Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teki1986
tag
Aki esetleg csapatban szeretne játszani, az vegyen fel engem is. Id: Teki1986
Legalább néha lehet együtt tolni. -
-kdM-
senior tag
első tapasztalatok alapján engem nem győzött meg...
kb 2006 körül kezdtem el dotával játszani (battle.net, kani, garena), aztán jött a hon (beta, amíg ingyenes volt) és a végén a lol (aminél le is ragadtam és most ehhez is fogom hasonlítani)
ez mind személyes vélemény:
-látvány és színvilággal annyi problémám van, hogy nem tűnnek ki a hősök a háttérből, valamelyik meg mérete miatt könnyen összetéveszthető a creepekkel
-nem egyértelmű a "friend or foe" megkülönböztetés
-a sima dotához képest álom, de nekem a lol-os kategorizáláshoz képest nem jön betöbb beta-ból adódó bugot vagy kellemetlenséget nem írok mert azokat nyilván kijavítják majd
ami viszont tetszett (de valószínűleg "kijavítják") pont elég hős van, az alap, első verzió hősei + későbbi klasszikusok (személyes kedvenc pl kunkka)casual játékos vagyok és ezek személyes vélemények amik lehet, hogy csak az én fogyatékosságaimból adódnak, de én egyelőre maradok a lol-nál
-
AlyArkhon
őstag
Valakinek nincs egy béta kulcsa ? Fizetek is érte
nem gond . írjon akit érdekel az üzlet. . . 
-
kovsol
titán
Megvolt első Dota2 mérkőzésem. Azt kell mondjam pozitív benyomást tett bennem a játék.
Sven -t választottam első hősként, mert gondoltam első mérkőzésen nem bonyolítom túl a dolgot és ez elég ideális kezdőknek. 4-2-3 stattal zártam a mérkőzést ami nem kimagasló, de legalább nem feedeltem be az ellenfelet
-
Ch4r0n
tag
Sziasztok! Valaki esetleg dobhatna egy beta kulcsot. Nagyon megköszönném! Érdekelne, hogy mit hoztak ki a második részből. Az eggyel anno nagyon sokat játszottam, csak aztán jöttek a konkurensek és hát áttértem a lolra a jobb support érdekében. Azonban a steam zászlója alatt nagy potenciált látok az új részben és szeretnék róla magam megbizonyosodni, hogy ez így s van. Ezért kéne a key. Remélem tényleg jól sikerül majd, hajrá dota 2!
-
Inv1sus
addikt
Egyébként, aki nem tud róla, van egy dota.rts.hu nevű chatszoba. Ott vagyunk a legtöbben.
Ha benne vagytok, csinálhatnánk egy Hungary vagy Hun nevezető channelt, mert arra egyrészt könnyebben rá lehet keresni, másrészt értelmesebb is.
-
Sabre
őstag
nálam is beragadt egy gift, pü ha valakit érdekel,daciat és lovaskocsit beszámítok!

-
Inv1sus
addikt
Szerintem is elég, ha az ír be akinek van kulcsa, nem pedig mindenki, akinek kell.
-
iSonic
addikt
1 kulcsom van még akinek kell

-
ígyvanferi
addikt
Kezd olyan lenni, mint a prohardveres nyereményjátékok, jönnek a friss regesek...

Nekem meg még mindig nem jött, és az sem jött be, hogy fordítóként jussak kulcshoz, mert bár bekerültem, de a playtesterek közé nem. Szóval ha lesz még a közeljövőben valakinek fölös kulcsa, én is szívesen vennék egyet.
De hogy ne csak kulcskunyizós hsz-k legyenek, hány hős érhető el jelenleg a bétában?
-
Nazrym
tag
Sziasztok, ha van egy felesleges béta meghívótok akkor szívesen elfogadnék egyet, köszi
-
Kassadin
addikt
Ma este végre én is kipróbálhatom a játékot Teki jóvoltából, alig várom, nagyon kíváncsi vagyok már az új részre.
-
Zolás
addikt
Ha vlakinek van egy fölös kulcsa, annak megköszönném. Addig tolom a HON-t, már ezer meccsem van benne

-
j0k3r!
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
nem tudom pontosan mi a gond, remelem, hogy majd a tapasztaltabb kollegak megmondjak.
-
j0k3r!
őstag
engem folyton kidob az indulas utan (marmint, ahogy tele van egy game es elinditja a host), elvileg van valami update, de rohadttul nem akarja leszedni a steam

-
painkillerx
tag
gift keyt elfogadnek en is. lattam lejjeb irtatok hogy van, nagyon megkoszonnem

regi jatekos vagyok probaltam mindenfele MOBA jatekot ami letezik -
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Légyszi valaki mondjon valaki megnyugtatót, mert órák óta csak a menüben tudok turkálni, be vagyok ragadva a game lobbyba és sem a join slot gombok, sem a cancel game, sem a start game gomb nem reagál.
-
Kassadin
addikt
Jó lenne bétázni, ma olvastam egy augusztusi hírt, hogy Gabe szerint a játék 2012-ben nem fog megjelenni...
-
atidzsiforc
őstag
Az a karbantartás miatt van, hogy be vagyok ragadva a saját üres game lobbymba és nem tudok sem beállni, sem kilépni?
-
kovsol
titán
válasz
goodboy007
üzenetére
nekem 115 játékom van már lassan steamen, szerintem azt nem igazán nézik
kulcsom természetesen nekem sincs még -
goodboy007
senior tag
Nem szoktam kunyizni, de egy jóféle kulccsal engem is megvághatna egy jótét lélek!
Van vagy 15 játékom steamen, már ezer éve kitöltöttem a surveyt és még mindig nem kaptam keyt. -
atidzsiforc
őstag
Jó estét?
Tudnátok mondani egy jó support karit(lol-os taric-hoz hasonlót)?Most kaptam invet egy jóbarátomtól Dota2-re, és el vagyok veszve a sok hero között.
-
Sheltem77
aktív tag
Pontosan nem tudom kitől kaptam a meghívást, mert 2 embernek küldtem privátot, de köszönöm szépen bárki is volt az!

-
Inv1sus
addikt
Most próbáltam belelesni egy játékba, de nem tudtam egyikbe se belépni. Túl sokszor csatlakoztam és kidobott. Ennek lehet az az oka, hogy nincs bekapcsolva a steam felhőm?
-
kovsol
titán
Mennyi kulcs kérős hsz

(nekem sincs még
)Neki kell állnom az itemek és a hősök leírását átnézni, ha véletlen nekem is lesz akkor teljes erővel tudjam belevetni magam.
-
crygaan
csendes tag
Ha valaki tud kulcsot dobni, megköszönném szépen. Priviben írjatok ha tudtok küldeni.
Köszi szépen előre is. -
Kassadin
addikt
Ha van valakinek felesleg s nem írtam neki, engem is megdobhat.

-
Sheltem77
aktív tag
Kérek szépen egy kulcsot énis ha még van.
Köszönöm szépen előre is.
-
Inv1sus
addikt
Na most meg már senkinek nem kellenek a gift key-ek

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1286993655
Itt is lehet osztogatni.
-
-kdM-
senior tag
Sziasztok!
Én is kaptam beta kulcsot + 2 ajándékot, amit odaadnék valakiknek. -
Teki1986
tag
Elvileg nekem is van két gift key-em Dota 2-höz. Akit érdekel írjon PM-et, steam id-val. Ha esetleg nem kezdő vagy akkor arról is valami infot.

-
Inv1sus
addikt
Én is megkaptam végre a kulcsom, yeah
-
Kassadin
addikt
"Mondanátok valami jó kezdő karikat? Dragon Knight, Viper, Skeleton King, Zeus, Axe, ezeket próbáltam eddig kb."
Ursa, Troll, Sniper, Lion, Lich, Venomancer, Centaur, Tide.
kovsol: A w3 dota sokkal nehezebb, mint a hon vagy a lol, ez köztudott, meg khm, elég mindegyikkel játszani 1-1 meccset és rájön az ember. Szóval valószínűnek tartom, hogy az új rész is van(lesz) olyan szinten, mint az előző. Dictator^ meg keksz leírta a lényeget, miben is különböznek leginkább. Azt nem tudom, hogy az újban milyen tárgyak vannak(és mennyi), de a régiben borzalmasan sok volt, szóval rengeteg item guide építhető fel, ez a része is sokkal bonyolultabb.
-
kexksz
addikt
Van nekem is keyem, eddig 5-6 meccset mentem összesen. DotÁval sose játszottam sajna, LoLt viszont tolom egy ideje. Jóval nehezebb mint a LoL, de azért meg lehet szokni. Mondanátok valami jó kezdő karikat? Dragon Knight, Viper, Skeleton King, Zeus, Axe, ezeket próbáltam eddig kb.
-
nepszter1
addikt
amúgy csak nekem nem menti el a meccseket ?
-
iSonic
addikt
na mai rekord Drow Rangerrel 25-1-9
szegény ellenfelek azt sem tudták hogy melyik bolygón vannak ^^.mellesleg kipróbáltam az új hősöket, eléggé elvannak találva..
-
Dictator^
veterán
Valakinek maradt kulcsa? Egyik ismerösömet érdekelné, de nekem már nincs..
-
Sabre
őstag
hát ez érdekes, sima játékba nem tudtam csatlakozni pedig élő menüpont, practice módban meg 15 perc után meguntam hogy hiába telik meg egy játék senki sem nyomja hogy mehet és csak megy a baszakodás... ma este újra próba, botokkal toltam egyet de csak lestem miket kombóztak...!

-
Inv1sus
addikt
Akinek van fölösleges gift kulcsa, elküldené nekem, ha szépen kérem?

Nagyon szeretnék már játszani vele én is, de eddig még nem estem bele az osztásba...
-
Sabre
őstag
válasz
painkillerx
üzenetére
1 kulcsot kaptam amit a steam fiókomhoz rendeltek, létezik olyan is hogy valaki többet kap?

-
Sabre
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
nekem megjött a levél a fenti üzenettel amit a fórumtárs bevágott és belépve a steambe megjelent a játékok között, a megvásárolt listában. a webes accban nézve tiszteletpéldány, de azok is pl amiket akkor vettem mielőtt még létezett a steam de valve csinálta.
a kérdés mivan a levélben...

-
Sabre
őstag
reggelre megjött a levél hogy kipróbálhatom, le is száguldott max sávszéllel, gondoltam este már lassabb lesz, pl ami a tf2-nél volt... eddigi tapasztalatok, magyar közösség esetleg már alakul? nem tudom mióta osztódnak a béta kulcsok ugyanis

-
Dondom
tag
Én se panaszkodok, én amúgy játszottam egy-két meccset még a sima dotával, de invoker 20. percben egy javelinnel meg bottle-el szalatgált (se cipő se semmi más xD)..ki is kaptunk..elment a kedvem a játéktól..
az a szar ezekben h a csapatodtól függesz, max haverokkal összeállva lehet jó -
Kassadin
addikt
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, semmit sem veszítettem azzal, hogy nem tudok bétázni...

-
j0k3r!
őstag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
ezert kell elotte kikepezned magad kanin, ott majdnem minden masodik game 4v5

"folos" meghivot en is szivesen fogadok :)
-
CooLM@$TeR
tag
Casual game alatt gondolom azt érted, hogy kerestél public games fül alatt egy szervert, azonban itt sem mindegy, hogy stat gamebe léptél be (zöld csillag), vagy no statba amiből mindig kevesebb szerver van (piros csillag). Ha az utóbbiba akkor nyugodtan letojhatod magasról a fikákat, mert a no stat gameek semmilyen szinten nem számitanak ergo nincs miért sirni a társaidnak. Ha stat game volt akkor nyilván szivás volt nekik egy totál kezdő player, mert eleve akik nem matchmaking gameeket tolnak hanem publicot azok mind noobok, akik kicsit fel akarják tuningolni az arányukat ezért sirnak mindenért.
De amugy is mivel LoLozol tudhatod, hogy az Aréna gameekben vannak a legnagyobb oltogatások, hiszen 4v5-ben gyakorlatilag esélytelen a kevesebb létszámú csapat tehát nem véletlen a hiszti.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Na ez jól hangzik. Kívánom, hogy bekerülj.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Áruld el, hogy a Valve-nak mi köze van az eredeti DotA-hoz?
-
ígyvanferi
addikt
Most már igazán dobhatnának nekem is egyet. Mint a DotA egyik fordítója igazán élvezhetnék ennyi kiváltságot, járhatna alanyi jogon.
-
RootRulez
félisten
Én is erről a Heroes of Newerth-ról beszéltem
Amúgy meg, ha statot nézeghenek, akkor ne legyen az a játék neve, hogy "noob only", stb...

-
RootRulez
félisten
vazzeg, csatlakoztam egy extra noob gameba és onnan is bannolni akartak már 15 mp elteltével, pedig még semmit se csináltam.

-
nepszter1
addikt
[link]
ez fogad amikor belépek , ötlet? -
nepszter1
addikt
Hogy tudok játszani ? Rámegyek bárhova játékra pl. nem jön elő semmi fogalmam sincs mit kellene csinálni egy chanelhez se tudok joinolni.
-
nepszter1
addikt
CONGRATULATIONS!
YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2
-
kovsol
titán
válasz
Dictator^
üzenetére
konkrétan első játékomon elment a kedvem ettől a játéktól... folyamatosan anyáztak és kickelni akartak... beírtam nekik, hogy életem első játéka, ők tuti prok voltak első játékukon is... azt se tudom milyen képességei vannak a hősöknek amik jönnek ellenem és a sajátomnak is csak a leírását láttam... pedig ilyen casual gamet indítottam, nincs kedvem ehhez, inkább megyek LoL ahol ismerem a hősöket meg az itemeket is
-
Dictator^
veterán
free2play.
korlátozott a játék egy ideig, kb olyan mint a lol, vannak heti herok, persze tudsz itt is vásárolni irl moneyból, meg ingame silverből.
lvl5 után verified leszel, az már jó (aki régen megvette a játékot alapból az, illetve az összes heroja megvan).
neked ezeket külön kell "kifarmolni". aztán a játékmodok korlátozottak
Az SD meg a többi. Allpicket akármikor játszhatsz. (bár cimbinél mintha bugos lenne, elvileg 5 db valamije van, amit elhasználhatsz herora (hogyha nincs meg), meg játékmódra (ha nincs meg), de nála már 100 gamet lementünk és még mindig van 4.365546 tokene, vagy mi.az ingyenes is végleges verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem gond . írjon akit érdekel az üzlet. . .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és azt meg hogy ?