Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
forrest85
senior tag
válasz
zsombor222 #27903 üzenetére
Nem tesztelték saját gépükkel?
-
forrest85
senior tag
Egy ötlet. Wireshark mikörben bootol a ZTE?
-
forrest85
senior tag
válasz
szili.tamas1 #23061 üzenetére
Szolgáltatótól kapott eszközt nem resetelünk. Megkaptam én is a fenyítést.
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Azt lehet már tudni, hogy milyen díjcsomagok lesznek? Illetve az a meglévő előfizetett csomagok változni fognak?
-
forrest85
senior tag
Sziasztok
Nem tudok belépni a digi oldalán az online fizetési lehetőséghez. Állandóan a bejelentkezési képernyőt tölti be.
Nem tudok bankkártyával fizetni. Másnál is fennáll ez a probléma? -
forrest85
senior tag
Nekem a DIGI honlapja nagyon lassan töltődik be. Érdekes... pedig hálózaton belülről szeretném elérni.
-
forrest85
senior tag
Én csak ajánlani tudom. Egyszer bedöglött a lépcsőházban a switch tápja, jöttek maguktól cserélni. Most a napokban a telefon szarakodott. Írtam nekik a hibajelentő email-en, de mivel nem voltam otthon felhívtak a mobilon és mondták hogy hálózati hiba volt vagy mi a rák. A lényeg, hogy megcsinálták.
1 éve van nálunk DIGI, előtte PR-Telekom volt, ua. a hálózat. Egyikkel sem volt gond. Nekem... -
forrest85
senior tag
Visszaállították a feltöltést. Már a régi 20/10-es csomag van. Tesztelgették?
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Ha lejár a hűség szerződés, akkor automatikusan meghosszabbodik vagy átkerül minden lista árra?
-
forrest85
senior tag
Hétvégén meghalt a net. Nem ment a router, nem világított rajta a WAN led. Szerelő magától kijött (szombaton) és kicserélte a lépcsőházi switch tápegységét. Eléggé lehalhatott, a lépcsőházban lekapcsoltam az automatát, de az sem segített rajta.
-
forrest85
senior tag
Ajkán újra vissza veszi a DIGI a PR-Telecomtól a hálózatot tokkal-vonóval.
Anno a DIGI építette ki, eladta a PR-nek, most újra visszaveszi a PR-től. Vicc ez emberek...
De nem baj, mert ha lejár a PR szerződés, lehet újra kötni a DIGI-nél hűség nélkül. Meg a digitális adások is STB nélkül jönnek majd be. -
-
forrest85
senior tag
válasz
Peter Kiss #12535 üzenetére
Mennyi a garantált? Hozza ezt a sebességet? Router van beiktatva?
Fontosak a részletek... tényleg tűzfal? -
forrest85
senior tag
válasz
zotykapotyka #10298 üzenetére
Szerintem menj be és jelents be hibára vagy jelezd az illetékes hatóságnak , ha nem változik semmi. Ezzel általában működni szokott.
-
forrest85
senior tag
-
-
forrest85
senior tag
Vagy pedig a datanet speedtest, onnét másoljatok be képeket.
-
forrest85
senior tag
Én a napokban jártam lent és belenézhettem a szekrénybe. A rendetlen kábelrengetegben, amiben papírral megcimkézett kábelek csücsülnek található egy PSH router@Pécs. A telefonéra nem emlékszem. De ott is valami kegyetlenül voltak tekerve a vezetékek.
-
forrest85
senior tag
-
forrest85
senior tag
Tegnap beleláthattam a DIGI-s szekrénybe. Elég érdekes a rend benne. Minden bele van hányva. Olyan, mint egy régi telefondoboz az utcában. Káoszban is van aki tud rendet látni...
-
forrest85
senior tag
Ezek az árak nagyon magosak. Nem hiszem, hogy a DIGInek ez az árképzés hosszútávon megéri. Várjuk ki a végét, persze addig meg mindent kitalál az ember.
-
-
forrest85
senior tag
Akkor nem értem miért jön ki a lakásukból egy vezeték. Mert a koax meg az UTP másfelé jár. Persze nem merem megkérdezni tőlük, hogy ez lenne -e az.
Amúgy a villanyórára is van valami kötve, igazad van. De azt mondta nekem a lakástulaj, hogy az e-on még később fogja bekapcsolni majd a netet, addig az áramot tőlük viszi a DIGI.
-
forrest85
senior tag
Nálunk másfél évet álltak a dobozok a lépcsőházban. Pécs József Attila út. Most is úgy kerültek áram alá az eszközök, hogy az egyik lakónak a villanyórájára lettek rákötve. e-ON power, vagy a Szigeti úti 2 Lakásszövetkezet Hibája, Pécsen. Csak, hogy nevén nevezzük a gyereket.
-
forrest85
senior tag
válasz
WhiteWalker #7010 üzenetére
no comment, most tudnék mesélni hosszasan, lehet más helyen többet elárulnék
-
forrest85
senior tag
Hát, a DIGI tud néha gányolt munkát csinálni, gondolok itt arra, hogy felcserélik a színsorrendet. A doboznál lévő sorrendet nem tudod módosítani, de ami bejön a lakásba azt igen. De még fennállhat azis, hogy a kábelt szigetelőszalaggal toldották meg, ami elég szánalmas megoldás.
hallottam ilyenről is... szakmukik végzik a munkát...
-
forrest85
senior tag
válasz
lacyka0727 #6877 üzenetére
Elkötöttek valamit az tuti.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest