Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
na, tegnap volt szabad fél órám játszani a DJI Mavic Mini + Litchi kombóval. Igazából egy dolog érdekelt: a követés, mert azt szeretném, ha tudnék egyedül drónképeket csinálni tavasszal majd motorozás közben (nyilván nyílt terepen).
Az első, ami feltűnt, hogy nem tudom kijelölni magam, mint a DJI Fly appban (a körözés és hasonló funkcióknál), és ez az első próba előtt felvetett bennem pár kérdést, és be is bizonyosodott: a Litchi követése nem az embert követi, hanem a kontrollert! Azt nem tudom, hogy konkrétan a telefont, vagy a kontrollert, mert azzal már nem játszottam, azt majd máskor.
Persze nekem ez így is jó, csak épp tök fura, hogy a gyári szogtver felismeri az embert (még motoron ülve is), ez meg nem, de biztos így stabilabb...Csináltam 2 gömbpanorámát is, ami csinált 22 képet, amiket a memóriakártyán megtaláltam, de az összerakott képet nem. Ezt ha valaki megsúgja hol keressem, azt megköszönném!

A csatlakozás első pillanatban megtörtént még a szobában, meg is lepődtem. Lekapcsoltam, és lementem. Lent már a DJI Fly indult automatikusan, aztán mikor elindítottam a Litchi-t nem akart rátalálni a drónra, így (kontroller+drón) újraindítás lett a gyors megoldás. Szerintem ezzel is fogok még kísérletezni, mert ha ez levegőben történne, az nem volna kellemes - bár igaz, egyszer meg is történt saját hibámból, és bár az app nem látta a drónt, de a kontroller tökéletesen irányította tovább...
Első körben ennyire futotta a "teszt", folyt.köv., remélem senkit nem zavar, hogy megosztom a tapasztaltakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest