Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ja, mert olyan sokat lehet elspoilerezni egy alapvetően mindless darálós játékból, ahol karakterek nincsenek, sztori meg csak úgy mutatóban van, a játékmenet meg igazából mész-lősz-hentelsz szentháromságban mozog. A fegyvereket meg már ismerjük, nagyjából az ellenfeleket is.
Engem nagyon felhúz, hogy a single-ből alig mutattak még valamit, aztán már a nyakunkon a megjelenés. Ez a multi meg...annyira érdekfeszítő volt, hogy leginkább a híres ötödik elemes jelenet jutott róla eszembe:
"Korben szívem! Mi volt ez? Szar! Rossz volt, lapos volt, erőtlen, gagyi, töketlen, én pedig itt showt csinálok tudod? Hmm? Hadd szóljon, pápápá!"
Persze ez csak az én véleményem, nem akarok senkit megsérteni valaki, ha másnak meg bejön. Részemről ennyi volt a DOOM várás, vétel megjelenéskor kizárva. Open béták közül meg akkor már inkább Battleborn, persze annak is több hibája van, mint erénye szvsz, de legalább valamilyen szinten szórakoztató, és szuperzöld is.
A nagy májusi címek közül meg amit megvettem az az Overwatch. Szóval suck it id. -
tiv83us
veterán
En is ugy gondolom, de a Doom mindig is agyatlan hentelesrol szolt, ugyhogy nagy sztorit ne varjon senki. Mesz, losz, megkeresed a kulcsot, kinyitod az ajtot, losz megtobbet aztan level completed.
Multi oda fog baszni, azt mar most megtudom allapaitani. Single is tuti jo lesz, ettol fuggetlenul. Csak ne varjon senki Bioshockot, meg Halot szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A nagy májusi címek közül meg amit megvettem az az Overwatch. Szóval suck it id.