Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
limpfred
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Uhhh szép kilátások. Én igaz "csak" 7.200-et fizetek, abban reménykedem, hogy írták máskor itt a fórumon, hogy még jobb az elején felmondani, mint a hűség vége felé. Azért remélem nem lesz ilyen 43.000Ft körüli összeg. Holnap kiderül.

-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Telekomról Digire szeretnék váltani. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy milyen díjak merülhetnek fel első bekötéskor? Van-e esetleg belépési vagy esetleg bekötési díj?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
MasterMark
titán
Soha nem vettem még észre mikor vált IP-t.

-
adika4444
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem probléma a torrentnek, én is erre gondoltam, mert a kolléga azt írta, hogy aggódik a torrent miatt..
Egyébként netrádiónál meg azért lehet zavaró, mert pl. Winamp nem csatlakozik vissza automatán.
168 órás bontásról pedig annyit, hogy sztem havonta untig elég volna egy bontás, de ez csak az én véleményem.
Akinek rossz az IP, úgy is vált kézzel. -
wwenigma
Jómunkásember
-
adika4444
veterán
Torrentnél nem gáz se zárt se nyitott trackernél, a probléma inkább az, hogy ha gyakori a váltás akkor kell dynamic dns, hogy mindig hostnévvel elérjenek, egyébiránt IP váltás ha csak rövid is de szakadás ami multinál, netrádiónál, IE 9-nél régebbi http letöltésnél probléma lehet.
Egyébként sztem a legjobb ez a váltás dolog, ha lehetőleg éjjel történik, nekem is DSL-nél régen mindig éjjel váltott IP-t.
Na ez az egy miatt előnyösebb a telekom meg UPC coax
persze nem szeretnék szolgáltatók közötti vitát ebben a topikban! -
-
Ki mondta hogy 168 órás az IP váltás???!!! Nekem mindig 2 napos avagy 48 órás!!! Többször megnéztem a router webadminját.

Valaki mindig hazudik...
-
válasz
Attila 1
üzenetére
Köszi, szerintem nem fognak kekeckedni, többen dicsérték a X. ker ÜSZ- t. remélem hozzájuk csatlakozom majd én is!

Az is lehet, hogy várok 3 hónapot és lefelé módosítok, eddig is bőven elég volt a 100/50, ennek érzem leginkább haszontalannak az emelését 100/100- ra.
Igaz én nem is akarok feltöltő bajnok lenni, mint itt a fórumtársunk. 
-
Attila 1
tag
Lista áras 1000-es nett 500-ra szerződés módosítással elérhető az új áras nett.1-évben 1 szer ingyenes a lefele módosítás.500-as nett is bőven elég mindenre felesleges az 1000-nett .ÁSZF re hivatkozzál a régi csomag áras nettet nem lehet rendelni megszüntették.Csak az új áras nettet lehet rendelni szerződés módosítással mindenkinek a régi ügyfeleknek is ÁSZF szerint.

-
Ha jól értelek benneteket, akkor 100 pro-a csomagból okoshűség alatt kérhetném a Diginet 200- at, ha lejár a hűség, akkor meg már a Diginet 100- at is!?
X. ker, Laposdűlőn nincs UPC, hogy új okos előfizetésre bezsaroljak, ha ez lejár.

(#32577) mate3553 Nem a győzelem a fontos?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alice90
üzenetére
Nagy átlagba a körül jött minden, mire felgyorsult volna mar le is ért. Gyakorlatilag szamold ki, 68Mbyte/sec az 500as csomag. Egy 50 gigas BR 13perc 500as nettel... amugy Digi200-ra valtottam vissza. Ez mindenre elég. Most az ára miatt megyek megint 500as csomagba (olcsóbb lesz).
-
Alice90
aktív tag
kinek van digi 1000-es csomagja ? az tudna egy sebesség mérési képet beadni?
-
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
na meg digi olcsóbb is és többet is ad, így ahol van digi nem túl gyakran megy má be a upc).
Talán majd 1x az emberek is rájönnek, hogy a szolgáltatók visszanézhető felvételekről, videótárról, ingyen wifiről stb. szóló pr. mekkora parasztvakítás a Digihez képest, ár/érték arány terén. A free DTV vételről nem beszélve a HD csatornákról, alacsony árú szélessávú netről.
Már várom Szőke kapitány 3.0 feltűnését.
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
DIGI szolgáltatást a DIGI-től kell rendelni. Nem értem, hogy jön ide a UPC?
Az egy másik cég. Más ház, más szokás. 
A DIGI házszámra bontott rendszerben dolgozik. Szerintem ez korrekt. Persze elírás náluk is lehetséges, ahogy szabonagyur az imént írta. Amennyiben nem látod a házszámod a listán érdeklődj az ÜFSZ-on, ahogy már előbb tanácsolták.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, eddig azt hittem, ha egy utcában van, akkor ott abban az utcában minden házszám alatt lehetséges.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ice&Lime
üzenetére
És most mire akarsz kilyukadni? Vagy ennyire meglep, hogy mondjuk 100ból 99 helyen van egyik szolgáltatónak előfizetési helye, 1 helyen meg pont nincs mondjuk az utca közepén? Amit ők kiírnak, hogy elérhető ott vannak, max kérdezz rá ügyfélszolgálaton, de nem valószínű az elírás.
-
Ice&Lime
veterán
Csak az az érdekes, hogy a szolgáltatás rendelésénél a terület és cím kiválasztásánál a digi-nél benne van a listában (utca és házszám is). A upc-nél a házszám megadásánál már nincs benne a házszám a választható listában, az utca benne van, több házszám is, csak pont az nincs, ami kellene.
-
törölt tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Ezt most kitől kérdezed?

... mert, ha a területen még nincs ott a DIGI optikája, akkor hogy mikor jut el oda azt csak a DIGI tudja megmondani. Sőt még ők sem, mert ilyen kérdésekre, hogy mikor fejlesztenek itt vagy ott sosem válaszolnak sem a hivatalos Facebook oldalukon sem a lakossági ÜFSZ-on.
Akkor lehet tudni, hogy a DIGI befejezett egy fejlesztést egy területen (optikát épített ki valahol), hogy megszórják a környéket szórólappal.

... vagy ott van már a DIGI? ... és a csomagok iránt érdeklődsz?

-
kevinium
aktív tag
válasz
Ice&Lime
üzenetére

Bekötési díjat kell fizetni: Lakáson belül a vezetéket + csatlakozókat, meg a honlapon is látható havidíjat, ha elérhető a lakcímeden a szolgáltatás... Ezt a digi honlapján tudod megnézni. ÁSZF-ben benne vannak az anyagköltség díjai is úgy emlékszem.
http://www.tantusz.nmhh.hu/tantusz/
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
A diginél mennyibe kerülne bp.-en belül egy kicsit kietlenebb (nem emeletes ház, nem kertes ház) részen a korlátlan vezetékes net bevezetése és havi díja?
-
ludsimon
veterán
Nekem is lenne kérdésem, hogy elméletileg az 1000Mbithez ez a noti elég?
Intel Haswell i5-4300U 2.5GHz
8GB DDR3 ram
250GB Samsung 850 EVO SSD -
budapesti diginet 1000 előfizetők irányába lenne egy kérdésem/kérésem; akinél jellemzően adott a maximum vagy ahhoz nagyon közeli sebesség, azok közül tudna nekem segíteni valaki abban, hogy netet biztosít egy gyors mérés erejéig egy notira?
a diginet 500 maximum sebességét simán tudja a noti, de jó lenne tudnom, hogy felette mi a határ - ha nem megy a maximum - és nem akkor csapdába esni, amikor valahol csak adott munkaállomással tudok mérni.
i5-3230m (2.6 - 3.2 GHz) / 8 GB ram és 120 GB ssd
óbudán lakom, előny lenne nem a város másik végén, de természetesen az is megoldható, ha csak olyan lehetőség adott, hiszen én kérek szívességet.
nem várom el ingyen, a részleteket megbeszéljük privátban, ha tud segíteni valaki.
*H*; összemostad vagy félreértetted kicsit a dolgokat, én a dobozról egy szót sem ejtettem, kiemeltem, hogy a honlapon írták a v2 megjelenésekor azonnal a 450 Mbps értéket, ráadásul nem is apró betűkkel, hanem naggyal a címsorban, de később variáltak vele.
nem akartam már foglalkozni vele, de a lelkiismeretem nem hagyott békén, a saját megnyugtatásomra visszaellenőriztem a dolgot itt a fórumon a router témájában és más forrásokban is, nem emlékszem rosszul, több helyen is hivatkoznak rá, hogy szerepelt a v2 megjelenésekor a 450 Mbps jelölés, több üzlet is átvette onnan a saját leírásába is azonnal, erre is utalnak hozzászólások.
zárásul megtanulok még kínaiul is, mert ők specifikálták a legjobban a megjelenéskor; link
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hááát mentségemre szolgáljon talán az a tény, hogy amikor írtam a család itt tipródott, hogy ők kocsival elindulnak az étterembe és ha, - és itt most szó szerint idézek - "Most nem öltözöl azonnal jöhetsz gyalog!!!"

-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Már megtaláltam. Nem kell forgatni bennem a kést.

Amúg nem lehet rávenni bármire csak felületes voltam és az én fejemben végig a laptop/notebook i5/i7-esek voltak, de nem néztem utána hogy Flashget meg egy asztali prociról beszél.
Még egyszer elnézést Tőled is és mindenkitől, akit emiatt félretájékoztattam.

Remélem nem kell elhagynom emiatt a fórumot?

-
Flashget
félisten
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, laptopokról beszélek.
A DIGI se asztali géppel jön ki mérni.

Egészen pontosan melyik mondatomban "húztam le" (SIC!) az általad említett procit?
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Ha jól látom laptopról beszélsz... A legerősebb laptop i7-et körbe röhögi bármelyik generációs asztali i5 gép.
A legtöbb laptop esetében az i7 is csak sima 2 mag 4 szálas, esetleg benne van egy MQ vagy HQ i7 ami már 4 mag 8 szál...
Úgyhogy először ezt kell rendbe tenni szerintem, hogy i7 és i7 között is vannak különbségek

#32543) Mr. Janó: ahogy sejtettem... akkor gondold át amit írtál, meg amit írtam neked. Egyetlen notiban levő i7 sem veri le az asztali i5 CPU-kat.
Igen a Digi nem asztalival megy, csak amikor az i5-3570K-t húztad le akkor egy nagyon erőse CPU-ról mondtál véleményt, aminek a teljesítményével gondolom nem is találkoztál még.
ui: a Digi-s gépek sem éppen legerősebb mobil i7-ek tudtommal.
-
*H*
aktív tag
Én sem ragozom a tovább, nem szokásom offolni, de a kérdés az volt hogyan lehet felismerni a különbséget. A v2 dobozán 300Mbps szerepel és a hivatalos specifikációban is. A v3-at már 450-nek írják hivatalosan. Én tudom, hogy képes a 450-re a v2 is, bekapcsolt speedboost-tal. Viszont, ha valaki bemegy egy boltba a dobozon 300 Mbps-t lát, nem fog wiki-t nézni, meg a dd-wrt oldalán kutakodni. Azt írtad először a bolt hibásan adta meg az adatokat (pedig nem, mert a dobozon is az szerepel amikor megveszed tőlük), nem írta át a gyártó a v1 speckóját a hivatalos leírásban, utána már azt írod "visszaírásokat is eszközöltek" amióta van v3. Ez így valahogy nem kerek. "Visszaírták" azt amit ki sem javítottak? Amikor én is vettem párat 300Mbps volt a dobozon, a speckóban és utána fél évvel is az volt. A kérdés pedig erre irányult. Így lehet megkülönböztetni őket. A Enable Speedboost (Up To 450Mbps) kapcsoló sincs benne a v3-ban FW-ben és a jobb felső sarokban 450M van 300M helyett.
Részemről is: Thread closed. -
törölt tag
No, mielőtt mindenki nekem támad.

A nálunk lévő i5-ös HP kb. 100 Mbps-el kevesebbet mért letöltésre azonos környezetben, mint az azonos gyártó i7-ese.
Én nem vitatom, hogy kinek-kinek az otthoni gépe lazán viszi az 1000-es csomagot, de ugyebár hardver és hardver között is óriási tud lenni a különbség még azonos gyártónál is, mert a sebességet az egész hardver összehangoltsága határozza meg. Lehet pl. hogy egy lassabb háló kártya a ludas a lassabb letöltési sebességben. A fene se tudja. Ezen a szinten szerintem nem méricskél az ember.
Az hogy kinek-kinek otthon a fogkeféje is letölt stabilan 960 Mbps-el az inkább öröm. Örüljetek neki, hogy nyugodtan rendelhettek 1000-es csomagot anélkül, hogy hardverkörnyezetet kellene cserélni.
Én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés. Nekem az összes itthon lévő cuccom elbukott már az 500-as neten is. Amúgy sem szeretem minden 2 percben megnézni, hogy tuti megvan-e a szerződéses maximum, mert akkor már hívom is a hibabejelentőt, hogy "Hogy képzelik ezt?". Egyébként pedig a garantált a reklamáció alapja, csak ugyebár a DIGI elkényeztet szinte mindenkit, hogy a szerződéses max. közelében teljesít. Nekem már az is elég, hogy 2 és fél év alatt a Telekom 5 Mbps-es ADSL-jétől eljutottam a stabil 500 Mbps-es DIGINet 500-ig. Tökre nem érdekel, hogy 510 Mbps vagy csak 450 Mbps. Bár tudom (olvasom) hogy ez egyeseknek "élet és halál" kérdése.
Különben is a Telekom 5 Mbps-es csomagját most már én - itt a prolinegyedben - nem engedhetem meg magamnak. Túl drága az nekem.
No, szép napot mindenkinek.

-
Hyena
senior tag
Regi ugyfel vagyok, huseg nelkuli 1000 megabites internet szolgaltatasomat szeretnem olcsositani a junius 1tol aktualis arazas szerint.
Van valakinek tapasztalata amit a nyiregyhazi ugyfelszolgalaton szerzett a temaval kapcsolatban? -
Flashget
félisten
válasz
üzenetére
Tisztában vagy egy még nem kalaptalanított, i5 3570K képességeivel?
Csak egyszerű húzással, fesz emelés nélkül, léghűtéssel lazán vitte nálam a 4.0 Ghz-et. Alapon a 3,4-et.
Összefosom magam ha ez nem elég az 1000-hez
De ha nem elég akkor BIOS-ban betöltöm a 4.0 GHz-es beállítást.
Ebből a prociból, vízhűtéssel, fesz emeléssel, kalaptalanítva 5GHz-et hoztak ki.
i5-ből vannak olyan procik amik nem húzhatók, de azoknak is vinniük kell az 1000-t.
Inkább lehet gond SDD vagy HDD-vel... -
válasz
wwenigma
üzenetére
1.5 éve sincs, hogy nekem nem tudtak adni, de ha rákeresel, akkor ezen a fórumon is találsz olyan hozzászólásokat a kapcsolódó témákban, akik azóta is írtak ilyet, szóval a jó sok év az túlzás.
az analógos trükközés egy dolog, aztán valakinek bejön, másnak meg nem, illetve nem is mindenre megoldás.
arról nem is beszélve, hogy csak egy példát írtam, de más téren is vannak még ilyenek, más kérdés, hogy megmagyarázni, kerülőket és kifogásokat találni mindenre lehet, ha csak az egyik oldalról nézi valaki, de mindennek legalább két oldala van, így másik oldalon is illene elfogadni azokat...
próbálok mindent elfogulatlanul, minden oldalról nézni és mérlegelni, így részemről ennyi a témáról. -
válasz
wwenigma
üzenetére
aki garanciát szeretne a digitális adásra is - mert ugye a digi alapban csak az analógra vállalja -, van olyan tv készüléke is, ami nem rendelkezik adott tunerrel, netán más okból kell az stb, annak aztán terelhetsz...
én kértem anno, nem tudtak adni, illetve a kapcsolódó témákban is rengeteg panaszt olvasni a hiány és a várólisták miatt, így hiába ragozod. -
válasz
wwenigma
üzenetére
én is voltan anno például t-s előfizető is digi területen, így ismerem a nem publikus, speciális árakat is, jó az a különbözet a töredékének is, mert havi 2 e ft-ról ha szó van.
DonMaster; egyrészt lásd fent a speciális árakat, másrészt nem hiszem, hogy látatlanban rálátsz bárkinek is az esetleges problémáira, hogy nem egyszer, hanem sokszor kell ügyintézni, akár csak egy ügy kapcsán is, mert a telefonos ügyfélszolgálat olyan, amilyen...
több évig voltam upc és telekom előfizető is, ott olyan is elképzelhetetlen volt, hogy kérek stb-t, de nem tudnak adni, mert nincs készleten, hanem egy hosszú várólista van helyette...
olcsó és jó ár/érték arányú a digi, ez nem vitás, de azért nem kell elfogultan védeni olyan tekintetben is, amiben nincsenek a helyzet magaslatán.
a facebook oldalukon is ha kérdeznek valamit, akkor automatikusan dobják a sablonos nem vagy nincs ilyenről információ választ, aztán napokon/heteken belül ellenkezőleg történik - bár ez többnyire a tv csatornák kapcsán jellemző, ott szoktunk jókat mosolyogni az ilyen eseteken.
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A havernál volt i5 is, i7 is a próba idejére. Az i5 karcsúbb lett vagy 100 Mbps-el.
A DIGI egy "erőművel" jött mérni, hozzám is a haveromhoz is. (Ő 1000-est rendelt, de már Ő is visszalépett 500-ra.) ... és Mozillával mért a DIGI. Nekünk is az mutatta a legtöbbet.
Végigpróbáltuk az összes variációt fél napra rá, hogy a havernál elmentek. Nekem elhiheted, alaposan végigteszteltünk szinte mindent.
... de, Ti tudjátok ti vagytok a profik. Én csak egy amatőr vagyok.

-
DonMaster
addikt
válasz
üzenetére
elkel hoyg keseritselek
intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékűi5 3-4gen 4magos 4 szálas/8szálas 3,4ghz-es procik is vannak, azok egyen értéküek evvel,
de megácfolom az i7-et is mivel elsö generácios i7 2,2ghz 4maggal nem biztos hogy kihajt 1000-ret,
-
törölt tag
válasz
DonMaster
üzenetére
A gyakorlat sajnos nem ezt mutatta.
Idézet a DIGI hivatalos honlapjáról:
"MINIMÁLIS IGÉNYBEVÉTELI KÖVETELMÉNYEK AZ INTERNETES CSOMAGOK SÁVSZÉLESSÉGÉNEK TELJESKÖRŰ KIHASZNÁLÁSÁHOZ:
DIGINet 1000:
Intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB SSD meghajtó Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS Gigabites router (opcionális)" -
DonMaster
addikt
válasz
üzenetére
az az i5 böven meg eszi az 1000mbit/s netet, méréskor a proci tuti nem pörög 100%-on de megkockáztatom 60%-néál jobban sem alapjáraton csak mérés inditva,
persze ha közben videot renderelsz lehet akkor karcsu lesz , de alapjáraton hajtva simán kiviszi az 1000-ret ,mondjuk ha ugy teszteljk hogy egy 5400rpm 8mbcache 8gb winyo és 128mb ram melelt tesztelünk akkor tuti karcsu

4-8gb ram ssd vagy 7200rpm 64mb cache vagy 5400rpm 128mb cache de minimum irás 120mb/s legyen
akkor az i5 nem karcsu./kevés hozzábár i5-böl is amin gen3 és nem az ultra low verziok .
-
-
Flashget
félisten
válasz
üzenetére
A processzor is sokat számít. Az i5-ösök karcsúak
arra azért befizetnék, ha az i5 3570K karcsú lenne hozzá...
magának mérni meg tök mindegy hol mérnek az emberek, a digi is és speddtest is ezt használja.
Más kérdés, hogy a digi a saját oldalán mért sebességet fogadja el. -
Alice90
aktív tag
lehet a digi 1000-nek egy komolyabb router kell mint
Asus RT-N65U nem?
-
Alice90
aktív tag
Hát szomorú akkor ,hogy digi 1000-el csak 550mb/sec letöltést látok

mivel én láttak más digis képeit 890,850-röl is
-
DonMaster
addikt
nem azért de évente DIGI üszf-re menyi szer is kell bemenni személyesen? 1x amikor megkötöd utána ök hivnak hogy mikor tudják bekötni, és kb többet besem kell menni, az üszf-re , hibát telefonon és emailben lehet jelenteni, legvégsö stádiumban megy be az ember üszf-re borogatni,
de szerzödés kötés utána konkrétan 0x kell évente bemmeni digi hez üszf-re , tehát 365nap bol még ha egy totális napot is rákell száánjon az ember és erre nem képes akkor tényleg lusta, ezt nem lehet másképen hivni,következö ésben nem kell üszf-re menjen mert minek? Kedvezmény UPC és T-home? aha
heti 15ezer forint helyet kerül 10e forintba, a Digi akkor is felében megvan, 5e Ft-ben. az is Évi szinten 60ezer forint megtakaritás, mit kell csinálni 1x kell bemenni az üszfre/ ha a netes felületen nem tudna rendelni.
szoval ezt bárhogy számolom évente 60e Ft-t kidobni az ablakon mert 1x képtelen bemmeni valaki DIgi üszf-re hát az szerintem lusta, 1x 1 évben ellehet menni elöbb haza munkábol vagy 1 szabad napot kivenni miatta, stb nem lehetetlen küldetés,nem hiszem, hogy sok ember van MO-n akik 1 munkanap több mint 60e FT-ot meg keresnének .Ügyintézés., t-home és upc-nél is nem tudod hogy 10-40-80percet kell várnod mire sorra kerülsz,
és itt nem mondhatod a netes megrendelést mert diginél is van , szoval ezt sem hozhatod ellen példának, de a telefonos rendelést sem mert a diginél az is intézhetö bár igaz hogy lehet a msáik ketönél 20perc alt meg vagy a telefonosal diginél meg letarthat 1orát is.de cserébe évi 60e Ft-ot megsporolsz nem nagy ár érte -
törölt tag
válasz
Alice90
üzenetére
Francot se érsz az 1000-el, ha folyton frusztrált vagy miatta.

500 Ft-al kevesebbet fizetsz és mosolyogsz a következő hozzászólón, akinek nem a letöltési sebessége hanem a vérnyomása 1000 a DIGINet 1000 csomag miatt.

Az ember nyugalma megfizethetetlen.

... de, Te tudod. A Te életed!

Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Diginet 100 Pro

, ma néztem a Digi honlapján, hogy elérhető lettek itt is.

Igaz én nem is akarok feltöltő bajnok lenni, mint itt a fórumtársunk.
Lista áras 1000-es nett 500-ra szerződés módosítással elérhető az új áras nett.1-évben 1 szer ingyenes a lefele módosítás.500-as nett is bőven elég mindenre felesleges az 1000-nett .ÁSZF re hivatkozzál a régi csomag áras nettet nem lehet rendelni megszüntették.Csak az új áras nettet lehet rendelni szerződés módosítással mindenkinek a régi ügyfeleknek is ÁSZF szerint.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)