- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #294 üzenetére
es Vistaboy
Pont tegnap toltam vegig a Doom 1-et (csak az elso fejezetet) es mar szinte el is felejtettem milyen complexek a palyak es meg 3. nehezsegi fokozaton es joparszor megdoglottem. Kb 40x eltevedtem es fele secret cuccokat sem szereztem meg. Pedig nem mai motoros vagyok, 25 eve tolom az FPSeket, miota eloszor meglett a Wolfensetein floppyn. Kicsit tulsagosan hozzaszoktam a lenyomod a pockot es ki van minden nyilazva. Meg a BioShock is csinalta ezt, szerintem feleslegesen.
Szoval bizom benne persze, hogy meg 20 ev utan is akarok majd a SP-vel jatszani neha-neha (ha meg elek akkor), mint a Doom1-el, kiderul. Sajnos nem valoszinu, mert mar nem a mi korosztalyunkat akarjak kielegiteni, hanem a 15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest