- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"És akkor mi van ha a kevés használat miatt csak gari időn kívül jön elő ez a hiba?"
-Ez egyáltalán nem biztos. Mármint, hogy ez csak a használat közben jönne elő. Ha ez anyaghiba - márpedig annak néz ki - az simán előjöhet előtte is, ahogy már itt a fórumban is volt szó a minit is érintő ugyanilyen problémáról. Abban az esetben is már az új gépnél láthatóak voltak a problémák. És abban az esetben sem mindegyiknél volt meg ez a probléma. Lehet egy szar széria, egy szar műszak, egy szar bejövő nyersanyagsorozat is, akár egy műszakban is. ez nem olyan ritka, az iparban ez máshol is előfordul, komoly autóknál is vannak több százezres visszahívások ilyenek miatt. Nézni, csekkolni kell, akkor is amikor megveszed és közben is. Ha előjön, reklamálni kell. Szerintem ha ez nem jön elő gar idő alatt, utána már nem fog. 3D nyomtatásnál is szaladtam már bele rossz hozaganyagba, bontatlan terméknél is. Én ezen nem rugóznék annyit. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jövedelem
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- AliExpress tapasztalatok
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kutya topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest