- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-

Mivel elég sokat reptetem építkezéseken a madaram és mondhatni nem patika környezetben ezért beszereztem két porvédő gumiharangot a stick-ekre, mert szerintem már van vagy fél kiló por a távirányítóban 😂
Első körben le kell tekerni a kar felső:
Majd alsó részét a tengelyről
érdemes bejelölni vagy a vízszintes vagy a függőleges pozícióját a gumiharangnak, mert ezek nélkül nehéz pozícionálni és könnyű csálén felragasztani
Amikor fent van, akkor elég nehéz visszatekerni az alsó részét a karnak, mert nagyon tapad rá a gumiharang belső része. Érdemes lenyomni és amikor fent van a kar, akkor már nincsen vele gond; pár mozdulat a joystick-el és a helyére megy.
Így néz ki felrakva:
És ilyen amikor megmozdítom így feszül ki:
Kicsit határozottabb lett az irányítás ami talán nem is gond, viszont nagyon furcsa huppanó hangot ad ki amikor a végpontra mozdított kar hirtelen elengedem 😂 (mondjuk ilyet repülés közben nem csinál az ember)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyomtató topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest