Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Na elmesélem én is a benyomásaim a játékról. Nekem a doom 1,2 kicsit felnőttebb fejjel volt meg, azt hiszem a doom 3 után. Tetszett mindhárom játék. De ez a reboot mindent visz. A metál zene nagyon jó és felpörget. Belevetni magam az ördög hordába nagy fun. Elsőnek hurt me fokozaton vittem végig egérpad nélkül és egér gyorsítással. Nehézséget okozott. Aztán nightmare fokozaton, god móddal, igyekeztem mindent meglelni minden rejtett dolgot. Most meg a hurt me fokozat utáni nehézségi szinten kezdtem neki, cheat nélkül egér gyorsítás nélkül, egérpaddal amit maszekoltam, így már a műanyag asztal rovátkájába nem akad el az egér alja. Egér érzékenységet is feljebb raktam duplájára. És így jóval jobb az élmény, néha , ritkán fűbe harapok, többnyire a robbanó hordóknál, meg a pajzsos g*ci szétb@sz a shotijával. De nagyon felpörgeti az adrenalin szintet a kivégzések, aztán folyamatos fegyverváltás, precíz célzás szükségeltetik a sikerhez. A multira is azt mondom jó lett, nem laggol wifivel sem. Csak a tdm módot néztem meg, szokni kell, és feloldani a combosabb fegyókat. Quake 3 egyik nagy kedvencem volt, az külön öröm, hogy single alatt legalább annyira kell precíznek lenni hogy ne harapjak fűbe, mint multiplayerben q3-ban. Összességében 10/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Warframe
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest