- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Statikus
üzenetére
Oké, nem meggyőzni akartalak, csak tekintve, hogy mennyire piti dolog ez egy olyan országban, ahol példának okáért a gázszerelő IT cége 2 milliárdos közbeszerzési munkákat nyer el keddenként, kicsit erősnek tűnik így elsőre! :) Én sem szeretem az állandó kiskapu kereső mentalitást, de ez most egy olyan dolog, ahol pont lesz@rom, mert maga az állam próbálja meg lehúzni és ellehetetleníteni az egész hobbista szakosztályt. Csak gondoljunk bele, hogy holnap már tizedik napja úgy büntethetnek drónozásért BÁRKIT, hogy gyakorlatilag nem lehet legálisan repülni, pont miattuk. Ez sokkal nagyobb gond, mint hogy néhányan be akarnak inteni a rendszernek, ami tekinthető polgári ellenállásnak is, hogy klasszikust idézzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- World of Tanks - MMO
- World of Warships
- Xbox Series X|S
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs