Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Volt már példa rá, hogy bárkit is megbüntettek január 1. óta? Mivel a szabályozásnak nem lehet megfelelni, biztos vagyok benne, hogy senkit nem szólítottak fel leszállásra.
Vagy mindenki úgy be van szarva, hogy január 1. óta az országban nem szállt fel drón?
Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.Egyébként pedig mi lenne egy egyesület egyik feladata? A jogászuknak kellett volna állásfoglalást kérni január 2-án a jogalkotótól. Írt bárki is hivatalos megkeresést az ITM-nek? Nem hiszem, nem olvastam róla sehol - bár ez nem jelenti azt, hogy ne történhetett volna ilyen, én sem tudok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.