Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
na, tegnap volt szabad fél órám játszani a DJI Mavic Mini + Litchi kombóval. Igazából egy dolog érdekelt: a követés, mert azt szeretném, ha tudnék egyedül drónképeket csinálni tavasszal majd motorozás közben (nyilván nyílt terepen).
Az első, ami feltűnt, hogy nem tudom kijelölni magam, mint a DJI Fly appban (a körözés és hasonló funkcióknál), és ez az első próba előtt felvetett bennem pár kérdést, és be is bizonyosodott: a Litchi követése nem az embert követi, hanem a kontrollert! Azt nem tudom, hogy konkrétan a telefont, vagy a kontrollert, mert azzal már nem játszottam, azt majd máskor.
Persze nekem ez így is jó, csak épp tök fura, hogy a gyári szogtver felismeri az embert (még motoron ülve is), ez meg nem, de biztos így stabilabb...Csináltam 2 gömbpanorámát is, ami csinált 22 képet, amiket a memóriakártyán megtaláltam, de az összerakott képet nem. Ezt ha valaki megsúgja hol keressem, azt megköszönném!

A csatlakozás első pillanatban megtörtént még a szobában, meg is lepődtem. Lekapcsoltam, és lementem. Lent már a DJI Fly indult automatikusan, aztán mikor elindítottam a Litchi-t nem akart rátalálni a drónra, így (kontroller+drón) újraindítás lett a gyors megoldás. Szerintem ezzel is fogok még kísérletezni, mert ha ez levegőben történne, az nem volna kellemes - bár igaz, egyszer meg is történt saját hibámból, és bár az app nem látta a drónt, de a kontroller tökéletesen irányította tovább...
Első körben ennyire futotta a "teszt", folyt.köv., remélem senkit nem zavar, hogy megosztom a tapasztaltakat!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- E-roller topik
- SnowRunner
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest