Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
válasz
aldebaran
üzenetére
De elviekben ugyanaz a csomagod, ugyanúgy innen származik és akik innen váltanak azoknak fontos információk az ilyenek, hogy milyen ugyanez a csomag a másik szolgáltatónál.
Idővel mindenkit át fognak terelni, ne legyenek kétségek.
És akkor ez a topic lehet továbbra is ezeknek a csomagoknak a topicja, hogy ne a fő Vodafone csoport legyen szemetelve ezeknek a csomagoknak az információval.
Itt meg jelenleg más téma sincs, csak a szolgáltató váltás.
-
aldebaran
addikt
válasz
klaya86
üzenetére
az előbb belinkelték... https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/hsz_61-61.html
-
klaya86
őstag
Aki váltott vodára, az mérne egy mobilnet speedtestet? Kíváncsi vagyok, mennyi az annyi. Diginél még mindig 10 mbit.
-
-
torma99
aktív tag
Tudom volt már, de nekem nem egyélrtelmű.
Addig ok, hogy a 30 gigás csomagot át lehet cserélni az 50gigás aktívra, ahol a DIGI nem parasztkodott, ha nem routerbe tetted, hanem a telódban volt.Arról van tapasztalat, hogy ez a Vodafone-nál is működik?
Tehát fogom átmegyek a Max csomagról, az Aktívba vagy mi a neve a Vodánál , bepattintom a telóba a Vodás simet és öröm-boldogság?
Bocsánat, ha esetleg volt, csak lemaradtam róla, a fél órás üsz zenehallgatást megspórolnám.
-
4Grider
félisten
válasz
arion123hu
üzenetére
Az ötlet nem rossz, kérdés mennyit kérnek a számcseréért, mint szolgáltatásért.
-
4Grider
félisten
Még egyszer: Neked 3/3 Mbps jár papíron. A vodához átment Digiseknek meg 5 Mbps jár papíron. A számhordozás lényege pont az, hogy közben nem változhat sem a szám, sem az előfizető. De kérdezd meg tőlük nyugodtan, hogy számhordozás helyett igényelhetsz-e 70-es számot a Digis flottacsomagok közül. Max. azt mondják, hogy nem, mivel így nem tudják ellenőrizni, hogy a Digitől jössz (és nem szűnik ott meg az előfizetésed, ergo csinálsz egy Digis előfizetésből többet).
-
arion123hu
tag
Szia,
Nekem azt mondta egy értékesítő egy Vodafone boltban, hogy hordozzuk először el a számot a DiGi-től, majd csinál rá egy 50-ről 70-re történő számcserét mert találkoztam én is olyan WEB oldallal, ahol nem tudtam kiválasztani az 50-es körzetszámot mobil előfizetésnek.
-
4Grider
félisten
-
pcnet
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, épp azt néztem, hogy nekem mint Digis, aki csak élősködő, vagy megtűrt személy vagyok a Voda hálózatán, 10/10bit/sec jár, a Voda meg a saját előfizetőit beszopatja az 5 Mbit/sec-el.
Azt esetleg meg lehet csinálni valahogy, hogy nem számhordozással megyek Vodához, hanem kérek egy 70es számot? Mert a számhordozásnak valóban semmi értelme ha továbbra is kinyomkodnak.
-
4Grider
félisten
Csak jelzem, hogy a Digi előfizetésen meg 3 Mbps a korlát és pont annyira tartják be, mint a vodánál az 5 Mbps-ot.
A vesződség meg annyi, hogy betelefonálsz a vodához (a 1270-es szám hívása ingyen van), hogy szeretnéd hozzájuk hordozni a Digi előfizetésed. Küldenek egy sim-et, amit legkésőbb a számhordozás estéjén kell kicserélned a Digissel. -
pcnet
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes infót! Az 5 mbit/s-t nem is értem mire jó, mikor a konkurencia nem korlátoz. Akkor maradok Digis, nekem többet számít a net sebessége mint a VoWifi. Csak az 50es számot sokan kinyomták mert azt hitték csaló, vagy külföldi hívás. De aki fontos volt, már tudja a számomat és felveszi. Csak gondoltam akkor ez is megoldódna és nem kellene roamongolni. 30as számom a fő számom, de ahol élek, 1es térerő van, Vodánál meg full. De összességében nem ér nekem annyi korlátozást és veszödséget a dolog, hogy megérje váltani Vodára.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
A Vodafone a Digi Mobilosok számára a jelenlegi csomagokkal megegyező csomagokat kínál azoknak, akik nem akarnak tovább roamingolni és ugyanezt inkább a Vodafone-tól közvetlenül vennék igénybe [link]
Azért nem teljesen megegyezőek a csomagok, mert a vodánál van VoWiFi, és több a roaming internet (3,5 GB helyett 10 GB a Plusz csomag esetén) viszont az internet sebessége a 10 mbit helyett csak 5 mbit és hűséget is kell kötni, vagy drágább az előfizetés. Az adatkeret felhasználása után nem lassításra kerül a net, hanem teljesen lekapcsolják. Viszont bármilyen csomagot választhatsz, tehát ha eddig Digi Mobil Plusz csomagba voltál, akkor akár a 30 GB-os Max csomagot is választhatod. Más kérdés hogy mennyire lesz értelme ennyi adatnak 5 megabittel.
További technikai dolog, hogy a Vodafone-nak picivel rosszabb minőségű a VoLTE összeköttetése hálózaton kívül, viszont Vodafone irányban hálózaton belül meg jobb. Ha valakinek szempont.Mindenki döntse el mi a fontosabb, melyik jobb neki. Én a magam részéről maradok Digi Mobilos, majd hamarosan a Telekom/Yettel irányába fogok vándorolni a minőségibb hálózat miatt, de a szüleimet továbbra is Digi Mobilban fogom hagyni, amíg csak lehet.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Vissza olvastam kicsit, de nem találtam a témát a topicban.
Nekem még 2990 ft-ot is megér a 200 perc és 15 GB net. Maradnék DIGI-s, de januárban olvastam valahol a neten egy cikket, hogy a Vodafone exkluzív csomaggal fogja várni a DIGIről váltókat. Nost, eljött március 1-e, de sem a DIGI sem a Vodafone oldalán nem találtam semmit erről a bizonyos exkluzív csomagról. Ti tudtok valamit róla? Vagy csak kacsa volt a cikk? Esetleg várjak még, hátha nyilvánossá teszik a csomagot?Köszi ha tudtok segíteni!
-
ValoVillam
tag
Sziasztok
Miért nem tudok hívásátirányítást beállítani (napok óta)?
A telefon beállításaiból próbáltam először egy másik digis számomra irányítani, majd egy másik szolgáltató számára - mindkettőt eredménytelenül. (Viszont, a telefonban lévő másik sim kártyához, ami nem digis, sikeresen tudok hívásátirányítást beállítani.) -
mzso
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Úgy látszik, vicces lesz a hordozás, ha el akarok majd menni...
Nekem már SIM regisztrációnál is furcsaságok voltak. Nem engedett épületet választani. A böngésző webfejlesztő eszközével manipuláltam a bemeneti mezőt, hogy ki tudjam választani az A épületet. (de legalább lefutott a számhordozás)Ha most bemegyek az adatokhoz meg hibásnak jelzi az épület mezőt ahol "A ép." szerepel, de most már enged simán A-t berakni, és csak azt (szerintem van B is)... (meg a lépcsőház, emelet, ajtó mezőket is engedi megadni, amit a regisztrációnál szintén nem engedettt.)
Na mindegy, nem bolygatom amíg nem lesz aktuális, vagy hordozás vagy adategyeztetés miatt... -
fradi81
veterán
Telós femondáshoz 1272-3-2-1-szerződésszám, egy 6 jegyű pinkódot kitalálni, itt nálam lerakta. Utána ugyanez, majd bekéri a számla sorszámát ami 8 számjegy, jön az ügyintéző, IGEN lemondom, viszlát.
-
Agyrák666
aktív tag
A vodahoz meddig lehet atmenni?
-
Bogyi007
veterán
válasz
wody21
üzenetére
Igaz én Vodafone hálózatról mentem át Telekomra, de nálam azon csúszott el az egész hogy a születési hely rublikába nem volt elég a város neve hanem (Magyarország) is kellett hogy szerepeljen...
Digi Mobilos Sim 2 db volt ebből egyiket lemondtam direkt úgy kérve hogy ma még éjfélig tudjam használni - 11 óra óta már csak értéktelen kacsát a Digis Sim kártya mégis...
Még ezt is el tudták cseszni idő előtt...
Mondjuk ezért nincs se Kábeltv, Internet és vezetékes telefon sem már...
-
MrBazsi
senior tag
Tegnap nekem is este 8tól már a voda hálózat van, 4g+-t ír ki, volte-t külön kell bekapcsoltatni?
Üzemidőn már most érzem a javulast h nincs roaming! -
dzf007
senior tag
Az egyik digimobilt lemondtam a másikat ma hordozom netfone-hoz..6590FT korlátlan hívás, 100GB, 100db sms. Viszlát DigiMobil!
-
wody21
tag
Sziasztok,
Előző héten csütörtökön este indítottam Vodafone 1270 segítségével régi DIGI mobil Max elofizetesem számhordozásának kezdeményezését. Ha jól emlékszem azt mondta az ügyintézo, hogy február 27én éjszaka kapok majd egy SMS-t az új, Vodafone sim-et használó kutyure, egy hivast kell indítani, és át fog állni a szám magától. Ez azóta sem történt meg, a MyVodafone alatt "az ön szerződése módosítás alatt áll" üzenet látható továbbra is, DIGI ügyfélkapu sem mutat egyebet.
Mit tegyek most, miért nem megy végbe a számhordozás / Digi megszüntetése? Az adataim mindkét szerződés esetében karakterre ugyanazok voltak...
-
.DLL
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Sziasztok!
Ezt nem nagyon értem, most olvastam (más miatt) az összefoglalót, és szemet szúrt ez a "2024. márc. 1-től", de nekünk már a korábbi számláinkon is 2990,- ill. 1990,- (for Junior) szerepel... Miért van ez? ill. mire vontakozik akkor a fenti kiírás?
Előre is köszi!
-
mzso
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Nézd a jó oldalát, legalább nem ellopták és hagyták rohadni a hardvert. Szükség meg van rá.
-
nyitom
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
zombei
aktív tag
Na kettő közül egy kártyát én is lemondtam. Nem volt senki rajtam kívül délután 2 körül
Kb. 5 perc volt, és már törölték is a következő havi számlából annak a kártyának a díját. Kicsit sajnálom, hogy így ellehetetlenítették őket, mert máshol soha nem ment ilyen könnyen az ügyintézés. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Utána is lehet értelme a már Vodafonenál levő Digis csomagok dolgainak megbeszéléséhez.
Pl. Ha egyszer lejár a hűsége az embereknek utána milyen lehetőségek lesznek stb stb.Teljesen értelmetlen ehhez mégegy külön topic, tökéletes lesz erre ez a jelenlegi is.
-
dredjudge84
őstag
Amíg vannak digi sim kártyák, és működnek, addig kell ez a topic.
-
dethroner
veterán
Ma kora este lemondtam a szolgáltatást. Mennyi idő még amire leáll a sim? Mert még mindig elérhető
-
aldebaran
addikt
Csináltam egy külön topicot azoknak, akik átmennek a vodához
https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/friss.html -
csernak75
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
E-számla van nekem is, minden hónapban jön e-mail.
-
Per Me
tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Én megkérdezném az ügyfélszolgálatot, nem írták-e el véretlenül az e-mail címet?
-
csernak75
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Febr. 16 tól vannak az új csomagok amik a digitől érkezőknek van szánva.

-
83JLBekaroj
csendes tag
válasz
zsolt_64
üzenetére
2.990 Ft, 15 giga net, 200 perc lebeszelhetoseg. Ahogy a tájékoztatóban írta a digi, ugyanazokkal a feltételekkel. Telefonon mindent elintéztek. A szamhordozashoz kell a vodás SIM kártya. Már meg is jött. Beteszem a telefonba, csütörtökön este megszűnik a digis kártya, a vodásra átkerül a digis 50es szám és kész. A digis kártyát kiveszed, kidobod, és ennyi.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Na ez volt a bajom a bejegyzéssel nekem is. Így telefonon keresztül , most melyik csomagba ment át ? hozzák a sim kártyát ?
-
herdsman12
őstag
válasz
83JLBekaroj
üzenetére
Most akkor mi van?
Többször bemásolták itt a Digi tájékoztatót, hogy március 1-től lesznek elérhetők a Digiseknek készült csomagok, amiken már nem lesz díjkorrekció.
Te most ilyenbe mentél át vagy megkapod a Voda márciusi inflációs emelését? -
zsolt_64
senior tag
válasz
83JLBekaroj
üzenetére
"holnap hozzák a kártyákat" ezt most hogy kell érteni. futár ? Szerződést aláírni hol kell ?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kb. 5 perc volt, és már törölték is a következő havi számlából annak a kártyának a díját. Kicsit sajnálom, hogy így ellehetetlenítették őket, mert máshol soha nem ment ilyen könnyen az ügyintézés.
Szerintem onnantól mehet minden a vodafone topikba.