- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ja, mert olyan sokat lehet elspoilerezni egy alapvetően mindless darálós játékból, ahol karakterek nincsenek, sztori meg csak úgy mutatóban van, a játékmenet meg igazából mész-lősz-hentelsz szentháromságban mozog. A fegyvereket meg már ismerjük, nagyjából az ellenfeleket is.
Engem nagyon felhúz, hogy a single-ből alig mutattak még valamit, aztán már a nyakunkon a megjelenés. Ez a multi meg...annyira érdekfeszítő volt, hogy leginkább a híres ötödik elemes jelenet jutott róla eszembe:
"Korben szívem! Mi volt ez? Szar! Rossz volt, lapos volt, erőtlen, gagyi, töketlen, én pedig itt showt csinálok tudod? Hmm? Hadd szóljon, pápápá!"
Persze ez csak az én véleményem, nem akarok senkit megsérteni valaki, ha másnak meg bejön. Részemről ennyi volt a DOOM várás, vétel megjelenéskor kizárva. Open béták közül meg akkor már inkább Battleborn, persze annak is több hibája van, mint erénye szvsz, de legalább valamilyen szinten szórakoztató, és szuperzöld is.
A nagy májusi címek közül meg amit megvettem az az Overwatch. Szóval suck it id.
-
tiv83us
veterán
En is ugy gondolom, de a Doom mindig is agyatlan hentelesrol szolt, ugyhogy nagy sztorit ne varjon senki. Mesz, losz, megkeresed a kulcsot, kinyitod az ajtot, losz megtobbet aztan level completed.
Multi oda fog baszni, azt mar most megtudom allapaitani. Single is tuti jo lesz, ettol fuggetlenul. Csak ne varjon senki Bioshockot, meg Halot szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest