Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ->Raizen<-

veterán

Na elmesélem én is a benyomásaim a játékról. Nekem a doom 1,2 kicsit felnőttebb fejjel volt meg, azt hiszem a doom 3 után. Tetszett mindhárom játék. De ez a reboot mindent visz. A metál zene nagyon jó és felpörget. Belevetni magam az ördög hordába nagy fun. Elsőnek hurt me fokozaton vittem végig egérpad nélkül és egér gyorsítással. Nehézséget okozott. Aztán nightmare fokozaton, god móddal, igyekeztem mindent meglelni minden rejtett dolgot. Most meg a hurt me fokozat utáni nehézségi szinten kezdtem neki, cheat nélkül egér gyorsítás nélkül, egérpaddal amit maszekoltam, így már a műanyag asztal rovátkájába nem akad el az egér alja. Egér érzékenységet is feljebb raktam duplájára. És így jóval jobb az élmény, néha , ritkán fűbe harapok, többnyire a robbanó hordóknál, meg a pajzsos g*ci szétb@sz a shotijával. De nagyon felpörgeti az adrenalin szintet a kivégzések, aztán folyamatos fegyverváltás, precíz célzás szükségeltetik a sikerhez. A multira is azt mondom jó lett, nem laggol wifivel sem. Csak a tdm módot néztem meg, szokni kell, és feloldani a combosabb fegyókat. Quake 3 egyik nagy kedvencem volt, az külön öröm, hogy single alatt legalább annyira kell precíznek lenni hogy ne harapjak fűbe, mint multiplayerben q3-ban. Összességében 10/10.

Új hozzászólás Aktív témák