2020. augusztus 4., kedd

Gyorskeresés

Zte Mf833V

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kérnék egy kis segítséget.
A Digi adott ismerősömnek egy ZTE MF833V LTE usb-s modemet. Elvileg automatikusan fel kéne ismernie a pc-nek, ha meg nem, akkor el kéne indulnia virtuális telepítő lemeznek. (mint a Djuice sticknél anno... ) Na egyik se megy. Eddig 3 gépen próbáltam, Win7, Win8, Win10, egyik sem ismerte fel, és egyiken se látszik a saját gépnél semmilyen telepítő lemez. Win8 és a Win10 naprakész frissítéssel. Eszközkezelőben megjelenik ZTE mobile broadband eszközből 3db is, de sárga felkiáltójelesek, és nem is talál hozzájuk frissítést egyik wnidows se.
Digi ügyfélszolgálat szerint persze ok az eszköz, hiszen kéken villog...

Van egy D-link dwr116 routerük, azzal kéne egyébként majd mennie, de a statusnál az is csak folyamatos connecting-et ír és nem jut tovább. Szerintem egyébként felismerte az eszközt. Direkt haza is hoztam, hátha térerő gond, de nem...
A ZTE honlapján nincs driver ehhez a retekhez, Windowsok nem találnak drivert. A legjobb, hogy ismerősnél ugye nincs semmilyen más net, eleve esélytelen volt nála drivert keresni :)
Elakadtam ezzel a vacakkal. A leírása egyébként említ micro sd kártyát, hogy azt is bele lehet helyezni, de azt nem adtak hozzá.

Hozzászólások

(#1) Samus


Samus
(addikt)

Úgy 10 éve találkoztam hasonlóval, az is stick volt. Megpróbáltam mindent, bújtam a netet, de nem ment. Másnap visszavitték, kicserélte a Telenor, bedugták, két perc múlva volt net.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#2) Tamás88


Tamás88
(őstag)

Modemre rákeresve első találatnál, van egy rész, hogy ha nem ismeri fel, akkor külön el kell indítani a telepítőt. Automatikusan ne is várd, mert a Windowsban (pont 7-től ha jól emlékszem) le van tiltva az automatikus indítás, hogy ne lehessen megfertőzni a rendszereket. A virtuális meghajtót manuálisan kell elindítanod.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.