Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Azt azért hozzá teszem,hogy ez a követés mód a gyári adatok szerint (mini3pro)10m/s azaz max. 36km/h sebességig működik...
És bár én "istenitem" a mini3pro-t, azt azért szerintem érdemes tudni, hogy ez a funkció akkor tud ilyen sebességgel működni szinte bármelyik típusban ha zöld focipályán rikító sárga mezben "motorozol"...egyéb életszerű esetben ezt a sebességet csökkenteni kell ahhoz,hogy fel tudja dolgozni és értékelni tudja a madár, valamint az akadályokat sem úgy kerüli mint egy raceres pilóta
Szóval ez inkább filmszerű jelenetekhez sétálva, szabad rálátással és akadályok nélküli úton kerékpározáshoz , vagy "elég lassú" autós motoros jelenetekhez működik életszerűen...
Akadalykerulessel egybekötve tényleg csak sétálva,mert ott tud még esetlegesen rád látni, és "utánad iramodni"...ez a mutatvány akár már kerékpárral is elakad ,hiszem amíg kitalálja merre kerülje az adott akadályt jelentő tereptargyat, addigra könnyedén kigurulhatsz az értékelhető-feldolgozhato képből....Ne értsük félre , nem azt akarom mondani hogy használhatatlan ez a funkció..."nagyon is" használható, csak ismerni kell a határait...
Azért gondoltam ezt leírni,mert rengeteg emberrel beszéltem már akik azt hitték ott tart a technika, hogy olyan sebességgel és úgy, kerülgetik követés közben a dronok manapság a mindent, mint Luke Skywalker a StarWarsban az aszteroida mezőt

És amikor mondom, hogy a "tiszta követés" is csak max. 30km/h akkor elkedvetlenedik mindenki.Akinek nem inge ne vegye magára ...csak gondoltam leírom ,nehogy álmokat kergess motorral

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest