Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
válasz
thomasvold
üzenetére
Odaadom próbáld ki. Nekem nem jött be. Én úgy veszem észre, hogy minden ami nagyobb felbontású kijelző az rosszabb összképet eredményez. Azt várod, hogy mindent látsz, de az eredmény többször is szakadozó kép lesz.Ez nem csak erre a tabletre érvényes, hanem a legtöbbre aminek a nagyobb a felbontása. Hétvégén repültünk együtt egy sráccal Ipad pro-ja volt és sokkal de sokkal rosszabb képe volt mint nekem az SC-n. Ő is megjegyezte, hogy ezt nem gondolta volna, hogy ezen jobban lehet látni, és így pontosabban lehet irányítani
A másik, hogy a kábel probléma sem oldódik meg. Tehát ha megszűnik a kapcsolat, vagy lefagy repülés közben akkor ki-be dugdosod továbbra is kábelt. Mivel nagy a kijelző ezért esik botlik a tartóban.
Ha a lakásba repkedsz kapcsold ki a szenzorokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- Spotify
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest