Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz anadroid #18049 üzenetére
Pont azt kaptad ami a feltételeben van.
A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele.
Ez azt jelenti, hogy igénybe veszed a szolgáltatást, márpedig amíg nincs bekötve, addig nem tudod igénybe venni.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
anadroid
senior tag
válasz Intruder2k5 #18048 üzenetére
Rajta van.
Azzal van gondom, hogy - mint az manapság szokás - egyéni módon „fejtik ki az igazságot”.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
MODERÁTOR
válasz anadroid #18047 üzenetére
Annak feltétele még, hogy az előfizetés címe rajta legyen a hivatalos lefedettségi listán. Értem, hogy tesztelted kölcsönkártyával és működik, de az önmagában kevés, ha nincs fent a listán a település. Ha viszont rajta van, akkor gondolom bekötés után nem lesz akadálya annak, hogy kapj kártyát.
-
anadroid
senior tag
válasz Intruder2k5 #18046 üzenetére
Tesztkártyát.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
MODERÁTOR
-
anadroid
senior tag
válasz sfdrakex #18044 üzenetére
Akkor miért is hívják szerződésnek? Miért nem Mancika Fürge Ujjak szolgáltatásának igénybevételére irányuló szándéknyilatkozatnak hívják?
A szerződés az aláírásának percétől él. A szolgáltatás él akkortól, amikor bekötötték. És ha nem kötik be határidőre, akkor nem szándéknyilatkozatot szegnek, hanem szerződést.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz sfdrakex #18041 üzenetére
Olvasd el, amit először írtam! Vállalja. Nem kell bekötött szolgáltatásnak lennie hozzá, csak vállalni kell. A szerződés aláírásánál egyértelműbb vállalás nem nagyon van.
-
anadroid
senior tag
Egyedi előfizetői szerződés kábeles szolgálatásra.
-
anadroid
senior tag
válasz sfdrakex #18037 üzenetére
Van, kölcsön kártyával most is használom, és azzal is hívtam fel az ügyfélszolgálatot.
-
anadroid
senior tag
Még adatot sem kértek tőlem, eleve azt mondták, hogy nem lehet, majd csak ha bekötötték. Úgyhogy ez mellé ment.
-
anadroid
senior tag
A Digi a Mobilajánlat lapon nem mond teljesen igazat. Ezt írják (a vastagított a lényeg):
A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
Ma bementem a Mamutban levő Digi ügyfélszolgálathoz, kötöttem egy internet előfizetést, de a mobil előfizetés igényemmel elhajtottak. Ugyanezt tette a telefonos ügyfélszolgálat.
Ennyit a szavahihetőségről.
-
mickemoto
őstag
válasz Peter.70 #18030 üzenetére
Az oldalukon ezt írják a nomadikus szolgáltatásról :
Előnyei:
nagyfokú mobilitást biztosít: bárhol (akár külföldön, akár otthonától távol az országban) a kedvező DIGI előfizetési díjakkal tud hívni hazai és külföldi fix/mobil telefonszámokat (akár külföldről hív hazai előfizetőt, akár Önt hívják)
kedvező DIGI percdíjak
külföldön nincs raoming díj
a DIGI előfizetők egymást ingyenesen hívja bárhonnan
egyszerű használatElvileg külföldön is használható.
-
mickemoto
őstag
Olyan kérdésem volna hogy a diginek a nomadikus , nem helyhez kötött telefon szolgáltatása csak ott érhető el ahol vezetékes telefon is van vagy bárhol? Azért kérdem mert ugye a digi mobil-hoz kell valami vezetékes szolgáltatás megléte, nálunk meg nem elérhető csak a műholdas tv, arra meg nincs szükségem.
-
Maist
senior tag
Rá tudna-e valaki nézni, hogy ha minden hívás átiranyítással Telekom irányból, Digire irányít át, és a Digis szám ki van kapcsolva, akkor érkezik-e a Digis számra hívásértesítő SMS? Nekem csak abban az esetben érkezik értesítés, ha a Digis kártya kikapcsolt állapotában a Digis számot hívom közvetlenül.
-
Pippen
csendes tag
-
egykori
őstag
Ezt olvastam az összefoglalóban:
„A külföldről érkező üzenetek nem érkeznek meg. Ezek problémát okozhatnak olyan helyeken, ahol regisztrációs vagy autentikációs SMS küldésre kerül sor.”
Ezzel kapcsolatban kérdezem, van rá esély, hogy még a tesztidőszakban beállíthatom a digis számomat ilyen biztonsági funkciókra?
-
DevKiller
senior tag
válasz DrBubo77 #18011 üzenetére
Nagyon szépen építkezik a DIGI, aminek nagyon örülök.
Példának okáért, ahol eddig nem tudtam netezni, levágott 2Gre, ott most 3 csíkom volt.De sajnos vannak problémák is, mégpedig:
Miskolc zsufolt helyein, nagyon belassult. Búza téren 1mbps letöltési sebességet mértem, ami valjuk be nem sok, nem is volt tervembe mérni, csak igen lassan töltött a face.
A suliban még mindig csak a második emeleten, a toronyra néző oldalt jó, máshol szinte használhatatlan.Minnél többen vagyunk, annál gyengébb. Tudom, hogy ez a gyenge freki miatt van, és nem tud mit tenni ezzel a DIGI. Remélem azért a frekvenciapályázatok lezártával sikerül valamit nekik alkotni, és nem kell a leadóra néznem.
Hajrá DIGI!
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Berci18
friss újonc
Sziasztok!
Digi mobilt nem sikerült aktiválnom Meizu M6 Note-on,Xiaomi Mi A2-őn zökkenőmentesen ment.A Digi honlapján lévő instrukciók alapján csináltam, ami gyakorlatilag ugyanaz ami az összefoglalóban is van.Az APN létrehozása valamiért sikertelen,nem tudom mi lehet a gond.Van -e esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata,tippje ami segíthet? -
DrBubo77
Topikgazda
A 2-es és a 3-as metró teljes vonalán elérhető a VoLTE.
[link]ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Pá
addikt
köszi!
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Tegnap neten aktiváltam az adat roamingot. Honnan tudom, hogy sikeres volt? Jön arról valami értesítés? Vagy csak majd meglátom, hogy működik-e? Holnap megyek külföldre.
Másik, hogy láttam az összefoglalóban, hogyan lehet beállítani a roaming+ -t. Viszont nem teljesen világos, hogy mire jó ez, vagy mikor lehet rá szükség.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
p2pp
őstag
válasz bksgbr #17998 üzenetére
Sztem biztos, h kell a 2100 miatt is megint építkezni.
Bár némelyik szektorsugárzó tudná ezt a frekit is.
Ha jól emlékszem 1700 és 2200 közötti frekit tudnak a Digi féle szektorsugárzók. Viszont van, ami elvileg tudja az 1700-2600-ig.
Mindegy, mert így is, úgyis építkezni kell.
Viszont a "bambusz vékony" bázisok nem tudom statkikailag mit bírnak el pluszban? Nemtom mire és mennyire tervezték?
De biztos tudják mit a tervük.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
lócitrom
őstag
ráadásul nevetségesen olcsó még hazai bérekkel is.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Norbi.
őstag
Valamit reszelhettek, mert eddig a Vaci uti Tescoban 5 mb körüli letoltesi ertekem volt, most stabilan hozza a 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest