Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Mostanában azt vettem észre hogy a BOT meccseken az easy bot-ok keményebbek mint a közepes beállításon a botok.
Mondjuk nem baj, csak kicsit ingerült vagyok tőle hogy easy körökben 10-15 alkalommal úgy legyaláznak hogy örülök ha élek még 2percet.

-
goodboy007
senior tag
Hehe, 10 perc AFK (saját hibámon kívül) után pickeltem és ez lett a vége
.
Mondjuk végre nem exortvokerünk volt. -
Inv1sus
addikt
Lol, kaptam megint egy kulcsot.

-
szilva01
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha valaki kilép akkor azonnal megkapod a pontokat, igaz keveset.
-
tikshow
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen valószínűleg.

A DOTABUFF-on tudsz nézni olyan statot ahol ezeket is számolja.
-
tikshow
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak ha első pár percbe. Írja is a játék.

-
tikshow
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mi a Steam profil neved?
Ja igen meg a másik, ha valaki nagyon a játék elején lép ki akkor a játék mondja is, hogy nem fogja a statot rögzíteni, ez vonatkozik a győzelmekre is! -
tikshow
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
A győzelmekkel néha késik, mert néha szórakozik a szerver, de idővel hozzá fogja adni. XP-t amúgy se kapsz csak BattlePointot aminek vaj mi kevés értelme van azon kívül, hogy szintlépéskor fixen kapsz egy valamilyen itemet. Az meg, hogy a játék végén ki kap az teljesen random.
-
BoneDragon
veterán
Tényleg ennyire bugos a game? Nem számolja a wineket, már xp-t se kapok és előbb 3 afk player volt és csak azok kaptak itemet, wtf...

-
tikshow
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem, azt mindenkinek mutatja.

-
tikshow
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha kapsz egy itemet akkor azt a Customize -> Backpack-be fogod látni mindig, én ilyenről még nem hallottam, hogy eltűnt volna egy tárgy, max valakinek feltörték a Steam accountját és kirámolták. A hősökre pedig úgy lehet rárakni, hogy mondjuk az Item-re rákattintasz, fel fog jönni egy kis menü és ott Equip pontot választod ki.
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok. Ha kapok egy itemet, az miért nincs a backpack-ba vagy a hősnél akire tudnám aggatni? Full kezdő vagyok.
-
reflxx
aktív tag
Hi!
Azt be lehet állitani hogy ha coop vs ai-ban shiftet (vagy mit nyomok) ne kezdjem irányitani az afk champ-et mert mindig belekavarodok
Különben ma már eljutottam arra a szintre hogy nem haltam meg

Bár kikaptunk mert volt 3 afk a 4. pedig 0-15-ben volt
-
szilva01
őstag
de nincs 5 ember

-
Teki1986
tag
Lehet összeszedni 5 embert és elindulni a versenyen.
-
reflxx
aktív tag
hali!
tudnátok ajánlani egy honlapot ahol értelmes build,guide-ok vannak?
Még anno amikor kezdtem a LoL-t mobafire-n kerestem de mostmár a legtöbben már csak nevetek.. -
cashback
őstag
Ma reggel újratelepítettem a játékot (töröltem minden állományt ami a gépen tárolódott).
És mostmár sikeres játékokat tudok játszani. Nem tesz alacsony prioritásba minden meccs után.Szóval megyek is és játszok.

-
tikshow
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Kunkka üt egyet és borul wind meg drow.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
tikshow
üzenetére
Nehogy már az kihívás legyen 40 perc után, egy traxi, necro, doom, wind négyesnek.
Azt a sk-s videót én is láttam, de emlékeim szerint csak egy vagy két teamfightot mutat, amikor kirakja egyedül az ellent.
Egyszer én is játszottam hasonló meccset, 4v1 volt, csipa egyedül ellenünk, többször csinált ultrakillt. Persze akkor már csak ökörködtünk, és esélye nem volt nyerni, de érdekes volt. -
tikshow
addikt
válasz
Inv1sus
üzenetére
Persze, hogy lehet.
De a vicc, hogy HoN-ba 4v5-nél a 4 fős csapatok nyertek állandóan. Máig nem sikerült rájönnünk, hogy miért, de minden olyan játékot amikor mi voltunk 4-en megnyertük, minden olyat amikor az ellenfél lett 4-en ők nyerték.
Múltkor volt egy 4v5 (ami később 4v4 lett) játékom. 49 perces, enemybe csak str, annyi hp-val amit nem sajnálsz. Egy ideig ide oda ment, hogy ki van előrébb de amikor a végén már mindegyik 3k hp felett volt kezdeni se tudtunk velük semmit sem. Itt van róla az eredmény, ha érdekel: 365584113v5 már necces. Elvileg a 2. kieső után már nem kapsz goldot és nem tudod eladni az itemeket sem. Lehet ezt már javították azóta. De egyszer láttam valahol egy 1v5 wint Sand Kinggel. (Valahol Playdota-n van.)
-
HeZzZ
senior tag
válasz
tikshow
üzenetére
nekem is volt ám olyan meccsem. nem kell modanni mert össz vissz vagy 3 ezer meccsem van ebből a féla pvp játékokból.
de van ami undorító...és van ami nagyon elbasztak, ez nem így megy hogy segíteni neki. ha balf*sz akkor bal*fsz és attól elrontja a lanet. attól a játék mehet, de amikor még a másik kettőn is dominál az enemy, és a többiek közül afkolnak, de aktivan hogy ne kapjanak LQP-t vagy jungléban verik el az idejüket, akkor az már szenvedés. -
HeZzZ
senior tag
-
tikshow
addikt
Az esetek 0.5%-ban és még lehet sokat mondok van olyan, hogy egy játék az első 10 percben eldőlt. DC/AFK-nál 5 perc után ki tudsz lépni. A feedert meg észre kell venni és ha nem megy neki akkor oda kell menni segíteni azt a lanet vagy lanet cserélni - ezek elég gyakran bejönnek.
Feladás meg nem lesz benne sose. Ha érdekel majd gyűjtök ki pár meccset amit nem adtunk fel és kínkeservesen, de megnyertük. Ezek a legélvezetesebb meccsek számomra, nem a pubstompok...
-
Inv1sus
addikt
válasz
h.adam.92
üzenetére
Megnézném azokat a 9. percben elbukott játékokat, ahol szerinted fel kellett volna adni.
Egy jó csapatjátékkal simán fordítható bármikor egy játék. Jó párszor előfordult, hogy elbízta magát az ellenség, és sikerült egyesével szétverni a hőseiket és nem bírtak utána defelni és gg lett. De nyilván ilyen jó játék nehezen kivitelezhető síros csillámlámákkal, akik folyamatosan fel akarják adni meg a szökőkútnál afk-ba vágják magukat, mint az ovis hülyegyerekek.
-
HeZzZ
senior tag
lesz benne ez nem kétség, nem is hagyhatnák ki belőle.
ez egy megoldás arra, hogy amikor a játék átfordul időpocsékolásba, ne kelljen szenvedi azért 8 nak mert 2 ember élvezi/trollkodja a játékot.
ez velejáróva az ilyen pvp-knek, ugy mitn az autónak a kormánykerék -
h.adam.92
őstag
válasz
Inv1sus
üzenetére
Szerintem pedig kéne bele. Főleg ha mind az öten együtt vannak a csapatban, akkor ne kelljen már 30 percen keresztül játszani a 9. percben elbukott game-t. Az meg nem a conciede hibája, hogy az autisták nem használják a rendeltetésnek megfelelően, csak úgy mint a report-ot.
-
Inv1sus
addikt
válasz
h.adam.92
üzenetére
Szerintem se kell belerakni. Hon-ba is belerakták, aztán mi volt játék közben? Valaki folyamatosan votolgatta azt a xart. Én folyamatosan no-t nyomtam, vagy ha minden másodpercben votolgattak, akkor direkt nem szavaztam semmit, hadd ketyegjen. 20-30 perces játékok, dota 2-be átlagosan 50 perceseket játszok.
Rohadtul tele vannak a játékok ilyen looser jellemekkel.
-
HeZzZ
senior tag
első 100 óra után kezd elviselhetetlen leni amikor már az első 10 percben eldől a meccs, legyen az feed/dc/afk
és még midnig nem lehet feladni...:/ -
pethYeti
addikt
Akinek kedve van szervezhet egy ph-s dota összejövetelt, akár steam csoportba létre lehetne hozni egy event-et neki.

-
Inv1sus
addikt
Én nem tudok játszani most a játékkal, mert a steam-et nem akarja feltenni ez a vacak. Azt írja hiba történt a telepítésbe, telepítse újra. Fantasztikus, ilyenkor mit csináljak úgy mégis?
-
rt06
veterán
válasz
tikshow
üzenetére
"Ez utóbbit Pause-zal ki lehet tolni az enemy türelmének a végéig."
szerencsere akad ertelmes csapat is, es megoldhato ez is
epp ma volt, hogy az elso par percben kiesett tolunk az egyik tag, de egy masik mar irta is, hogy mindjart jon vissza, es pause-olt
a masik csapat szo nelkul vegigvarta azt a 2-3 percet, amig ez megtortentkb feloraval kesobb, az ellenfeltol esett ki ket jatekos (valoszinuleg egy helyrol voltak tobben), itt is irtak, hogy szakadtak, mindjart jonnek vissza
ugyanugy mi is megvartuk ezt (bar nem szonelkul, elpoenkodtunk rajta, hogy most kell tamadni, amig gyengek, de ez csak ennyi volt, poenkodas)sajnos tobbnyire nem ez a jellemzo, szinte minden meccsre beesik 1-2 orosz jatekos, aki angolul kb a fuck es a retard (ez utobbit szigoruan helytelenul leirva) szavakat ismeri csak, es ezt illusztralja is (ugy az ellenfel, mint a csapattagok fele)
-
tikshow
addikt
válasz
cashback
üzenetére
A reportokat/jelentéseket mindig megnézi egy élő ember, csak jogos után kapsz büntit.
Ha 5 percig AFK (0xp-t szerzel vagy valami hasonló) vagy, vagy nem érsz vissza 5 perc alatt a játékba akkor is büntit kapsz. Ez utóbbit Pause-zal ki lehet tolni az enemy türelmének a végéig.
-
cashback
őstag
Nálam két napja valami nem stimmel... azt hittem hogy az én hibám, de kezdek kételkedni.
Elég sokszor csinálja azt hogy felkínál egy játékot... elfogadom... majd lejár az idő és kidob vissza a menübe... és után ez fogad (ezt pont most csinálta a tegnapi 24óra már lejárt egyszer
):
Volt két alkalommal mikor kifagyott a gép és megszakadt a játék, de visszaléptem játszani.
1alkalommal meg volt olyan hogy keresgettem egy karaktert és kiszaladtam az időből... de soha nem hagytam ott játékot.
Annyira meg már csak nem veszik komolyan a játékot hogy mivel gyengén játszok akkor jelentgetnek orrba-szájba. -
szilva01
őstag
én ma este ráérek ha megvagyunk 10-en
-
Teki1986
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A PH dota csoportban van lehetőség esemény kiírására. Egyébként volt már ilyen csak akkor az volt a vége hogy túl erős lett az egyik csapat.
Nem igazán lehet belőni a szinteket. -
ígyvanferi
addikt
Én is jöhetek kicsit később. Van, akinek már fent vagyok cimboraként steamen.
-
szilva01
őstag
hát ha innen összegyűlünk 10-en és senki sem szellemi fogyatékos nem hiszem hogy probléma lenne abból ha valamelyik csapat kikapna
döntetlen úgysem lehet egy game -
ko9
addikt
-
reflxx
aktív tag
Valaki aki LoL-ozott mondhatna egy jó mage hőst akivel eltudnám kezdeni ezt az egész játékot

(bocs nem fért bele az 5 percbe)
-
HeZzZ
senior tag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
csak sehol se látni!!!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PumpkinSeed
addikt
+1 hétvégén én is tudok menni, 5 év tapasztalat

-
pethYeti
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Jó lenne vagy akár 5-en összejönni, már unom hogy degeneráltakkal játszom.
Ma sikeresen behúztam zsinorban a 8. vereségemet... 7.-en simán nyertünk volna erre afk lett a visage... végül ~70 perc alatt ki is kaptunk. De mostmár a cél hogy 10-et bukjak olyan buli így 
18 volt a diff a win/lost között most 1 hét alatt lett 32...
Én is elég kezdő vagyok, de nem feedelek, nem vagyok afk, nincs dc-m és még is nyomorék ruszkikkal rak össze.
-
reflxx
aktív tag
Végre sikerült szereznem egy Dota2-t

Úgyhogy holnap ki is próbálom 
-
A.tessz
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Igen az valóban érdekes , hogy semmi előnye nincs, egy olyan csapat üti ki akit már elvert, nagy elöny nem kéne, a 2-1 es meccsét vennék alapul és hozzá adnák a többit, vagy csak egy wint felszámítanának nekik, de ezt azért nem teszik, mert túl nagy hátrányba lennének a döntőben.
A Nyx az el lett nézve, de pont ezt bírom bennük, hogy bevállalnak dolgokat, amúgy ez hozta el idáig őket, pl az a jugger pick nem volt semmi.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Plexicushio
üzenetére
Hát ja. Azt a nerubot nem egészen értettem. Ha már úgyis 2:1-re vezetett az iG, igazán jöhetett volna a Dendi Pudge, persze a Nyx is elég meglepő volt, de sokat nem ért. Na nyilván nem véletlen nem én vagyok ott, hanem Puppey, de valami 19-re lapot húzok dolgot vártam volna inkább.
Nem teljesen értem, hogy a winner bracketről jövőnek miért nem volt egy előnye a döntőben? Az oké, hogy eleve 3 meccsel többet kellett az iG-nek játszania ma, de akkor is a vesztes ágról jöttek. Persze lehet, hogy a kis kínaiak jobban bírják a sorozatterhelést, jobban tudnak koncentrálni sok órányi, ilyen minőségű játék után is, ki tudja, hogy ez is szerepet játszott-e a végeredményben.
De legalább az általam első 3-ba várt csapatból az egyik tényleg odakerült, ráadásul nyert is.
-
cashback
őstag
válasz
tikshow
üzenetére
Köszi.

Délelőtt játszottam 2kört random karakterrel... varázslós téma volt az egyik... hát nem igazán nyerte el a tetszésemet.
(még anno Diablo korszakból is inkább a fizikai harcos témát jobban csipáztam)Az a baj nagyon sok karakter van... egyik másik kevésbé szimpatikus. Sőt a legtöbbször nagyon nem... de majd este
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
avagy mégis..
-
szilva01
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
szomorú... playoffban ez volt a negyedik meccsük kínaiak ellen, nem irigylem őket...
-
ígyvanferi
addikt
No vége...
-
tikshow
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Csak javaslat, ne ragadj le egy hősnél, persze pár meccset letolsz vele, hogy mit tud, hogyan működik a játék stb, aztán válts. Én anno randomoltam állandóan, így, hogy botok ellen játszol nyugodtan randomolj, nekem anno ott volt az easy mód tanulónak, de arról átállni normál módra elég nagy szívás volt. De legalább 1-2 meccs alatt megtanultam, hogy ki mit tud.
-
cashback
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Köszönöm.

tikshow - Igen, közben magam is észre vettem hogy adja a pontokat... csak a győzelem és buktát nem számolja.
Random sajnos 1db semmit sem kaptam... viszont tényleg hacsak csicsa és semmi extra akkor nem is olyan nagy baj. Bár azért jól esne ha hozzám vágna már valamit.

Küzdök tovább... tanulgatom a játékot és majd lesz belőlem valami.
Egyelőre DragonKnight amivel még egészen jó eredményeket érek el... szóval rá állok egy karakterre és megpróbálom a legjobbat kihozni ebből.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
LGD-t nem irigylem. Ilyen meccs után verje meg az iG-t, majd játszon még legalább 2-t a Na'Vi ellen. Mondjuk szvsz iG-t nem győzhetik most már le.
-
tikshow
addikt
-
Plexicushio
senior tag
" 500k spectators. Was confirmed in stream. "
Megérdemelt.
-
ígyvanferi
addikt
Haha, Puppey: - best of five? against chinese? uh...
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Plexicushio
üzenetére
Na'Vi
Na'Vi
Na'Vi
-
Plexicushio
senior tag
NaVi !
-
HeZzZ
senior tag
istenem ez a teamfight amit lemuveltek dire jungleban az előbb...élvezet nézni a meccset!

-
ígyvanferi
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Nem feltétlen szintlépéskor kapsz tárgyakat, viszont szerintem totál felesleges foglalkozni ezekkel. Ugye csak kozmetikai változások, semmi előnyhöz nem jutsz általuk. Tekintve, hogy új vagy a játékban, inkább csak játssz! Eleinte főleg botok ellen, mert nem tolerálja túl jól a közösség a newbie-kat. És igen, ott nem kapsz pontot, nem fogsz szintet lépni, de attól sem fogod a játékot jobban ismerni, így vissza is kanyarodhatunk oda, hogy játssz botok ellen eleinte, ismerd meg a játékot, tárgyakat, néhány hőst.
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Én még elég új vagyok a játékban... szóval láma mód küzdök az életemért, de élvezem.

Az lenne a kérdésem hogy...
Ingyenes tárgyakat, amit a steam invertory-ba rak a rendszer, mikor és hogy adj a játék?
Ugye ezt írja:Jelenleg az alap ütemben kapsz Csatapontokat. Csatapontokat kapsz, valahányszor befejezel egy játékkereséssel talált játékot. Ingyenes tárgyakat kapsz, valahányszor Csataszinted növekszik. Vannak különféle tárgyak, melyek növelik a Csatapont-szerzés sebességét.Ugyan 1szinten vagyok és 269pontom van... de én vártam már minden meccs uán hogy hozzám vág egy krumplinyomót vagy valamit, de semmi.
Lehetséges hogy majd ha elérem a 2. szintet akkor ad 1valami köpülőt?Illetve...
"Együtműködő BOT-MECCS" játékot játszok inkább... nagyobb a siker élmény... viszont azt nem számolja sikeres játékként csak human VS humán meccseket?Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Metal Gear Solid
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

)
):
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)