Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
a hosszú levelezés rövidített verziója erre a másfél hónappal ezelőtti szitura: #8639 duni84 (mavic 2-t elvesztette a táv, majd nem akart újra csatlakozni, közben elkezdett ereszkedni):
- elment a jel a drón és táv között, nem tudták megmondani miért (lehet, hogy nálam is ez lesz, hogy háttal volt nekem a drón. épp távolodott, amikor elvesztettem)
- az ereszkedés valóban amiatt volt, mert érzékelte, hogy az akksi kritikus szintre merült --> cellahibás. ezt legalább be tudtuk azonosítani
- telefonról bekérték a logokat és megígérték szépen, hogy bármit is találnak, kijavítják majd a következő release-ekben.szóval tippre csináltak egy ticketet, amire várják, hogy jön-e még hasonló user report, hogy kiderüljön kell-e vele foglalkozniuk. ezt az akksit kukáztam, lett helyette új. mostantól ha sziklafalak és magas fák vannak körülöttem, akkor "háttal távolodok" a kiindulási ponttól, hogy kisebb esély legyen elveszteni a jelet. nagyjából ennyi a leassons learned
mostantól nem veszem készpénznek, hogy megmarad a kapcsolat vagy, hogy egyáltalán visszajön
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mostantól nem veszem készpénznek, hogy megmarad a kapcsolat vagy, hogy egyáltalán visszajön