Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Igen, van FinalCut verziója is.
Igen, vannak dolgok, amiket nem érdemes szoftveresen eröltetni, viszont vannak, amiket sokkal egyszerűbben, adott esetben akár még jobban is lehet szoftveresen megoldani.
Egy fix blendés, miniatűr szenzoros drónt nd-szűrőzni szerintem az öntökönrúgásnak egy különösen kegyetlen formája, bár még nem próbáltam, csak sima filmes tapasztalatokból beszélek... Elvileg jövő héten jön a drón, van ingyenes tesztverziója a ReelSmart-nak, úgyhogy első nekifutásnak én azzal próbálkozok majd, és nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy be fog válni és megúszom az nd-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest