Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Reag3nS
senior tag
válasz
picur220
üzenetére
Még annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy modem még ADSL-nél is van, ami telefonvonal.
Én a helyedben pillanatig sem várnék a váltással. Digi modernebb technológiát használ, pinged kevesebb lesz, tehát játékra jobb. Sávszél is nagyon kecsegtető, főleg feltöltésben, UPC nem ad ennyit (még 120 megabithez is "szaros" 10 megabitet ad) és elég kedvező áron kapod mind ezt. Úgyhogy hajrá, vágj bele mielőtt olyanok meglincselnének, akiknél nem elérhető a digi és epekedve várják, hogy behúzzák az optikát és azon nyomban előfizessenek rá.

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
picur220
üzenetére
A modemes az koaxon megy mint a upcnél is a sima kábelnet. A digis a lan net a társasáhzig optikán onnen sima upt kábellel kapod, és kell jelszó meg felhasználónév mert pppoe. A kábel megy közvetlen a gépedbe, ha akarsz tehetsz közé persze routert.
Forgalom korlát nincs, legalább is nem vettem észre havi kb 2 terra forgalmam mindig meg van.
-
Viktor77
titán
válasz
picur220
üzenetére
Szerencsére újabban ilyen. Volt régebben, hogy mondjuk megemelkedett a pingem, lett csomagveszteségem, de mindig kijavították, viszonylag hamar (csak meg kell velük értetned, hogy nem nálad van a hiba). A sávszél viszont mindig megvan.
Olyan van néha, hogy hetente-kéthetente mondjuk elmegy 10 percre net, vagy napközben megszakad egy fél percre, de ezek nagyon ritkák, tényleg. Csak azért írom, hogy lásd, ilyen is van, nem lesz január 1-jétől december 31-ig folyamatos a neted. Ilyet szerintem egy szolgáltató sem tud.
Összességében nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, főleg ennyi pénzért. -
Reag3nS
senior tag
válasz
picur220
üzenetére
Érdekes, új elnevezéseket használnak diginél. Kábelnetet eddig a csavart érpáron szolgáltatott internetre mondták.
Téged gondolom a LAN érdekel (ha olyan helyen laksz, ahol tudják azt szolgáltatni: lakótelepeken, több emeletes házakban).
A kábelnet modem, az sima rézkábelen jön hozzád a net modem alkalmazásával. (tehát nem ADSL)
A LAN üvegszálon jut el a lépcsőházig és egy switchen keresztül jut el hozzád általában cat5-ös kábelen. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
picur220
üzenetére
Mostanában Crysis 2 vel játszok neten, se napközben se éjszaka nincs gond, nem lagol, más játékoknál se tapasztaltam. Szóval ilyen gondod szerintem nem lesz, és a sávszélesség is rendben lesz szerintem, bekötési díjat meg szerintem nem kell fizetni, úgy emlékszem az most is ingyenes.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
picur220
üzenetére
Nálam és egyik barátomnál is Kecskeméten teljesen stabil, mindkettőnknél Top Net van (80/25), a sávszélesség is meg van szinte mindig hozza a maximumot, játszani szoktam a pingel sosincs baj, és szolgáltatás kiesés még nem nagyon volt, előre bejelentik a karbantartást a weboldalukon. Szóval szerintem nincs gond vele, másoknál már olvastam több problémáról, de ez minden szolgáltatónál így van, általában az ír akinek baja van vele, akinél nincs gond az nem ír mert az természetes ha jó. Előtte fibernetem volt, nekem azzal se volt gondom.
-
sztothj
tag
válasz
picur220
üzenetére
Van DIGI kábel Szolnokon. A Bajcsy környékén és a Szecskán (hamarosan). De ha besétálsz az üsz irodába (szolnok ABC mögött) akkor ott felhomályosítanak, hogy cím szerint ponosan hol érhető el a szolgáltatás.
Más.
Valaki nem tudja, hogy a kábel TV szolgáltatást fejlesztik e a HD irányába, vagy egyáltalán várható valamilyen fejlesztés?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest