunk egy helyben.
3. Ha ő lasthitezik és én pusholok, akkor creepjeim elérik a tornyot, lassan bedöntve azt, viszont én és ők is gyorsabban halunk, mivel a torony támad, viszont neki is nehezednek a lasthitek és a fejlődés ezáltal.
4. Harmadik opció az én tornyomnál, tehát csak ő pushol.Nagyon érdekel a dolog, kíváncsi vagyok a ti (részletes) véleményeitekre, tanácsaitokra is. Lehet, hogy ezek közül nincs egy aranyszabály, amit ész nélkül mindig kell csinálni, ezért szeretném tudni: mikor mit?
-
zanidren
csendes tag
Szia!
Köszönöm..de nem enged addig barátot felvenni a steam-en míg legalább egy játék nincs telepítve.
Rajta vagyok az ügyön

ha megvan jelentkezem
üdv:
Zan -
zanidren
csendes tag
Sziasztok!
Elsőnek BUÉK mindenkinek.
Szeretném kipróbálni a DOTA2-t és ha vki tudna ebben segíteni azt megköszöném.
A LOL-al már elég régóta játszom ezért is érdekelne az ilyen jellegű játék mint a DOTA2.Ha jól vettem ki a dolgokat akkor egy kulcsra lenne szükségem ahhoz,hogy letöltsem ill.
kipróbáljam.
Ha megoldható akkor vki küldjön nekem egyet.köszönöm előre is:
Zan -
adamkaa777
senior tag
Hali
Valami team szerűséget keresek support spotot is szívesen vállalok
-
cashback
őstag
DOTA2 kulcs: [link]
Illetve itt az enyém: 322QQ-HY3HW-EVATP
-
Inv1sus
addikt
Lich, veszel neki két bracert majd Aganimot. Semmi más hero-t nem ajánlok egy kezdőnek.
-
adamkaa777
senior tag
Hali itemet hogy lehet tradelni ? Illetve ha én is tudnék akkor 1 tojásért mindenemet megadnám

-
Иван
őstag
válasz
alpihun
üzenetére
Itt írtak tippeket. Omnit ajánlom, mert az tényleg jó support és ha healeled a társakat, lehetsz népszerű.
Én nekem Skeleton King volt első herom és még most is néha pickelem. Alapjában véve durable/disabler de vigyázz vele, mert sokan carrynek tekintik és tényleg funkcionálhat akként (farm is jól jön neki), szóval azzal óvatosan.
Sven hasonló SK-hoz gameplayben.És a carryk elől ne last hitelj, mert arra morcik lesznek.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
Ezt is figyelembe véve most hirtelen csak az Enchantresst (aka. bambi) tudom mondani. Nem túl bonyolult, van healje, lassítás, tudsz erdőzni, az ultija elég brutál, ha van hozzá manád, viszont elég papír. Esetleg még Chen és Enigma jöhet szóba, viszont egyikkel sem könnyű (Chennel főleg nem egyszerű, bár ha van micro skilled, akkor annyira már nem is vészes).
-
goodboy007
senior tag
-
alpihun
senior tag
Szerintetek erre a szerepkörre melyik hero illik a legjobban?
- kezdő is elvan vele, nem túl bonyolult (kezdőt értsd: 20 dota2 meccs és rengeteg LoL)
- nem akarok kimondottan carry vagy ganker lenni, ahhoz még sokat kell tanulnom
- supportra gondoltam leginkább, de nem ténylegesre, hanem olyanra, aki ügyködik elé-hátra a mapon, átlagnál több élete van, besegít kicsit mindenhova, védi a társait ha kell, tehát csapatjátékban erős hős, valamilyenféle stunnal
- nem árt ha ranged
- az uccsó tulajdonsága legyen valami nagyon durva, hogyha nekem kell cselekednem, legyen mivel -
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mellesleg én csak sok oroszt látok, de leavelő és afkolót még nem nagyon láttam. És egyedüliként játszva 90%-ban nekem is ha jól tudom több a winem, mint a defeatem.
-
ígyvanferi
addikt
"erre jo indikator lehet az, hogy meg mielott beirjak, hogy mekkora r*tkes f*sznub vagy, gyorsan beirod te magad, hogy ezt bizony csunyan elk*rtad es elnezest kersz"
+1
A matchmakinghez meg csak annyit, hogy én azért elkezdenék gyanakodni, ha folyamatosan afkolókkal, leaverekkel, világtalan
oroszokkal rak össze. Én 90%-ban jó meccseket játszom akkor is, ha egyedül jelentkezem játékra. -
pethYeti
addikt
Múltkor is beszarás mi volt. Két support hős ment fel kezdésnél, mondom nekik hogy egyik menjen már le, mert ott baromi kevesek lesznek, erre mondja hogy skypeolnak és nem. Buktuk is mert szét feedelték az elejét...
-
rt06
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
long play record: 33.3 fordulatu bakelitlemezlow priority, azaz a bunti liga
aki optthagy jatekot, vagy sokan report-oljak (jogosan), azok 1-2 napra low priority ligaba kerulnek, ahol a magukfajtaval jatszhantnakpethYeti: amugy viccet felreteve, egy ilyen matchmaking rendszer osszeallitasa korantsem olyan egyszeru, mint ahogyan azt a tobbseg lathatoan kepzeli
anno a blizzard sc2-es matchmaking rendszererol olvasgattam, es ha ez csak megkozelitoleg van olyan osszetett, akkor is sok-sok oldalas, kokemeny matekkal teli cikkeket lehetne irni rolade hogy a matekba ne is menjunk bele, csak a problemak kozul a legegyszerubbet nezzuk, szerinted egy olyan jatekban, ahol egy merkozes akar 40-60 percig is eltarthat, mennyien keresnek egy adott pillanatban jatekot?
merthogy muszaj kozuluk osszevalogatni 10-et
erre van is egy indikator, ami a search distance-t mutatja a kereses folyaman, s azt jelzi, hogy a jatekosok kepessege kozott mekkora szorassal keres a rendszer - ha ez nem lenne, lehet nem 3-4 perc, hanem 1-2 ora lenne egy jatek osszeallitasa -
Иван
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Low priority szerver. Aki rakoncátlan ott kap pihenőt.
De nemtom amúgy minek szokták rövidíteni, én LP-nek. (Mi az elfogadott zsargon? Akkor áttérek arra.)
-
pethYeti
addikt
Én a g*ci matchmaking kitalálóját verném szájba péklapáttal, hiába van lejátszott 300 meccsem, mégis összerak ilyen láma szarokkal akik kb letoltak 30-at...
Ha már csapat én egy max két haverral szoktam együtt tolni de így is ha bekapunk 2-3 ruszkit, bukó van. Aki gondolja felvehet(pethy23 a user nevem) szívesen mennék normálisokkal játszani.
-
rt06
veterán
erre jo indikator lehet az, hogy meg mielott beirjak, hogy mekkora r*tkes f*sznub vagy, gyorsan beirod te magad, hogy ezt bizony csunyan elk*rtad es elnezest kersz
ha ezek utan is beirjak, hogy r*tkes f*sznub vagy, a tovabbiakban nem kell veluk foglalkozni, viszont ha elnezoek, ne adj' isten meg tippeket is adnak, akkor mindenkepp erdemes a kesobbiekben is odafigyelni rajuk, mert ok azok, akik valoban segiteni probalnak
a magabiztos fellepes meg nem feltetlen jelent barmit is, altalaban az onmagukat profinak kepzelo, de legfeljebb kozepszeru kis taknyosoknak van a legnagyobb szaja - ettol viszont jo jatekosok nem (es jo csapatvezerek meg foleg nem), csak hangosak lesznek
#1960: [link]
-
cashback
őstag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Szerintem nem a rendszer rossz, hanem a játékosok hozzáállása.
Ahogy mondtad is... csapatban érdemes csak játszani.
Ezt még csak cáfolni sem akarom... ezt magyarázom én is. Mivel ez egy támogató csapat játék így logikus hogy miért is.Ha random játékosokkal játszol akkor meg viseld a következményeit.
Egy full kezdőtől nem várhatod el hogy kitalálja mit is kell csinálni. Még ha el is olvasta az összes fellelhető cikket a neten...
Nekem a vérprofik megszólalásai tetszenek. A legutóbbi hozzám címzett felháborodása egy műveletlen bunkónak: 13-as szinten van, 38 nyert meccsel és van 30oldalnyi játéka.
(tény neki nagyon jól festő 300fölötti nyert játéka volt... viszont 2szót nem tudott leírni helyesen
)Ez csupán azt tükrözi, hogy még csak véletlenül sem értenek a profik sem a játékhoz 100%-ig.
Illetve ha jól is játszik egyik-másik attól még egy nulla mint ember.Nem szeretem az agresszív játékosokat, akik ha valaki nem úgy csinál valamit ahogy ő azt kigondolta el kezd habzani a szája és végig kiabálja a játékot. (van 2 ilyen ismerős is, akik egyszer csinálták ezt, azóta nem játszok velük)
-
-
Иван
őstag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Lényegében mindegy, mert ált. a másik csapatban is kb ilyen a felállás.
Amúgy meg speciel én meg mindig követem az utasításokat, amiket mások írnak (feltéve ha elég magabiztosan adja elő, hogy ő a profi), de mihelyst elbaszom elsőre, szar leszek.
Könyörgöm... Ha tizedszerre rontom el a gankelést akkor lehet béna, de attól, hogy nem ment elsőre ne reportoljon már, mert az nem más, mint hiperérzékenység. Értem én, hogy ő faszajóska, de a pubolással bevállalta ezt a kockázatot.

-
Inv1sus
addikt
Ráadásul ha szerencsétlen kezdőket egymáshoz rakja, kitől fog tanulni már nem azért?
Azért ne avassuk már szenté a lámákat, nagyon kevesen vannak olyanok, akik tanulni akarnak. A legtöbbjét egyáltalán nem érdekli a csapatjáték, csak az, hogy egy egy hőst leölhessenek. Egyáltalán nem hallgatnak másra, tanulni meg főleg nem tanulnak a hibáikból.
Az neked kiegyenlített meccs, hogy berak mellém 4 csillámpónit a játék, aztán ursa létemre nekem kell megvenni a couriert, upolnom meg wardokat vennem, aztán még engem blamálnak le, hogy nem öltem még le a roshant, második percben nem megyek gankelni? 4. perctől megy a sírás, hogy nem tud farmolni, mert lement 1v2 hardlane-ra soloba. Ezért inkább kimegy és megöleti magát 2x egy bracerért, mert azt hiszi az úgy előnyösebb lesz a csapatnak.
Jól szájba verném egy vaslapáttal azt, aki ezt a rendszert megálmodta.További kedvenceim, amik általában majdnem 100%-os biztossággal loss-t eredményeznek:
1) Valaki folyamatosan le akarja ölni Roshant. (+ bonusz, ha mind miss vagy nincs ward)
2) Kezdésnél egy support se vesz couriert
3) Egyáltalán nem vesznek wardokat a supportok
4) Support farmolgat, miközben a csapatharc folyik
5) Miután írásos és 8000 pingelés ellenére is ottmarad a veszélyzónában és meghal.75% esélyű loss:
1) Belehal egy torony védésébe (+ bonusz, ha akkor kezd el csak harcolni, miután eltűntették a tornyot :d)
2) Akkor kezd el harcolni, amikor már csontra egyedül maradt. Egész addig meg a back-en gondolkodik. -
Иван
őstag
válasz
Inv1sus
üzenetére
"Már rájöttem a titok nyitjára: nem egyedül kell játszani."
Bingó. Ez olyan, mint amikor tf2-ben a prók szája sírt, hogy ez nem olyan, mint a war. Nem b*zmeg, mert ez egy pub...

SZERK
"Főleg, hogy ez a köcsög rendszer úgy van kitalálva, hogy a jó játékosok mellé berakja a rosszakat, véletlenül se csoportosítaná a rosszakat egymással, i"Ez nem baj, mert pub. Próbálja a casual playereket úgy összerakni, hogy kiegyenlített meccsek szülessenek. Ráadásul ha szerencsétlen kezdőket egymáshoz rakja, kitől fog tanulni már nem azért?
Teljesen logikus a rendszer, fps-ekben is a pub szervereken auto balance van, ez pont ugyan ez. Ha nem akarod ezt, menj játszani ligákba meg e-sportra és ennyi. Nem mindenki lehet olyan, hogy ez az élete, valaki napi két meccset játszik, egyiket elveszti, másikat megnyeri és kész. Szórakozott egyet, de igazából a dolog nem nagyon érdekli. A statja még annyira sem.
-
Inv1sus
addikt
Már rájöttem a titok nyitjára: nem egyedül kell játszani. Két héttel ezelőtt játszottam utoljára a csapatommal, azóta nem is nyertem semmit, 7 meccset elveszítettem egyhuzamban, szóval lement a win rátám 66%-ról 51%-re.
Tegnap megint összeálltunk és mindhármat megnyertük, szóval mostantól csak akkor játszok, ha minimum négyen megvagyunk. Meg lehet nézni, hogy milyen jó win ráták vannak a társaimmal.
Ja és igen, néha van béna játékosunk is, de ő legalább tudja mit kell csinálni, vesz couriert, wardokat, nem lopja be a killt. Lehet úgy is bénának lenni, hogy nem vagy segghülye, nem sírsz, hogy csak cipőd van, ect.Engem nem a stat érdekel, hanem az hogy élvezzem a játékot, úgy veszítsek vagy nyerjek, hogy mindenki a maximumot adta ki magából és ezt ilyen világtalan playerekkel nehéz kivitelezni. Főleg, hogy ez a köcsög rendszer úgy van kitalálva, hogy a jó játékosok mellé berakja a rosszakat, véletlenül se csoportosítaná a rosszakat egymással, inkább mixel. 65%-nál adta a legbénább playereket mellém, 51% felé stabilizálódott csak a helyzet.
-
-
törölt tag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Mert mi nagy kárt lehet elszenvedni ebben a játékban?
szerk:
(#1949) tikshow:
Hát nekem 100, hogy nem mert a szórakozás a lényeg és ahhoz nem kell feltétlen win. Mondom ezt Battlefield, WoW meg hasonlók után.
Mondjuk lehet még csak az elején érzem így de ha ez később változik akkor meg törlés azt kész
(azért remélem, hogy nem ez lesz a vége) -
Inv1sus
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Én gyakran látok ilyen képernyőt, mert csapatba játszunk és ha valaki felcseszi az agyunkat akkor bizony kap 3-4 reportot minimum. Az engem nem érdekel, hogy ki kezdő és ki nem. Ha nem csinálja azt amit mondunk + kipickel még egy carry-t is, akkor megy majd low piority-be és eljátszogathat a hasonló szintű társaival. Ott is lehet tanulni, csak nem a mi kárunkra.
-
törölt tag
Próbáltam menni 1-2 kört, hogy egyáltalán rájöjjek az egész menetére. Persze, hogy bénáztam mert új még az egész de írták már, hogy mindenki reportoljon. Na mondom köszi

Következő kép a főablakon, hogy büntiben vagyok és 24H alacsony priorítás vagy mi a rákban vagyok, hát mondom megint csak, hogy kössz

-
RefeeZ
tag
Szerintem manapság mindenki mindenért reportol. MINDENÉRT! Noob (?!?!?!?!?!) csapattárs? REPORT! Nem találtad ki, mit gondolok, és megütött 2 creep? REPORT! Ez a szint. Én legszívesebben eltörném az ilyenek kezét. Elég hamar elfogyna a reportolási kedve mindenkinek. Ha valaki SZÁNDÉKOSAN! feedel, reportold, mert szándékos. De azért, mert van lejátszva 5 játéka, és fogalma nincs róla, mit csinál, mi az isten véres faszáért olt bárki bárkit? Majd megtanulja. A te károdra?! ÉS? Te is más kárára tanultál meg játszani, és ne mondd, hogy nem, mert egy utolsó hazug senki vagy, ha ezt állítod. Ha valaki elküld a halálba (minden ok nélkül), akkor reportold, de inkább csak nyomj rá egy mute-ot, és mosolyogj tovább, mint egy idióta. Mint valami 3 évesek, úgy viselkednek a reportolók. Mennek árulkodni, hogy az öcsi ellopta a csokijukat.. fel kéne nőni. Amúgy is, csak egy játék.
Más. Van egy valag piros, sárga meg kék essence-em, meg két fölös tojásom, meg néhány common meg uncommon itemem, amiktől megválnék. Ha van olyan hero, amihez gyűjtötök cuccokat, szóljatok, megmondom, van-e valamim hozzá. Ha van, jó eséllyel odaadom mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Essence-ből szükségem lenne 3 unusual-ra. Ha valakinek van elfekvőben, mondhatna rá(juk) árat.

-
cashback
őstag
Szerintem vagytok/vagyunk itt annyian hogy egy csapatot össze lehet hozni pár játék erejére. TS kapcsolattal.
Én elég sokat játszok hasonlóképpen csapatban. Így a saját csapat AFK elkerülve.
A másik oldal már nem zavar.
A report-ot én csak nagyon indokolt esetben szoktam használni. Az hogy valaki elhagyja a játékot nem feltétlenül az ő hibája. Volt hogy engem hős választásnál dobott le a rendszer. Ugyan vissza tudtam csatlakozni, de eltelt 2-3perc is mire visszaértem.
Illetve volt 2szer is hogy játék közben áramszünet volt... kb 5alkalommal hogy csak simán lefagyott a gép.Szóval én a játék elhagyást nem igazán szoktam reportolni.
Ha random csapatban vagyok és már erősen bukó a meccs... kilép valaki tőlünk... annak én csak örülök, mert pár perc múlva én is mehetek büntetés nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az oroszok... ők meg elmennek a .......ba.

-
Иван
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Nekem kb fele-fele, ami lemegy 5v5-ben. Azokat utálom, akik látják, hogy nem úgy áll a meccs, ahogy akarja, már a második tornyunkat szedik ki és elmegy...
Szánalmasak az emberek. Nagyon sokan nem tudnak veszteni.
Afk-ról szetem azért nem lehet reportolni, mert vannak ám túlreagálók is. Gondolom kimennék respawnkor gyors pisálni, nem érek vissza, állok a kezdőn 3 secet és gyorsan lecsapnának rám, mint afk. Egy bizonyos limit után úgyis ledob a gép.
Leaving dettó, ha leavelsz automatikusan hozzáadja a statodhoz, és a sokadik után LP-be kerülsz. Ez azért nem reportolható, mert automatikusan "reprotolja".pethYeti: én most csak western european szervereken játszom, de így is sok az orosz. Ha reportolom őket hogy nem beszélnek angolul, akkor az számít? Csak mert nem hiszem, hogy emiatt megbüntetnék őket.
-
tikshow
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha allandoan reportolsz nem fogak komolyan venni a jelentesedet.
-
pethYeti
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Van 6 reportod, ha elfogy valamennyi időn belül újra kapsz megint 6-ot. Ha meg reportolsz legegyszerűbb mind a négy kategóirát bejelölni, én oda írom hogy afk/leaver/russian/tard/russan leaver tard stb...
-
lordjancso
senior tag
Én is elkezdtem dotázni a napokban és tapasztaltam pár fura dolgot (vagy csak még nem látom át az egészet)..
Ha már a reportolást kérdezed, nekem is lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Úgy látom, a reportolások száma limitálva van (ráadásul elég kevésre), ha jól emlékszem 5-6 darabot tudsz csak küldeni. Mi értelme, hogy ilyen keveset lehet csak küldeni?
Több mint 2000 LoL meccs van már mögöttem, és ott kb elküldtem már több száz reportot. Bele is fogok betegedni, ha itt nem reportolhatom a trollokat.
Továbbá eléggé fura dolognak tartom, hogy 4 report kategória van (javarészt text és verbal abuse), és nincs olyan reportolási kategória, hogy leave, vagy afk, vagy ruining the game.
Na meg ez a leavelés is elég érdekes a dota játékosok körében. Eddig 15-20 meccset játszottam, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi meccs volt normális 5v5... Eddig elég elkeserítő.
A balance dolgokat meg fel sem hozom... -
Иван
őstag
Azt nem tudjátok, hogy ez a report system pontosan hogy működik, mert google-ön eléggé csak nagyvonalakban olvastam róla.
Azt lehet tudni, hány report után mennyit kap az ember, mikor jár végleges ban? És az eseteket hogyan, mikor vizsgálják ki az adminok? Vagy ez automatizált?

-
Иван
őstag
válasz
alpihun
üzenetére
Sok item van, most event alatt lehet is farmolni. De alapvetően nekem két gondom van:
1. Nincs egységjószág, aka pénz. TF2-ben mindennek volt egy relatíve jól kifejezett értéke fémre átszámolva, itt ez nagyon nincs meg. Kinek mit ér meg az adott item alapon megy. Persze vannak ilyenek, hogy commom/uncommon/rare/unusual item... De alapvetően nincs nagyon mihez viszonyítania dolgokat.
2. Nincsenek trade szerverek/chat szobák, csak ilyen oldalak, ahova kirakhatod mit akarsz és mid van. Így szerintem elég macerás, hosszadalmas és időigényes böngészgetni egyeztetgetni satöbbi.Remélem majd még finomodik a dolog, mert egész egyszerűen nincs kedvem és időm ezzel a trade dologgal foglalkozni játék helyett.
ui: ja és az itemek se oylanok, mint TF-ben, mert a legtöbb dolgot játék közben alig lehet kiszúrni. Mármint, hiába van a hősödön egy másik köpeny, nem sokat oszt/szoroz. Még annyit se, mint tf-ben. Max announcerek érdekesek, meg a feltűnőbb szettek.
-
tikshow
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
Dota 2 Store - itt nézz szét.
-
alpihun
senior tag
-
tikshow
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
Akkor ess neki nyugodtan, de ezek csak a kinézeten változtatnak.
Illetve ahogy néztem a Steam Marketet még csak dobozokat lehet eladni, illetve az onnan származó pénzt is csak Steam-en belül tudod felhasználni, nincsen lehetőség kiutalni a saját bankszámládra - ez utóbbi vonatkozik TF2-re is. -
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Van ennek a játéknak Trade rendszere? Ha igen, mennyire kifinomult? Eddig tf2-ben pedáloztam fémekkel, érdemes váltani? Mivel steam statisztikák szerint 3x annyian játszanak dotán. Van itt barkácsolás (fémek) és lehet értékesebb dolgokat találni játék közben?
Mindent tudni akarok. Tf2ben miután rengeteg játékot kikereskedtem fémből (és még jól is szórakoztam) becsődöltem. Zérón állok, és mindkét játékban nulláról indulnék, szóval érdemes kipróbálnom? A játék az tetszik, de szeretném a jót a kellemessel párosítani. -
RefeeZ
tag
Valaki tudja már,hogy mire jó a szén,a hógolyó meg a gyufa?
-
Иван
őstag
Te jó ég, axe-szal voltam az egyik Greevling meccsen, és olyan itemek dobott nekem... 580 volt a damagem, erre még ugye rájött néha a helix. Ilyen darálógép soshe volt a kezemben.

-
-
rt06
veterán
drow azert nepszeru, mert ha nem kimondottan rossz vele a jatekos, akkor a vegere hihetetlenul fel lehet tapolni
szerintem nem kimondottan elvezetes vele a jatek (mondhatni egypmbos hos), de van, akiket ez sokkal kevesbe erdekel, mint az, hogy pub-on emberkedjenek es megallas nelkul ezt pick-elik -
tikshow
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ritka itemnek számít - link, de inkább a Mytical és a Legendery itemekkel szoktak nagyokat kaszálni.
-
Carvus
senior tag
trax(drow ranger
rengeteget sebez, lassít és silence is hasznos ergo imba tud lenni a kis dög, főleg új ultijával
...és még ha vki elbassza vele early gamet, némi erdőzéssel gyorsan újra meccsbe kerülhet. nekem egyik kedvencem is, bár néha csúnyán lámulok vele, mondjuk kivel nem! 
-
CsiguszMaxim
senior tag
Hello! Igazából nem is nagyon foglalkoztam eddig ezzel az itemes részével a játéknak, de most rövid időn belül két ismeretlen arc írt rám steamen, hogy kellene nekik ez: [link] Ennyire ritka cumónak számítana? Illetve már itt is így megy, mint a TF2-ben ,hogy egyesek a gatyájukat is eladják egy egy tárgyért?
-
Иван
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ja, igen az.
Most toltam két meccset omnival, ez is egyre jobban bejön. Kezdek ráérezni a játékra talán.

Amúgy Drow Ranger miért iylen népszerű? minden meccsben van egy, aki azt választja
ui: viszont kiikszeltem az east europe szervereket, mert egyszerűen röhejes mennyi keleti szláv van, aki pofázik lengyelül/oroszul/ukránul és más nem emberi nyelveken...

-
ígyvanferi
addikt
Night Stalker aka balanar (esetleg Michael Jackson).
(#1901) adamkaa777: nekem van, de abban valószínűleg az invitel lehet a ludas. Az utóbbi pár napban estefelé sokszor 1000 ms-es lagspike-okat kaptam. Aztán rövid ideig megint normális. Néha csak 200-300-ig megy fel.
Most meg kaptam karácsonyra egy 2 napos low-priot, mert bár afkoltam pár percig, de mikor kiírta, hogy early abandoned(ment?) by me, már legalább egy perce a lane-en voltam.
-
Stormcharger
csendes tag
Kellemes Ünnepeket Kívánok Nektek, és Egész Családotoknak!
-
Plexicushio
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nálam semmi gond.
-
adamkaa777
senior tag
Hali
Másnak van is latency problémája ? egyszerűen ha egy másik gépen megnyitnak egy oldalt máris 100-300 ms és 1 sec -re laggolok (netem nem vmi gyors kb 300kbps) de eddig semmi játékkal nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- SkyShowtime
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Huskarral amúgy is könnyű már az elejétől erdőzni, mert az aurája sok dmg-t és as-t ad.