- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Én nem szólok bele ebbe a vitába, hogy a Mini-t át lehet állítani FFC-re vagy sem, mert nekem nincs. Viszont azt a dolgot, hogy FFC-ben csak 5,8 GHz-en működik, ezt csak a Mini-re érted vagy úgy mindenre? Csak mert nálam az FFC-re állított AIR automatán szinte állandóan 2,4 GHz-en van.
Viszont a többivel tök egyetértek amit írsz, hogy pl ha egy ECC-s gépet az USA-ba viszel akkor az ott is csak annyit fog tudni...Ez szerintem is tök egyértelmű. Nem is értem, hogy itt páran miért gondolják azt, hogy ugyanaz a gép a másik földrészen más teljesítményre képes...Mitől lenne? Semmi köze hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs