- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Volt már példa rá, hogy bárkit is megbüntettek január 1. óta? Mivel a szabályozásnak nem lehet megfelelni, biztos vagyok benne, hogy senkit nem szólítottak fel leszállásra.
Vagy mindenki úgy be van szarva, hogy január 1. óta az országban nem szállt fel drón?
Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.Egyébként pedig mi lenne egy egyesület egyik feladata? A jogászuknak kellett volna állásfoglalást kérni január 2-án a jogalkotótól. Írt bárki is hivatalos megkeresést az ITM-nek? Nem hiszem, nem olvastam róla sehol - bár ez nem jelenti azt, hogy ne történhetett volna ilyen, én sem tudok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Kompakt vízhűtés
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.