Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
DonMaster
üzenetére
Romániában sincs iPhone támogatás, pedig ott már rég élesben megy minden. Itt se várható szerintem a jövőben változás.
Nekem konkrétan eszem ágában sincs és soha nem is lesz a Digihez menni, még ingyen se kell, ettől függetlenül kíváncsiságból követem valamennyire a fejlődését. -
Ha lenne valami komolyabb fejlemény a Digi háza táján, akkor az lenne a téma. De az időnkénti (ultra)minimális lefedettségnövekedéseken kívül zéró ilyen téma van, úgyhogy ez van.
Ennyi erővel az is uncsi, hogy idejönnek millióféle droidos telóval, hogy megy-e rajta a VoLTE/VoWiFi, mit kell állítani stb. Az se izgalmasabb. -
válasz
üzenetére
Na ezért nem szerettem soha a Digit. Kábeles topikban is folyamatosan az ment (vagy talán még mindig megy, már nem követem), hogy jaj ne legyenek már új (HD) csatik, mert akkor magasabb lesz a havidíj, ráadásul engem nem is érdekel xyz csati stb. Most itt is ez megy. Hagyjuk inkább az egészet. Nekem nem való a Digi fapadossága, ezt eddig is tudtam, most még inkább tudom. Részemről lezárva a sztori.
-
válasz
orsib78
üzenetére
Addig egyszerűen nem vehető komolyan a Digi, amíg nem támogatják az iPhone-t.
Múltkor megkaptam itt, hogy minek támogatni, úgyis alig használják Magyarországon, erre meg azt mondom, hogy ne a droidosok mondják már meg, mit támogasson a Digi és mit ne. A népszerűbb droidos telókat és az iPhone-t is támogatni kell, pont. Nem rokkannának bele, ha perkálnának az Apple-nek. -
-
-
-
-
-
-
Egyébként nem mondják el az ügyfelszolgálaton, hogy elsődleges szolgáltatóként (még) ne használjátok a Digit? Én erre nagyon nyomatékosan felhívnám a figyelmet.
-
-
-
-
-
-
Be kéne írni az összefoglalóba vastag betűkkel, hogy ne használja senki a Digit elsődlegesként, mert előbb-utóbb anyázás lesz a vége. Amúgy el nem tudom kepzelni, a pénzen kívül mi vezérel valakit arra, hogy azonnal felmondja a szerződést a régi szolgáltatójával csak a Digi miatt.
-
-
-
-
Az a helyzet, hogy attól hogy itt a Digi, a másik 3 még nem ment sehova. Akinek kevés a sebesség és a lefedettség (nekem is, ezért nem is használom), ott a másik 3. Ja hogy az nem ingyen van? Van ilyen, viszont ők elég kapacitással rendelkeznek a normális nethez, és közel országos 4G lefedettségük van. Mindenki tudja, hogy amíg nem szereznek több blokkot, nem sokat fog változni a sebesség, a fizikát nem lehet legyőzni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MasterMark
üzenetére
De volt, lásd 1 Mbit/s alatti sebességek. De ez lehet sima FHD YT vidiktől is, ez a törpe kapacitású háló ettől is simán megpusztulhat.
-
-
válasz
anglergab
üzenetére
Hát csak kérdés, mekkora blokkot lesz képes megkaparintani 700 MHz-en a Digi. Ha nem nagyot, akkor lehet matekozni, hogy osszák el LTE és 5G közt a szűk kapacitást.
2100 és 3600 az mehet városokba kapacitásnövelésnek (meg persze 5G-nek), de nekik az országos lefedettséget kell megcsinálniuk minél gyorsabban, az a kulcs. -
-
-
-
-
-
-
-
Azért az szerintem mindent elmond a helyzetről, hogy így 2017 végén arról beszélgetünk (kell beszélgetnünk a Digi töketlenkedése miatt), hogy fontos-e az, hogy mindenhol legyen térerő. Mindenesetre azt nagyon nem értékelném, ha az általam hívott felet nem érném el, mert digis, és épp vidéken tartózkodik...
Továbbra is mondom, én szurkolok nekik, de csak azért, hogy kicsit lenyomják a jelenlegi 3 árait. -
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Az már önmagában hiteltelenné teszi őket nálam, hogy 3 éve ülnek a frekin.
-
-
-
-
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Semmiféle negatív propaganda nincs. Ha neked a realitás szó nem mond semmit, az nem a mi hibánk. Mi legalább érvelünk is, te meg nem nagyon, csak várod a csodát.
Egyébként csak mellékesen mondom, hogy én is várom a Digit, még ha nem is fogok valószínűleg náluk előfizetni, de a megjelenesük tuti jót tenne a piacnak. -
-
Én továbbra is tartom, hogy amíg nem sikerül nemzeti roaming-ot öszehozni, addig nem akarnak elindulni. Hozzáteszem, jogosan, mivel önerőből katasztrófális lefedettséggel indulnának, és ugye ott vannak a VoLTE-vel járó nehézségek, úgy meg nem fognak ügyfeleket szerezni.
-
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sok értelme szerintem nincs, mivel az lenne a lényeg, hogy 1-1 város teljesen le legyen fedve, tehát fedjék egymást a cellák. Azzal, hogy itt-ott vannak egy városban bázisállomások, nem sokat érnek el. És akkor a vidékről ugye nem is beszélve. Az egyetlen értelmes megoldás a normális szolgáltatáshoz a nemzeti roaming lenne. Nem véletlen nem indulnak el, amíg nem sikerül összehozni.
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Hagyományos telefon nem lesz a Digi hálóján, mivel 4G-n csak VoLTE van hívásra. Szerintem azt nem fogják korlátozni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Én se értem, miért nem lehet felfogni, hogy 40 Mbit a limit 10 MHz-cel 1800-on. Ez fizika, nem valami hiedelem. A CA-t pedig másik freki vagy nemzeti roaming nélkül nem tudják megcsinálni, így a 40 Mbites max érték fix.
Tudom, hogy sokan tényleg megváltást várnak a Digitől, de maradjunk a realitások talaján. -
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nagyon egyetértek veled.
-
válasz
H.Istvan25
üzenetére
De most van, és nagyon sokakat fog elrettenteni a Digi, ha ótvar lefedettségük lesz.
-
-
-
-
-
-
válasz
H.Istvan25
üzenetére
De itthon életvitelszerűen nem fogod tudni használni felár nélkül a romaing díjak eltörlése után se. Direkt úgy alkották meg a rendeletet, hogy ezt megakadályozhassák a szolgáltatók.
-
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest