Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz loveiandras #2189 üzenetére

Elsőnek mindenképpen a táv/drón/wifi/app sorrendet próbálnám meg, és ha semmi, akkor azt, amit fentebb leírtam. Mivel wifi is van a képletben, több mindennek kell összeállni, és a wifi miatt lassabb is ez a folyamat, ezért ne várd azt, hogy olyan gyorsan fog ready to go lenni, mint egy wifi nélküli gép. Nálam a sorrend az (p4, de az elv egyezik) hogy bekapcsolom a távot és kábelen a tabot csatlakoztatom úgy, hogy a tabon az app már fut. Nekem ugye nem kell wifi. Utána a gépet kapcsolom be. Ha van képem a kameráról, megvárom, míg lesz home pointom és "minden zöld" a felszálláshoz. IMU, GPS, műholdak, minden repülési adatot látok az appban, RSSI, akkuszint, térkép, (mobilnet, vagy wifi a net miatt) etc. Aztán indítom a gépet. hagyom forogni kb. fél percet, ha anomália lenne, azt látnám, hallanám (ami kirívó és elsőre kiszűrhető persze). Aztán felszállok vele kb 2 méterre, ott is várok 10-20mp.-et és ha minden ok, akkor go. Nekem még a VR box miatt ot a szemüveg is ha nem tabbal repülök, akkor ugyanez, csak telefonnal. Berakom a VR boxba a telót, (litchi persze) megnézem, hogy működik e a head tracking, fejmozgásra követ e a gimball és start. :).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés