Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Urak,,,
megérett bennem a gondolat, hogy lecseréljem a Phantom4-et egy Pro verzióra...(egy ideig álltattam magam, hogy nem tud annyival többet, mint amennyit rá kell fizetnem, de a kamerája "becsípődött", nálam,,,és álmatlanok miatta az éjszakáim )
Elkezdtem utána olvasni a témának, és mit láttam?
Szépen csendben (szó szerint mert állítólag -6db) megjelent a Pro V2.0Gondoltam dumálhatnánk mi is róla, mert Ocusync-et használ az "új" verzió!
Próbáltam utána olvasni, de nagyon vegyesek a tapasztalatok, és a vélemények...Ami részemről biztos...nyilván minél kevesebb pénzből szeretném az upgrade-et meguszni,,,így nem is nagyon opció a V2.0 de mégis azért a kíváncsiság is van a világon
Ami ugyancsak biztos,, DJI szemüveget én nem fogok vásárolni/használni...
Ezek tükrében, szerintem engem tökéletesen kiszolgál a Lightbridge is,,mint ahogy eddig is kiszolgált,,ráadásul ha jol tudom, a sima 4-hez képest a pro verzióban csiszoltak a Lightbridgen-is...Viszont néztem egy videót, amiben emberünk azt ecseteli hogy uj motorokat és ESC-et kapott a V2.0?!??
Ez is érdekelne , ki mit tud róla...Hogy ez valóban igaz, vagy a sima "Pro" verzo alkatrészei vannak csak benne, és csak a propot cserélték le?
Azt meg nyilván rá lehet rakni a "sima" PRO verzióra is, ha rendelek külön hozzá...
Bár az is kétséges, van e értelme....
MIért?
Itt a videó...
Hát én azt a -6db-t füllel nem nagyon hallom ki a videóban...mármint annyi kulünbséget nem hallok, hogy ezzel érdemes lenne foglalkozni...Vélemények, tudásmorzsák minderről?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest