Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sajnos nem ez lenne az első (és utolsó) eset a történelemben, de csak remélni tudom, hogy egy egyesület a saját önreklámja és tagtoborzás címén nem talál ki olyan történetet, ami csak még jobban elkedvteleníti a drónos (és modellező) társadalmat és csak olajat locsol a tűzre.
Persze, ahogy írtam, nem ez lenne az első....
.... Mondjuk a teljes beismerés az ügyvédtől nekem is furcsa volt, mert régen mintha lett volt olyan, hogy nem voltál köteles nyilatkozni, ha önmagadra, vagy közeli hozzátartozóra nézve az terhelő lehet. Persze ilyenkor jön az, hogy akkor szigorúbbak lesznek, és elképzelhető, hogy a nem kiforrt/működésképes (mondjuk ez utóbbi lehet, hogy még jövő hónapban is igaz lesz) rendszerre alapozták a "védekezést" és azzal együtt a szánom-bánom... De ehhez inkább jogász kell(ene), nem én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs