Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
[link] a stílus olyan amilyen,, vagy tetszik, vagy sem... De tanulságos dolgok hangzanak el benne...
És végre valaki, akinek pont annyira nem tetszik a hajtogatás, mint nekem,,, bár ő ezt annyira nem részletezi, sőt a mavic pro-t imádja...
Én bevallom és ezzel most lehet sok embert magamra haragitok,,,a hideg ráz ettől a hajtogatás dologtól, mióta a mavic megjelent...
Nincs gyakorlati tapasztalatom, így tudom nem korrekt,, de nem is lesz szerintem hosszú távú....
Nekem egy repülő cucc ne legyen origami,,, ne álljon két részből a rotor, és ne kelljen a karjait hajtogatni...
Értem én hogy helytakarékos, értem én hogy a dji-nál nem hülyék a mérnökök,,, és komolyan imádom a márkát, de én egy hajtogatható cuccban egyszerűen nem tudok megbízni... És nem csak repülés közben értem ezt, hanem hosszú távú használat során.... Hajtogatom, bepattinom, tehát kopik...
Ezzel szemben egy Phantom ugyan komolyan szopás amikor terepen, már 10x szedem szét, hogy hordozható állapotba hozzamb és elférjunk az autóban tőle,, de a test merev, a rotor merev, és mi tud elkopni, Max az a kis rugós lap ami a rotor alatt van.. Filléres tétel... Esetleg a rotor,,, ugyancsak vállalható összeg....
Ettől még lehetnek, és igenis jók ezek a gépek...(pld mavic pro)
Én a saját "démonjaimról" beszélek.... Nekem tuti soha nem lesz"hajtogatós" gépem
De másnak ajánlgatom lelkesen az ilyesmit

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest