- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
Én nem vagyok oda a hirtelen összeállt magyar csapatokért, nincs semmi összeszokottság, úgy érzem, hogy mindenki próbálja megmutatni a többieknek, hogy ő milyen fasza aztán az eredmény egy nagy loose lesz. De a régóta együtt játszó csapatokat se feltétlenül komálom, mert ha kezdünk vesztésre állni, általában van egy vinnyogó denevér, aki hajtogatja ezt a láma bullshit szöveget "hogy már nem is érdemes játszani" "mindjárt kilépek a f@szba" "ennek semmi értelme". Esetleg még ki is lép. Ennél egy fokkal rosszabb, aki nem vinnyog hanem ugat. EZ ENGEM OLYAN SZINTEN FEL TUD IDEGESÍTENI főleg ha az egész csapat már csak muszájból játszik, legszívesebben belelőném ilyenkor őket a Tiszába.
Ennek ellenére szerencsére megismertem egy magyar csapatot, akik tényleg jól játszanak és semmilyen probléma nincs velük. Ha vesztésre is állunk, akkor se adjuk fel, nem kezdünk el sírni. Rengetegszer fordítottunk már meg olyan játékot, ahol két oldalunkat beverték, illetve nyertünk több olyat, ahol az ellenség kétszer többet ölt, mint mi.
Valahányszor írják, hogy "össze kellene egy magyar csapatot hozni", mindig az ugrik be, hogy nem fog összejönni hasonló kaliberű, mint a második bekezdésemben taglalt csapat.
Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyedüli, aki olyan csapat után ácsíngózik, ahol okosak vannak, nincsenek idegbetegek és a legrosszabb esetben is végsőkig játszanak.
-
Fooler89
őstag
Nem kell a kifogás

Amúgy igen, az orosz szerver létrehozása sokat segített az eu server játékosainak.
Fele még angolul se ért....
Viszont a magyarokról jó a véleményem.Speeedfire: Drow rangernek fölösleges a phase boots, ha kell akkor azt jelenti rosszul pozicionálsz vagy nincs initiator.
Az miért van, hogy single draftban mindenki carryt választ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
D1Rect: sajnos az új játékosoknak nincs tapasztalata a dota féle játékkal így az átlag egyre butább.
Sajnos a pub gamek messze vannak az igazi dota meccsektől. -
Inv1sus
addikt
Na megvolt az első tíz játék egy hónap kihagyás után.
http://stats.dota2.be/player/107594583
Első loss azért, mert bonefletcher 5 percenként elment AFK-ba 2-3 percre.

Második loss, mert olyan magyarokkal játszottam, akiket nem ismerek.
Harmadik loss meg azért, mert szarul pickeltem (azt hittem a másik csapatban vagyok
) + egyedül járkáltak és senki nem supportolt.De igazából eddig egész élvezetesnek találtam. Jobb, mint egy hónapja. Lehet azért, mert kevesebb az orosz.
-
Nem tudom, hogy pakolja a játékosokat össze de eddig olyan lámákat kaptam mindig, hogy valami félelmetes. A medium botok egész kemények hozzájuk képest.
Pár napja játszom és eddig soha nem is láttam hasonlót, a hősök képességeit a játék közben olvasgatom. Csak akkor játszok player ellen, ha elbambulok és rosszul választom a mecset az elején... szóval nálam is megvan a szint, de ma is volt 4 killem a ~3. percre...
-
tikshow
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pudge-ot először gyakorold botok ellen, mert rengeteg gyakorlás kell egy jó Hook-hoz.

-
Speeedfire
félisten
válasz
pethYeti
üzenetére
Hát, többé kevésbé. Single draft volt, volt puge, ez a dr meg még valami. A csapattársaim azt mondták ez jobb.

Mondjuk a pudge sem volt még meg nálam.

Inv1sus: A vége felé jött csak a pénz, addig szépen egyesével vettem a cuccokat.
Ha tovább játszunk akkor biztos vettem volna még mellé pár dolgot.
ígyvanferi: Mikor ide jöttem, akkor ajánlották. Azóta mindig ezzel kezdem a játékot. Nagyon hasznosnak vélem. Ezután egyből csacsit szoktam venni akkor cipeli nekem a cuccost.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A bottle mennyire volt hasznos? Nem túl gyakori item nála, igazából nem véletlen, persze ha early game-ben sokat segített a regen, akkor végülis oké.
Ez az általában menekülő hősös dolog nagy hülyeségnek hangzik. Attack speed kell, a stat kell, phase + movespeedje nem kell.
-
Inv1sus
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Jó az a phaseboots, csak rakjon bracert mellé.
Általában menekülő embereket szoktak ezzel a hőssel lőni, így a plusz attack speednek szerintem nem sok értelme van. Microzni is könnyebb, ha melee ellen vagy.
Egyébként Phantom lancer ellen tuti nem nyertetek volna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pethYeti
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Csak nem én adtam kedvet a Drow Rangerhez
? -
Speeedfire
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ja, már az elején kilépett a srác. Amúgy elég jó volt a csapatjáték szerintem azért is nyertünk. Meg valami szörnyet öltünk meg a barlangban.

Ok, legközelebb a PT-t fogom fejleszteni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
El sem hiszem, hogy azzal a csapat összeállítással nyertetek. Bár 4v5 volt, ahogy látom. Azért grat! Viszont a phase boots-ot ne erőltesd traxinál, maradj a PT-nél.
(#686) Plexicushio: nem véletlen írtam, amit. A farmolás az egyik meghatározója egy carry-nek. Ő nem csak, hogy awesome farmer, az LGD fénykorában azért sikeresen vitte győzelemre őket. Érdekességként ott van a dupla radír farmolása, amikor a BM megölte a couriert a relickel vagy később, amikor divine-t vett medusának, megölték és azonnal vette a másodikat. Mindkét meccset nyerték egyébként.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
"egy időben ZSMJ, a világ talán legjobb
carry-jefarmer-ja játszott vele gyakran."

-
szilva01
őstag
mai patchben 3 új ős is van, minegyik nagyon állatul néz ki

-
pethYeti
addikt
Drow Ranger is igen tetszetős a passzív skilljeivel, lehet vele aprítani rendesen

Sniperre egy silence aztán nincs ulti addig meg frost arrow-val elég könnyedén meg lehet gyilkolni. Persze azért közelebb kell menni hozzá, hogy mindez megtörténhessen

-
szilva01
őstag
nem tudtam hogy igy osszeadodik mas orbokkal... belem vannak egve a w3 dotas dolgok
annyit sem tudok megjegyezni hogy a burizat mar daedalusnak hivjak 
-
tikshow
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
1el regen jatszottam es ott se raktam ki tul gyakran, csak regen amikor Razor 1-ese chain lightning volt es ezzel lehetett jo fake chaint csinalni, mert ugyanaz volt az anamacio.

-
tikshow
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
probald ki

D2Rect: sehogy, elvileg van eselye annak, hogy huljon egy kulcs a jatek vegen, de meg nem lattam
-
Van egy pár ládám, ami csak kulccsal nyílik.
De van egy "Mystic" summer ládám ami lejár hamarosan.
Hogy tudom kinyitni 2€ elköltése nélkül? -
-
tikshow
addikt
orb az, de ha teszem azt veszel melle egy helm of dominatort akkor a lifesteal megy rendesen egeszen addig amig be nem adja a chain lightningot, ennel az utesnel nem lesz life steal - egyszerubben, a chain lightning az osszes unique spell-t felulirja ha castolodik, kiveve a skadit range-es hosnel, mert a skadi ranges hoson nem orb
-
Inv1sus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Damaget ad és esélyt arra, hogy elnyomjon egy Zeusz első skilljéhez hasonló láncvillámot.
-
Jim-Y
veterán
Én majd el akarom kezdeni a játékot, másfél hete olvasgatom a topikot, de a felét nem is értem a sok rövidítés miatt :/

*rejtett itt szóltam hozzá up^^*
-
Inv1sus
addikt
válasz
szilva01
üzenetére
Nem gyenge az, főleg snipernek. Gondolj bele: kialakul egy teamfight, sniperrel biztonságos messzeségből lehet lövöldözgetni és gyengíthetsz 3-4 hőst egyszerre, ha beadja a villámot. Emellett nagyon szépen lehet vele farmolni és könnyen össze lehet rakni.
Egyébként tudtommal az nem orb effektes.
-
szilva01
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
mjollnirra gondolt de szerintem az a leggyengébb orb effect a játékban, snipernek lifesteal (vagy desolator bár ezzel nehezebb életben tartani) sokkal jobb szerintem.
necro téma: carry-t érdemes vele játszani, radiance ha össze tudod farmolni 25 perc alatt, aztán aghanim (1,1-et sebez hiányzó életpontonként az ultija), guinsoo, bloodstone (esetleg refresher ha nagyon sok pénzed van)
-
tikshow
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mi ez a chainlight? - a tárgy neve Maelstorm majd annak a fejlesztett verziója a Mjollnir
-
Speeedfire
félisten
Hmm. Ezt ennyire nem is figyeltem. Valószínűleg igazad van.

Fooler89: Még az elején vagyok így megpróbálom leszűkíteni a hősöket, hogy mivel érdemes tolni.
zeus, lina, sniper ezek bejönnek nekem. 1v1-ben a skeleton king is igen jó az ultival. De ha már sokan támadnak akkor csak halok egymás után.

Inv1sus: Mi ez a chainlight? Próbáltam rákeresni, de nem találtam a dota wiki-ben.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
ha chainlightra gyúrsz először ezt a 15-20 ajánlott cuccot mind megveheted neki.
-
tikshow
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
Necronak jó a dps-e már magából csak a skillekből, ott az egyes, ami megfelelő mana mennyiséggel életben tart és öl is, ott a kettes, ami AOE dmg folyamatosan. Ott az ulti amivel a legdurvább strenghtes herokat könnyedén meg tudod ölni. Persze, kevesen játszanak vele carry-t, mert kevesen tudnak vele játszani, ezért inkább a support a szerep jutott rá, de simán lehet carry.
-
Fooler89
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Linának a skillei elég erősek és a harmadik pedig late gameben jó, szóval ha jól tudsz vele stunnolni akkor erős hero az és mivel több az aoe skill plusz stun szvsz sokkal jobb.
A másik, hogy nem érdemes hősöket nagyon összehasonlítani, mindegyik másra jó.Én inkább azt nem értem, hogy necro miért carry. Sose sikerült még egy jó játékot látnom attól a herotól.
-
tikshow
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lina-nak. 3. szinten 950-et sebez, Scepterrel 1250.
-
tikshow
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
végülis az ultija a legeresőbb spell az egész játékba, de tényleg nem az

-
Speeedfire
félisten
Ez a lina sem rossz, bár talán nem annyira erősek a varázslatai, mint pl zeus-nak.
-
Speeedfire
félisten
szilva01 & tikshow & Inv1sus: Köszi mindannyitoknak.

-
Inv1sus
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
chainlightot szoktam neki tenni
-
szilva01
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
lothar, mask of madness , monkey king bar, buriza <-- ez általában pub gamekben működik
-
Speeedfire
félisten
Ez a sniper egyre jobban bejön. Miket érdemes venni neki?
-
Fooler89
őstag
Én is megveszem, ha carry vagyok ha nem, de mikor beraknak a veszélyes lane-re melee carryvel két pusher ellen akkor általában hp regenre költöm a pénzt.
Ez csak azért írtam le mert nem régiben volt egy 51 perces játékom courier nélkül és azért vesztettünk több teamfightot mert vissza kellett menni a bázisra bevásárolni.
A másik, sokak nem tudják, hogy hol kell megvenni vagy azt, hogy a ládában nem lehet aktiválni. A legepicebb játékos az ta volt, megveszem a couriert kidobom a ládából, mert látom visszamegy hp tölteni. Megkértem, hogy aktiválja és erre ott tartotta magánál még vagy 10 percig. Konkrétan ezért vesztettük a lanet és ezek azok a dolgok, amik elveszik a játék élményét.
-
Speeedfire
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor lehet, hogy én járok rossz meccsekre.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát nem tudom, meccseim 98%-ában van courier kezdéskor. Mondjuk ennek a felében én veszem, mert vagy pure support vagyok, vagy legalább is valami olyan, aminek simán belefér.
-
Speeedfire
félisten
+1 sokszor nem akar senki sem venni. Amióta meg mondtátok, hogy csacsival külditek el a manás üveget azóta én is. Sőt, szinte mindegy milyen hőssel vagyok, mindig veszek ilyen üveget. Nem kell fát enni, vagy potit venni. Ezt csak elküldöm a csacsival és feltölti és visszaküldi nekem.

-
Fooler89
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
köszi szépen.
Nem tudom, ki hogy van vele, de egyre rosszabbak a noobok dotában.
Némelyikük, 40 lejátszott meccsel nem tudja, hogy kell couriert vásárolni és a tendencia egyre lejjebb mutat. Ráadásul minden egyes új meghívó osztással egyre rosszabbak a játékosok.#646 Ugyanúgy van mint honban, az előző accounton 200 lejátszott meccs volt és ahogy megelőzte volna a győzelmeim száma a vereséget azonnal beraktak angolul nem beszélő orosz ragelő noobokkal.
Remélem ezen változtatnak mert így nincs sok értelme a battle pointnak és annak, hogy te egyre jobb legyél. -
tikshow
addikt
Egy jó ideje már játszok, de csak néha rak be hülyéket, viszont akkor enemybe is van. Körülbelül két hete módosították a rendszert úgy, hogy nagyjából azonos játékmennyisége legyen a két csapatnak. Szóval lehet egyik teambe egy olyan aki 800-at játszott már, másikba meg mondjuk 150, de lesz a másikba is egy kb 800-as. Nem hiába játszok mostanában baromi szoros játékokat.
Am stats.dota2.be -n meg lehet nézni, hogy pontosan mennyit játszott az ellenfél meg a csapattárs. -
szilva01
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
40 perc alatt 51 creep elég kevés
-
pethYeti
addikt
Baromi rossz hogy egyszer simán nyerünk máskor simán kikapunk és végén már 3 ember kilépett... Lenyomtam kb 10 meccset eddig egyszer nem volt szoros

-
Fooler89
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
MOD: Double post!

-
Fooler89
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hol vannak ezekről a meccsekről streamek?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Teki1986
üzenetére
Ezek szerint. Nagyobb csapatok közül mondjuk csak őket meg az EG-t verték el. Esetleg még az aL-t és a VP-t is ide sorolhatjuk, bár nekik mostanában elég szarul megy. Általában kisebb, ismeretlen csapatokat vertek, bár akkor is 7.-ek a ranglistán.
Lanayát is belevehetjük a banolandók listájába, azzal verte el Korok a Na'Vi-t elég csúnyán, amiről itt fentebb már volt épp szó. Quanticnak azért elég ütős az új line-upja. De ugye sajnos egyelőre nem tudjuk meg, mit kezdenének mondjuk a kínaiakkal egy nagy tornán. -
Teki1986
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
pb erősebb lenne mint a Quantic? Az lehet hogy 1 vagy 2 meccsen elverték a NaVi-t, de hosszútávon nem fogadnék rájuk, ha bannolják Morphot meg Stormot akkor nehezebb helyzetben vannak máris.
-
-
tikshow
addikt
Dota 2 Diaries - 2. rész kezdőknek ajánlott
-
Teki1986
tag
Konkrétan sehol nem látod hogy melyik hero melyik mellé jó, viszont azt látod az adatlapjukon hogy support-e vagy sem. Valamint ha kezdőként zavar hogy folyton téged ostoroznak akkor szintén nem a support role ajánlott, mert ha valamit elfelejtesz (courier,ward, stb.) akkor máris sírnak.
Quantic szerintem nem fog labdába rúgni, van 1-2 felvillanásuk, de ennyi nem hiszem hogy stabilan tudnak jól teljesíteni.
-
pethYeti
addikt
A meccsek végén kapott dobozokat hol találom?
-
speeder04
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=dx_vkYApVf8 angoltudás szükséges

-
pethYeti
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én benne vagyok, mint noob

Végre találtam egy nekem jól működő hero-t. Lich-el nagyon jól lehet nyomatni, nem hiába ajánlják gondolom kezdőknek

A játékpontszámokat mi alapján kapom? Múltkor statom 1/10/10és kaptam kb 40-et. Most Lichel kb 10/1/10 most meg adott 31-et.

-
Speeedfire
félisten
Na, megint megkérdezem akkor, hogy nem szoktatok/akartok PH!-s dota2 játékokat szervezni?

Akár újak tanítása, közös játékélmény stb stb.. -
Plexicushio
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Természetesen még ott a mindenki favoritja, ranglista első Na'Vi, őket mostanában csak az mTw és a Quantic vert meg
Istenem, de hogyan.. A második játék szombaton iszonyat alázós volt, / és mivel TA a kedvenc hősöm all time (a kis szabadon pickelhető Jolly Joker az egyesben
) élveztem minden percét amíg ezzel az "újrafeltalált" hőssel aprítanak, pláne egy nagy csapatot.
/ -
ko9
addikt
válasz
Teki1986
üzenetére
Nekem szvsz LoLba is support a main role-om, sőt szinte az összes játékba support role-t választok, ezért gondoltam, hogy itt is abba kezdek bele. Igazából annyi a problémám, hogy nem találtam még leírást, hogy melyik support a vialable, mi mellé mi jó, meg ilyenek. Magamtól meg nem nagyon van időm rájönni, még arra se, hogy melyik champek a supportok

-
Fooler89
őstag
Sziasztok!
Akinek van kedve játszani, az nyugodtan vegyen fel, természetesen ne olyanok akik teljesen újak a játékba.
Username: fooler00Ha valaki új és szeretne játszani a játékkal, plusz tud angolul annak ajánlom figyelmébe a purge-ot, az összes heróval nyomja legalább egyszer és közben elmagyarázza a dolgokat.
-
Teki1986
tag
Kínaik nagy része már beszerezte a vízumot tudtommal.
Nem értem amúgy miért support rolet ajánlotok minden kezdőnek. Rengeteget lehet szívni ha gyenge a support és ezt nem lehet ellensúlyozni egy jó carryvel. Én inkább initiator/ganker role ajánlanék mert könnyen tanulható és nem gond néha ha elrontod.
Off: Tegnap előtt egy orosz support es-el felblinkelt a ward helyre és nyomott egy dustot hogy lássa a wardot.

-
Inv1sus
addikt
Én bone fletchert nem ajánlom. Természetesen jót lehet menekülni vele, de ha vesznek gemet vagy dustot, akkor hipp-hopp meghal és nehéz lesz vele játszani.
Skeleton king jó lehet, de ott általában az szokott gond lenni, hogy sokan csak szaladgálnak vele, mert ahhoz, hogy a criticalokat ossza, oda is kéne menni a hősökhöz.
Sniperrel is könnyen lehet halni, de egyébként jó hős. Ha nem mséz be a harcok közepére vele, jó lehet.
Drow ranger is könnyen hal, manája gyorsan fogy, ha automatán van az első skillje. Tehát skill kell hozzá is.
-
ígyvanferi
addikt
Skill vagy item build? Item buildnél kezdésnek jó, ha követed a játék által ajánlott itemeket.
Egyébként meg itt kiválasztod a téged érdeklő/neked szimpatikus hőst, guide szekció, végigolvasod a legmagasabb ratingűt és máris profin játszol vele. Na jó, kicsit túloztam, de akkor is sokat lehet belőlük tanulni, skill/item buildek, playstyle, kombók, enemy-k, stb.
-
Eyesis
őstag
build order
tikshow: Nyilván, hiszen minden hősnek vannak gyenge pontjai, de pont ezeket nem vágom, hogy mikor vagyok ütőképes és milyen hősökkel, sőt milyen társsal.. Ugye ha van egy gyógyító az Axe mellett, akkor az eleg ütőképes a játék elejnén is

ezeket a mit vegyünk milyen sorrendben doglokat hol lehet nézegetni? -
tikshow
addikt
Necro carry/support hős végig és az egyik legnehezebb, ultijához matekozni kell, és iszonyú sok mannát fogyaszt az a két spell - ellenben a sok hp-s enemyk ellen a legjobb az ultija miatt. Viszonylag egyszerűnek és jó menekülőnek számít egy Bone Fletcher, igaz, hogy 4 spelles, de rém egyszerű az egész és last hitelni segít a második spellje ami a játék elején nagy plusz. De én még mindig tartom magam a Drow Ranger/Skeleton King/Sniper -hez kezdésnek, ezeknek alig van valamijük megfelelő itemmel (suggested mondjuk) jól használhatóak.
Eyesis: a hős mindig olyan erős amilyen jól játszol vele, itt nincsen olyan, hogy ez a hős mindig erős lesz - mindig lesz tőled egy jobb játékos aki sz@rrá fogja a szivatni a kedvenc hősödet.

-
Inv1sus
addikt
Én személy szerint necrot szoktam ajánlani, mert annak csak két aktív spellje van, nem kell sok mindenre figyelni, csak arra hogy legyen manád és szórd a gyógyításokat magadra és a csapatodra.
Csak ugye ez support hős, a későbbiekben nem sokat fog tudni hozzáadni a játékhoz, ha nem jól buildelsz. Érdemes 40 perc alatt lezárni a játékot vagy kirakni egy aganimot, mert úgy az ultiddal ki tudsz instant nyírni olyan hőst, akinek kb 40% hp-ja hiányzik.BTW vettem egy accot, úgyhogy megint visszatérek. Hiphip hurrááá.
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Én tök új vagyok, nem játszottam dota-val sem. Első körben Axe-val toltam. Van mást tippetek kezdőnek? Nem rossz ez az Axe, de jó lenne, ha nem csak 1 karival játszanék

-
Teki1986
tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Szerintem európai színtérről Navi vagy mtw érhet oda, a kínaiak pedig fekete lovak, mert ha a farmoljunk 1 órát hardcarryvel majd nyerünk játékot játsszák akkor esélytelenek, de láttam már fejlődést a játékukban. Szóval innen LGD Zenith.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem túl kezdő barát a dota közösség, ne is foglalkozz vele, csak játssz! Ugye nagyobb arányban vannak azok, akik már a w3 DotA-val is játszottak, tehát nekik ez nem új játék, és nehezen fogadják el az újakat.
Aki követi a competitive scene-t, mit tippel, kinek van a legnagyobb esélye megnyerni az Internationalt? Ugye már csak bő egy hónap van hátra. Ha a Quantic kijutott volna, most egy Zenith-Quantic döntőt tippelnék, így viszont az LGD-t várom oda. Természetesen még ott a mindenki favoritja, ranglista első Na'Vi, őket mostanában csak az mTw és a Quantic vert meg, és minden tornán első vagy második helyen végeztek, most akkor is necces lesz szerintem a dolog. Nem nagyon találkoztak az ázsiai csapatok az EU-s/amerikai teamekkel, így nehéz megítélni mondjuk. Zenith akkor is megnyeri...

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a pub gamek messze vannak az igazi dota meccsektől.
) + egyedül járkáltak és senki nem supportolt.

?

) élveztem minden percét amíg ezzel az "újrafeltalált" hőssel aprítanak, pláne egy nagy csapatot.
/