Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű és korán sem erről van szó. Adott esetben például kifejezetten hasznos lehet, mert a kisugárzott jel erősebb, és a jel stabilabb lesz a gép és a táv közt, nem szakad meg. Azaz a reülés biztonságát kevésbé veszélyezteti. A P4-em alapból volt, hogy 300m-en eldobta a jelet és RTH-ba lépett. Ha átraktam, ilyen gond nem volt. Általában nem használtam, de ha kicsit bonyolultabbak voltak a tereppviszonyok, vagy esetleg a látótávolsáágon kívül került a gép, akkor jól jött. Alapból azt vallom, hogy ha valami túl messze van, akkor odamegyek.
. Inkább, minthogy ellküldjem kilométerekre, főleg egy instabil gépet, mint pl az elmített mini. Beszéltük már, én sem bánnám, ha sokkal stabilabb jellem lenne, cserébe a magassági korlát mellé berakkhatnak nekem egy akár másfél, 2 km-es távolsági korlátot is. Nem nagyon tudom megérteni azt, akinek a 2 km ne lenne elég. Komolyan nem nem viccből mondjáák azt és a szabééllyokat iis így fektetik le, hogy ne menj messzebb a gépeddel, mint a látótávolság. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Inkább, minthogy ellküldjem kilométerekre, főleg egy instabil gépet, mint pl az elmített mini. Beszéltük már, én sem bánnám, ha sokkal stabilabb jellem lenne, cserébe a magassági korlát mellé berakkhatnak nekem egy akár másfél, 2 km-es távolsági korlátot is. Nem nagyon tudom megérteni azt, akinek a 2 km ne lenne elég. Komolyan nem nem viccből mondjáák azt és a szabééllyokat iis így fektetik le, hogy ne menj messzebb a gépeddel, mint a látótávolság. Szerintem.