Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már akartam írni csak elfelejtettem. Ősz környékén ugye beszélgettünk, hogy az akkunál mi az a kapacitás ami megfelel a hosszabb tárolásnak. Abban egyetértettünk, hogy legalább 50%-on kell hogy legyen. De én akkor valami 30% környékére emlékeztem, hogy 10 nap után annyira meríti le magát az Air, amit nem tartottam valami jónak. Jó időben egyik akkumnál sem tudtam kivárni ezt az időt hogy megnézzem, de most a tél folyamán le tudtam ellenőrizni. Valóban 50 fölött hagyja (talán valaki 55% írt). Nem tettem be a drónba, hogy pontosan mennyire meríti le, de a négy ledből kettő világít egy meg pislog mindegyiknél, tehát biztos, hogy ötven fölött van. Én emlékeztem rosszul nyáron, hogy 30- környékére lemeríti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Lexus, Toyota topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs