Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
Statikus
üzenetére
Bocs, de munka. Csak legálisan megoldható, mert ahol én repülök, ott igen is leszállítanak. És igen, odajön a készenlétis, hogy látta a diszpécser a monitoron, hogy bekapcsoltam a drónt, és felszálltam.
És igen, várok. És nem, nem egy egyesület feladata rászorítani a jogalkotót, hogy működtesse a szabályzását és az előírásait. -
válasz
Statikus
üzenetére
"Volt már példa rá, hogy bárkit is megbüntettek január 1. óta? "
Könnyen lehet, hogy volt, például elég szépen vegzálják felénk a drónosokat, egyik szomszéd a másikra hívja a yardot, stb. Nem minden drónos DOE tag, vagy jár fel ide.
"Vagy mindenki úgy be van szarva, hogy január 1. óta az országban nem szállt fel drón?"
Tekintve, hogy elég vastagon mérik a bűntetést, nem lepne meg. Ha elkapnak, hiába mondod, hogy "bocs, csak kíváncsi voltam, hogy nem tisztázott jogi környezetben szopatnak-e"! Plusz, pont am agyar állam híres arról, hogy visszamenőlegesen is képes bírságolni, ennek fényében ki mer most próbálkozni, pláne, mert nem tudni, nem figyelik-e valamivel a légteret drónok után kutatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest