Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Volt már példa rá, hogy bárkit is megbüntettek január 1. óta? Mivel a szabályozásnak nem lehet megfelelni, biztos vagyok benne, hogy senkit nem szólítottak fel leszállásra.
Vagy mindenki úgy be van szarva, hogy január 1. óta az országban nem szállt fel drón?
Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.Egyébként pedig mi lenne egy egyesület egyik feladata? A jogászuknak kellett volna állásfoglalást kérni január 2-án a jogalkotótól. Írt bárki is hivatalos megkeresést az ITM-nek? Nem hiszem, nem olvastam róla sehol - bár ez nem jelenti azt, hogy ne történhetett volna ilyen, én sem tudok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.