- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Urak,,,
megérett bennem a gondolat, hogy lecseréljem a Phantom4-et egy Pro verzióra...(egy ideig álltattam magam, hogy nem tud annyival többet, mint amennyit rá kell fizetnem, de a kamerája "becsípődött", nálam,,,és álmatlanok miatta az éjszakáim
)
Elkezdtem utána olvasni a témának, és mit láttam?
Szépen csendben (szó szerint mert állítólag -6db)
megjelent a Pro V2.0Gondoltam dumálhatnánk mi is róla, mert Ocusync-et használ az "új" verzió!
Próbáltam utána olvasni, de nagyon vegyesek a tapasztalatok, és a vélemények...Ami részemről biztos...nyilván minél kevesebb pénzből szeretném az upgrade-et meguszni,,,így nem is nagyon opció a V2.0 de mégis azért a kíváncsiság is van a világon

Ami ugyancsak biztos,, DJI szemüveget én nem fogok vásárolni/használni...
Ezek tükrében, szerintem engem tökéletesen kiszolgál a Lightbridge is,,mint ahogy eddig is kiszolgált,,ráadásul ha jol tudom, a sima 4-hez képest a pro verzióban csiszoltak a Lightbridgen-is...Viszont néztem egy videót, amiben emberünk azt ecseteli hogy uj motorokat és ESC-et kapott a V2.0?!??
Ez is érdekelne , ki mit tud róla...Hogy ez valóban igaz, vagy a sima "Pro" verzo alkatrészei vannak csak benne, és csak a propot cserélték le?
Azt meg nyilván rá lehet rakni a "sima" PRO verzióra is, ha rendelek külön hozzá...
Bár az is kétséges, van e értelme....
MIért?
Itt a videó...
Hát én azt a -6db-t füllel nem nagyon hallom ki a videóban...mármint annyi kulünbséget nem hallok, hogy ezzel érdemes lenne foglalkozni...Vélemények, tudásmorzsák minderről?

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Home server / házi szerver építése
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
megjelent a