Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
No, a "nagy izgalmak" közepette azért egy kis drónozás sem árt.
Egy régi-új hóbortomat próbálgattam a pár napja (ismét) és ma is, hogy végre kisütött a nap. Nevezetesen pár szenzort szereltem a Mavic gépemre és most arra voltam kíváncsi, hogy az értékek miképp változnak a magasság függvényében. Pontosabban a feltett diagramokon a hőmérséklet és a relatív pára látható.
Amikor pár napja játszadoztam, akkor kb 200-250 méter magasan volt a felhőalap és nem akartam a felhőbe berepülni, így nem tudtam nagyobb magasságon is mérni. Ma viszont 350 méterig mentem. Itt már akku korlátom volt.
A mai mérésnél (a felső diagramsor) jól látszik, hogy az első inverziós réteg fölé emelkedtem. Addig pl. a hőmérséklet fokozatosan csökken a magasság növekedésével, aztán úgy 200 méter környékén elkezd növekedni.
A kék csík az emelkedő szakaszt, a barna a merülő szakaszt jelzi. Igyekeztem egyenletesen emelkedni és merülni. A 350 méteres úton kb. 0,8-1,0 m/s volt a vario, az alacsonyabb mérésnél pedig 0,5 m/s.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest