Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért lett nekem a hülyebiztos Autel Evo II. Azt összetörni már tényleg művészet. (azért már sikerült felakasztanom egy vékonyka telefonkábelre)
Nekem is az az álláspontom, hogy a tárgyak vannak értünk, nem mi a tárgyainkért. Mindenemet intenzíven használom, legyen az drón, segway, notebook, autó. Ezért is szoktam használt dolgokat vásárolni inkább, mert akkor "nem nekem fájt" az első karcolás, odaverés, leejtés, stb... Hát ez eléggé a jövő zenéje, mert az osztagparancsnok minap nyünnyögött nekem, hogyha jövére szopóágra teszik a drónosokat akkor nem lesz egyszerű reptetés "alkalmi" szinten. Azaz nem árt majd tudni, hogy a jövő hónapban hol fog elveszni Mariska néni tehene, hogy oda kérjük majd a 7 napos légtérhasználatit, meg kiskutyaf@szát még az applikáción keresztül. Így ha nincsen munka rá akkor nem tudom, hogy belelocsoljak 1000-1500 dodót majd ebbe projektbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is az az álláspontom, hogy a tárgyak vannak értünk, nem mi a tárgyainkért. Mindenemet intenzíven használom, legyen az drón, segway, notebook, autó. Ezért is szoktam használt dolgokat vásárolni inkább, mert akkor "nem nekem fájt" az első karcolás, odaverés, leejtés, stb...