Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem, én egyáltalán nem esküvőzök, sima hobbifotós vagyok, néha épület külső/belső. Viszont igen, az Air-nek megvannak a korlátai (ami nekem a legzavaróbb: wifi kapcsolat, szenzorméret), ezért talán tényleg jobb lenne komolyabb géppel belevágni.
t72killer: komolyan? a Mavic 2 képe sem az igazi? Tudom, ígyis-úgyis kompromisszumos lesz a bolhapiszoknyi szenzorok képe, de azért láttam én már értékelhető fotót Air-rel is (persze nem teljes felbontásban, hanem monitor méretben)
Van egyébként olyan oldal, ahol teljes felbontású képeket tudok nézni Air-től, 2 Pro-tól? Inkább videós összehasonlításokat találtam főleg, Flickr-n lehet párat látni, de máshol nem igazán láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest