Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadrianus98
újonc
válasz
Victoryus94
üzenetére
Az van, hogy nekem már volt egy dji mavic pro fly more combo-m, csak a drónnal történt egy kis baleset, szóval most azon gondolkodok, hogy veszek egy sima mavic pro-t (ami gearbesten, ahol eddig a legolcsóbban láttam 850$) és akkor már van hozzá nekem +2 akksi + táska stb vagy eladom ezeket és veszek egy mavic air fly more combo-t, és emiatt kérdeztem a hatótávjáról mert eléggé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
Teljesen igazad van, nem kell 1-1,5 km-nél nagyobb hatótáv, de az sem mindegy hogy 500m-re még teljesen sima a kép, vagy 1-2 másodpercenként beszaggat. Viszont ahogy a videóból láttam 2,4GHz-en egész jó volt a mavic air élőképe

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest