Új hozzászólás Aktív témák

• Fuhur

csendes tag

Minden élcelődést félretéve én azért indítom minden esetben manuálisan mert akkor a drón repülésének első pillanatától kezdve a kezem a kormányokon van. Éppen ezért a leszállást is manuálisan végzem mivel még akkor is korrigálhatok, mikor a gép már automatikus leszálló módban van. Én ezt szoktam meg, ez ad biztonságérzetet.
    Repülőt is úgy vezetek, hogy végig a bal kezem a gázon van a jobb pedig a boton még akkor is, mikor magasan vagyok és útvonalon repülök ahol általában semmi sem szokott történni. De bringán sem szoktam elengedett kézzel tekerni noha nem lehetetlen, de nekem a kormányok kézben tartása a komfortos.

Mellesleg (a mininél nem tudom, de) a Mavic , az Inspire és a P3-P4 távirányítókon például záridőt lehet állítani. alapértelmezetten a jobb oldalsó "tekerővel". Minden egyes érték változáshoz egy csippanó hang tartozik. Ezen túlmenően a távirányító alján van még két gomb jobbra és balra amikhez további (akár kamera kezelő) funkciókat lehet rendelni. Ezzel együtt továbbra sem gondolom, hogy a "vakon" fotózással túl sokat kellene küzdeni. Csupán azt írtam, hogy ez a funkció is elérhető app nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák