- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
itt sajna neked kell a magánútra oszlopokat csinálnod, amit írtam úgy megoldható 5/4" cső elég csak az utcánál legalább 5m magas legyen, bent lehet már alacsonyabb is. a kerítésoszlophoz hozzá tudod hegeszteni ha fémből van és elég erős! sztem 10-15k körül meglenne kb a két oszlop... mivel a legelső oszlop az az utcán van és azon van a t hálózata arra nem lehet feszíteni!
-
poli27
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Lerajzolhatnad hogy nez ki oszlopokkal telekkel utcaval hazzal es akkor megtudom mondani lehet e.a digi nem ker engedelyt a t tol semmilyen esetben... azt mondja muszakilag nem megoldhato ennyi... oszlopnak meg eleg egy 5/4es vascso is amit pl a keritesoszlophoz hegesztessz hosszabbitasnak csak legyen 5m legalabb.
-
MDanny
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Egyáltalán meg lehet úgy csinálni erre az oszlopra feszítést, hogy ne keresztezze más telkét? Van közvetlen átvezetési lehetőség a villanyoszlopról? Ha belóg más telke fölé, akkor írásos beleegyezés is kell. Ha viszont ehhez használatba kell venni az utcai T oszlopot (mivel gondolom ehhez lett belőve a kerten belüli oszlop pozíciója és a villanyoszlop nincs feltétlenül egyvonalban a telefonoszloppal), akkor bizony az gond.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
ludsimon
üzenetére
A kertben lévő oszlopok nem t-s oszlopok az vagy áramszolgáltatói, vagy saját tulajdonú, nekünk is venni kellett oszlopot még a matávos időkben mert a telekre kellett mivel távol volt az utcai oszlop, emlékszem a szolgáltató saját telekre megveteti az oszlopot az utcára nem, viszont érdekes módon pár éve volt pofájuk a saját oszlopomra rábiggyeszteni egy kis táblácskát, hogy az övék... holott számlával igazolhatóan nem....na gyorsan le is került az oszlopról a táblácskájuk... mikor rákérdeztem a szolgáltatónál, hogy ezt hogy képzelték, és hogy tették rá az oszlopra a táblát akkor csak ment a szépítés, mikor megemlítettem nekik, hogy aki bemászott a telekre már eleve bírtok háborítást követett el na akkor nagy csend lett arról nem is beszélve hogy az oszlop használatért még mi kérhetnénk pénzt, mert a szolgáltatást már nem kértük...
-
MDanny
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Rám inkább ne, mert hiába
. Gondolom azt mondta a lakó, hogy a Matáv annak idején az ő kedvéért tette oda azt az oszlopot és vállalja a felelősséget. Tudok olyanról, hogy (más célra ugyan) engedélyt adott a T és nem kért érte pénzt, de olyanról is, hogy más szolgáltató horribilis összegért engedte volna csak... Ha Ti vállaltátok annak idején az oszlopállítás költségeit (bizonyíthatóan), akkor szerintem nem kérdés, de ha a Matáv, akkor illene engedélyt kérni a T-től... -
poli27
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Mivel a Telekom oszlop az a T tulajdona (fa oszlopok amin a telefon meg a kábeltévé megy) nem viheti rá a szerelő a kábelt, mivel a Digi az elművel van szerződésben, köze nincs a Telekom oszlopaihoz!! Szóval a szerelő jól mondta, saját oszlopot kell csinálnod ha nem megoldható direktben a bekötés....
-
4Grider
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
ludsimon
üzenetére
Mondom az a legtisztább, ha bemész és megkérdezed mikorra tudnák bekötni mivel kell vinniük egy ONT-t és akkor visznek ha van.

Ha február végét mondanak is rendeld meg legfeljebb fizetsz 1 hónappal többet, de utána lényegesen olcsóbb lesz így nem maradsz net nélkül.
És TV miért nem kell? Az is jobb (natív HD), olcsóbb annyi tv-n nézheted amit elbír jellel látni, mint a T féle tömörített IPTV. -
Flashget
félisten
válasz
ludsimon
üzenetére
ez sok mindentől függ, elsősorban a lakhelyedtől. beírhatnád hol lesz a telepítési cím nagy vonalakban (város, kerület) és akkor a választ is megkapod.
így csak a sablon..15-60 nap között bármennyi lehet, de mondhatnak 1 hetet is. üfsz-en tudnák megmondani még, ha nem kérsz semmilyen eszközt a tv-hez mert dvb-c tuneresed van, nem lesz gigás neted sem, akkor viszonylag gyorsan kötik mert nem kell eszközt vinniük.
viszont ha már netet és kábeltv-t is rendelsz érdemes lenne elgondolkoznod egy havi 200 Ft-os telefon rendeléssel is és akkor hűségben kapsz 20% kedvezményt 2 éven át. [link] -
válasz
ludsimon
üzenetére
szia,
változó, terület...stb. függvénye, olvashatsz itt néhány napról és több hetes várakozásokról is, így az a biztos, ha a meglévőt csak akkor mondod le, amikor az új szolgáltatás már bekötve.
Nagymelák; szia, aktív/működő (hw) nat esetén 900 Mbps felett is tud, de anélkül, nyer erőből az 500 Mbps közelében sem tud.
-
goop
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Ha csak zárt trackerekről töltesz akkor kb. 0% közeli esélye van a régebbi kliensek bugjainak kihasználására.
Szinte mindegyik kliens tud maxon tölteni, csak jól be kell állítani, azaz kiszedi a sávszélesség szabályzókat, kicsit nagyobb cache-t adni, én 1 Gb-ot szoktam.
-
ferob
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Nálam egy Intel NUC mini PC-t 35% körül terhel a legnagyobb csomag a letöltés közben, amiben egy i5-4250U processzor van, szóval a te i5-4300U variánsodnak is bírnia kell.
Más: Én is Transmission klienst használok, mivel a μTorrent nem szereti ezt a sebességet már, így vagy lelassul vagy egyből kifagy, míg az előbbivel még csak hasonló gond sincs.
-
nucky30
tag
-
Varszegig
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Akkor én mit mondjak? UPC, 1. előfizetés: 240-es net, tv 3 hd box+hbo, 2 telefon, 2. előfizetés 1 box összesen 27e, augusztusban jár le. (Azért kell 2 előfizu, mert csak 3 box lehet egy előfizun.) Felhívtak a upc-től, hogy szuper ajánlattal készültek: akkor augusztustól adnának +filmboxot, +korlátlan telefont, és csak +800 lenne. Mondom ok, induljunk onnan, hogy digi az ablak alatt, és 1000-es nettel akárhány tv-re 7000 (ez még a csökkentés előtt). Tehát, ha akarnak valamit innen startoljunk. Erre elköszönt a hölgyike

-
gyáliSanyi
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
UPC-nél 2 éve valami 5 ezret fizettünk a 8/0,75-ös netre, ami valójában 5/0,75Mb volt. Hűségnyilatkozattal!
Elfelejtettem visszavinni a routert egy hónapig és küldték a 8 ezres csekket, mint hűség nélküli díjat.
Telekom gondolom 15 ezerért nagyobb sebesség volt ennél.100/50-es nettel is jól jársz, nálam a 100/100 sem tölt fel átlagban 6-7MB-nél sokkal gyorsabban. 10MB már nagyon ritka.
-
Vakegérke
félisten
válasz
ludsimon
üzenetére
Már nem vagyok "hűséges". Eredetileg az voltam TopNet-es csomagban. Lejárt a hűségidő, aztán beígérték, hogy a TopNet-esek 200/50-esek lesznek hamarosan. Pár hónap múltán meguntam, hogy lassabb a sebességem, mint a 100-asoké, így tavaly visszaváltottam. Most, hogy megszűnt az 50/20-as csomag, mert megemelték a sebességét ajándékként 100/50-re, ismét visszaváltottam.
Nem tudom, hogy máshol milyenek az ügyintézők, itt, a X. kerületben végtelenül kedvesek. Éreztem, hogy komolyan vesznek, és én vagyok a kedves ügyfél.
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
drive ra max 5megával lehet tölteni ami 40mbit/s , 100-as feltötésemmel nem ment eddig többel, de irták többen hoyg korlátozva van a feltöltési sebesség drive ra szoval ott nem fogod tudni a 100-at kihasználni,
kiprobáltam most és 3,5MB/s -el ment fel a cucc 1perc alalt 200mega került fel a drive ra,
3,5*8 mbit/s a 100-at nem lehet oda kihasználni -
knuckle
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
dettó ez a helyzet volt nálunk is a Trével...
a hölgyike megpróbálta nekem elmagyarázni, hogy tuti biztos az operációs rendszeremben van a gond, és a hiba nem náluk van...
ekkor közöltem vele, hogy a gépemen egyszerre 3 oprendszer van, nem mellékesen rendszerinformatikus vagyok, szóval legalább ne nézzen már hülyének, és kapcsoljon valami feletteshez, vagy olyanhoz, aki tudja is mit mond, mert ez így kimeríti a vicc kategóriát...
másnapra kijöttek, és kiderült természetesen,hogy egy kötődobozban volt szar a csatlakozás, meg valami biztosíték vagy mi kiment...
tehát a hiba az én operációs rendszeremben volt
természetesen nem 
-
Renato1993
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Tobben is megmondtuk annó hogy magadat szivatod ha maradsz a Telekomnál...
15 napos bekötést vállalnak mostanában itt a XVI.-ban.
Az ONT-ig kihúzott optikát szerintem nem szokták kifizettetni semmilyen esetben sem, mivel az ÁSZF-ben nincs is rá ár írva.
De amúgy se olyan vészes az ára. -
knuckle
aktív tag
válasz
ludsimon
üzenetére
vidéken anyámnál ugyanez van...
én már 5 ször telefonáltam... február óta egy számla sem volt jó...
aztán korrigáltak 9k-t
aztán megint nagy számla lett, és nem tudta leszedni a csoportost...direkt úgy lőttem be...
kiderült, hogy a megreklamált számlák fizetési felszólítóját plusz kamatot hozzácsapták...
megint telefon, egyből törölte...
most abban maradtunk,hogy ha ez a számla sem lesz jó, és nem oldják meg a cuccost, lemondom a pébe...
tv-re és netre együtt 1 évet írtunk alá...erre 2 év volt a rendszerben...
és még benyögte a néni hogy nem lehet csak úgy lemondani, mert hűség van, és kötbér lesz...
én meg mondom, dehogynem lehet...hűség van ugyan, de maguk képtelenek megoldani egy apró problémát...
rengeteg pénzt kérnek szutyok szolgáltatásért, és rosszul számláznak már 3 hónapja...
úgyhogy hiába van hűség, van ügyvéd is, márpedig az ismerős ügyvéd azt mondta, hogy akár még kártérítést is kérhetek, ha végül arra kerül a sor...
a néni ekkor elhalkult, és 20 szor kért elnézést...
úgyhogy kb 1 héten belól kiderül, hogy mi lesz ott.... -
mzsombor
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Továbbra is fordítva ülsz a lovon. Adtam érdemi választ, belinkeltem azt a weboldalt, ahol házszámra lebontva csekkolhatja, elérhető-e. Mivel csak annyit írt, ismeri a Digi honlapját, volt egy halvány esély, hogy ezt a részét pont nem. De ennél többet mit tud segíteni egy ilyen fórumos közösség, ha nincs több infó a kérdésében?
Attól meg, hogy egyes házszámokon nem érhető el Digi 200-tól felfele az internet-előfizetés automatikusan, még van Digi szolgáltatás ott. Nem azt kérdezte a kolléga, hogy hol érhető el a gigabites csomag, hanem hogy hol szolgáltat a Digi.
-
-
mzsombor
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Nézd, én nem ezt tapasztaltam. Nálunk, ahogy épül az optika, frissül a weblapon is, hogy hol érhető el. Más cégekével ellentétben a Digi honlapján tök korrekten megnézhető, hogy hol és milyen szolgáltatás érhető el, házszám szinten. Nyilván nem kerül föl egy új terület 1 nap alatt, de nem ez a nagyja. A Diginek sem érdeke, hogy rejtve legyen a saját szolgáltatása fél évig. Ha a kolléga olyan helyszínekre kíváncsi, ahol a szolgáltatás már elérhető, de még nincs fönt a honlapon, akkor kérdezzen rá erre.
De ha megkéri tőlünk, hogy úgy általánosságban írjuk le, hol van Digi, de leírja, hogy a honlapot ismeri, akkor erre mit lehet mondani? Hülye kérdésre hülye válasz. -
PeterPH
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Sokaknál volt probléma, hogy egy régebbi (pl ADSL) csomaghoz beállított cfospeed mellett nem hozta a várt sebességeket a DIGI internet, ami nem is csoda.
Más: még csak most vettem észre, hogy a UPC is próbál lépést tartani a DIGI-vel.
Fiber Power 500
12990 Ft/hó 12 hónap hűséggel
maximális letöltési sebessége 500 Mbit/s. A garantált letöltési sebesség 100 Mbit/s.
maximális feltöltési sebessége 22 Mbit/s. A garantált feltöltési sebesség 5,5 Mbit/s.
Mind az ár, mind a feltöltési sebesség terén van még mint csiszolniuk egy versenyképes ajánlatig. -
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
de van 10gbit/s -es router , ahoyg az ont-k sem gigabitesek hanem 2,5gbit/s letöltés és 1,5gbit/s feltöltés a maximum , tehát azok is csak fél-ig vannak kihasználva, ezért lenne jo ha valalki akinek van pénze és 1000mbit/s-es netet rendelt bekötöték venne egy 10gbit/s-es lankártyát és ara kötné rá, és azonmenynit mutat, mert ott nicsen fizikai határa annak, hogy ne menjen 1gbit/s-el téynlegesen és nem 900 akár hűynal menne, ftth nál
fttb néál meg kérdés hogy miylen switch van mert ha az 1gbit/s-es akor töknyolc , de ha az is 10gbit/s-es akkor simán lehet,
ont-nél tuti menne szerintem ha nem 1gbit/s-es eszköz lenne réá csatizva hanem 22000/200-as elérhetö van eszköz ami összefüzi meg akár pc-n belül dual gigabites alaplappal is öszelehet hozni
-
Renato1993
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
99% hogy van, a Centi lakótelep maradt ki csak (egyelőre) a kerület azon oldalából a HÉV-hez viszonyítva.
(ha még nem próbáltad, ma is megpróbálhatod felhívni az üzletkötőt, ha bekötéseken dolgoznak hétvégén is, lehet az üzletkötő is elérhető, és ha ki nem is megy ma, holnap már lehet igen, akkor már egy nappal beljebb vagy
Azt a számot hívd amit még küldtem annó privátban, sanszos hogy a Pálya utca is hozzátartozik) -
Renato1993
tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Speciel múlthéten kezdték el a bekötéseket, tehát biztos volt pár ember akinél kicsúsztak a 30 napból.
Rábaszentmihályon a Nádor utcába kötöttünk szerződést, most csütörtökön járt le a 30 nap, remélem jövőhéten már jönnek, gondolom most folyamatosan dolgoznak a rakás új ügyfél miatt.Úgyhogy a T-t még ne mond le, csak a most megkötött hűséget próbáld felbontani, mert nem teljesítették határidőn belül, aztán ha bekötik a DIGI-t, csak utána mond le a T-t, mert lehet hogy net nélkül maradsz 2-3 hétre
-
DonMaster
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
nos
dvb-c a diginél lg fhd-s tvével nulla kockásodás már azota amiota a dvb-c- elérhetö a diginél,
net megszakadá nem rég volt , felhivtam mert 14:00kor elmetna net aztmmondták 3nap mulva kijönnek,
kb este 21kor kijöt a szerelö még az nap amikor flehivtam és megcsinálta , azota stabilan megy a ppope kapcsolat.
1honap élö ppope kapcosalt? lehetséges ha fix ip-je van valakinek, d emivel dinamikus ip-je van mindenkinek, igy az 1-2napotna változik, azza 1-2naponta megszakad bár mivel a elgtöbb felhasználo routerel használja amiben auto conet bevna nyomva ez felsme tünik
a másik része a felhasználoknak emg fixen gépbe dugva hazsnálja azokmeg amikor agépet kikapcsolják akkor a kapcsoaltot is emgszakitják és amikro ujra bekapcsoljáűk a pc-t akkor csatlakoznak ujra .az meg hoyg amikor használnád és elmegy , ez mindne szolgáltatonál elöfordulhat, sehol sincsen 100%-os rendelkezésre állás . meg 100%-os hibamentesség . ezt azrét enm várhatod el snekitöl sem. és smeilyen szolgáltatástol.
-
ACE-
addikt
válasz
ludsimon
üzenetére
Nálunk meg max. annyi, hogy a DIGI koax-át kihúzza, és ráhekkeli a sajátját... igazából be sem kell jönnie. (volt egy ideig már itt a UPC)
De ha nem volt a UPC akkor sem nagy cucc, mert max. valahol a koaxot meg kell szakítani, ahol a számítógép lesz, és oda rakja le a Cisco-t... szóval ez nekem nem nagy ár... -
Flashget
félisten
válasz
ludsimon
üzenetére
Áprilisig ez, de ápr. 1. után már ez sem.
Régieknek nem maradt más ha mind3 vezetékes szolgáltatásra előfizetnek, hogy lemondják vagy a netet vagy a tv-t 98 napig és újra kötik húség csomaggal. Ahol a tv-t kitudják váltani mindigtv-vel ez egy járható út legfelejbb ingyen tévézhet kevés csatornával viszont a netet nincs az a isten amiért lemondaná bárki is mert azon lehet más tv csatornákat is nézni, és ilyen olcsón nem ad egyetlen másik cég sem ilyen sebess éggel.
De eleve a listaár is olyan áron van mint a konkurencia rabigás csomagjai kerek 2 egész hónapig, itt meg a hűség 1 vagy 2 évig tart akciós áron.Én elfogadom azt, hogy az új ügyfeleknek adják a hűség csomagot, mert valamivel át kell csábítani a konkurenciától ügyfeleket ahol ki van építve a digi hálózata.
Viszont nem kellene elfelejteni az olyan ügyfeleiket akik legalább 10 vagy 15 éve vannak náluk (EMKTV/DIGI) olyan területen ahol elérhető más szolgáltató is. Számukra egy a mostani hűség ár és lista ár közötti árat szabnék meg 2 évre, amit csak egyszer adnék ezen ügyfeleknek.
Erre persze lehet mondani az UPC és T ha valaki el akar jönni tőlük rögtön kapnak jobb ajánlatot mint amit addig fizettek, na de addig mennyit is vettek ki a zsebükből? Diginél ez nincs viszont a listaár nem is rabló ár jelenleg, mert nem tudni orbánék melyik nap milyen adóztatást találnak ki egy átmulatott éjszaka után... -
-
Flashget
félisten
-
mzsombor
tag
-
Drenadar
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
én nem vagyok érdekelt a hűségidős rab csomagokban, de ha minden igaz, ha megrendeled hűségidő nélkül, akkor utána már nem kérheted a csomagot!
Azt hiszem a megoldás az, ha első körben valamelyik szolgáltatást nem kéred a digitől... (célszerű szerintem a telefont) mert akkor utána még kérheted a 3as csomagot.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Ez HIENA? Mennyjt kernek el ha nem az? Nem lesz itt kirohoges, csak szornyulkodes, hogy milyen pofatlan a telekom.
Edit: lattam irtal mast is. Ha eleg a 100 megas net a digitol, es kell telefon is, akkor 3100+3700+200=7000 HUF huseg nelkul. Huseggel fingom nincs mennyi, talan -15%. Meg huseg nelkul is beljebb lennel azert.
Ha kell huseg, lejaratkor eleg ha a tvt lemondod 90+8 napra. Aztan kezdodik minden elolrol.
Nem kell kulon eszkoz a tvnek, netnek, semminek. Aramszamlan is sporolsz ha csak keveset de akkoris. Az milyen mar hogy +700 forintot kell fizetned tvnkent, ha nem csak 1 tvn akarod nezni a musort? -
McLaca
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Így van, mivel nincs hűség, bármikor kipróbálhatod, akár 1-2 hónapra. Ha bejön, bejön. Ha nem jön be, marad az, ami volt. Utána pedig teljesen jogos lesz a negatív véleménynyilvánításod is.

kabelmania27: a tv-re panaszkodnak, vagy mindenre?
A topicban felmerült hibák esetében túlnyomó többségben olyan problémák voltak, amik hardveres gondra vezethetők vissza (rossz kábel, rosszul krimpelt csatlakozó,vagy egy elhalt switch, de ezek pofonegyszerűen javíthatók).
A hiba megoldásának előfeltétele annak értelmes és meggyőző tálalása a szolgáltató felé. Sokszor itt hal el a dolog, a másik gond, ha az ügyfélszolgálaton kevésbé hozzáértő egyén ül, mint a hibát bejelentő. Ez sajnos elég gyakori, ez azonban nem csak a digire jellemző. Első kézből tudom mondani, hogy ez bizony mindenhol így van.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Reprezentatív minta 400.000 net előfizetőre... 2009 január óta tértünk át digire (én hozattam be a házba). Kb. 700.000 Ft-ot spóroltunk azóta. (Előtte upc tv, telekom vezetékes teló és adsl net volt). Nekem ér ennyit, hogy esetleg nem egy, hanem két nap múlva javítanak. Hibabejelentés egy volt hívószámkijelzéssel kapcsolatban, arról is kiderült, hogy teló gond. Karbantartáson kívül sosem volt gond a nettel. HD adások sem kockásodnak, mert normális a kábel és a csati is rajta, leggyengébb jelszint a legfelső frekisávban 91-92%, 15 méterre van függőlegesen az elosztó + kanyarok+ 15 méter lakáson belül, de ha átkötöm a másik kábelre a tv-t, ami még +15 méter, tehát összesen több mint 45, ott csak 2%-kal rosszabb a jelszint.
Akiknél minden fasza, ők nem írnak ide naponta, csak akinek problémája van, így elég egyoldalú képet fest a dolog. Az viszont egyértelmű képet fest, hogy ezt vagy nem akarod, vagy nem tudod megérteni. Trollkodni meg nem kell, amíg a telekom nem ad azonos áron azonos sebességet, nincs miről beszélned.
A PPPoE pedig egy protokoll. Az, hogy mit tapasztaltál adsl-en vele, rohadtul nem determinál semmit egy ftth/b hálózaton. A tcp/ip-vel nincs gondod? Az is protokoll, az is volt adsl-en...Kéretik a többieknek is beírni a pozitív tapasztalatokat, hogy túlsúlyba kerüljön, és ludsimon topictársnak álmatlan éjszakái legyenek emiatt.

Üdv!
-
Drenadar
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Ha problémád van a Digi minőségével akkor az ügyfélszolgálaton tudod jelezni!
Amennyiben T-comos vagy, el van tévedve ez nem a te topicod.
Amúgy engem nem érdekel, hogy mennyi a ppoe uptime-ja, főleg, hogy a legtöbb router egy idő után eldobja, ha nincs használva a kapcsolat... Szerintem az a fontos, hogy mikor használni akarom a netet akkor stabil legyen gyors, és működjön... de hát mások vagyunk más igényekkel!

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ludsimon
üzenetére
Nem mert hetente ujratarcsaz. DVB-C -t aktivan hasznalom, TV és STB is. Vegyek fel BÁRMELYIK csatiról neked? HD/SD?
Honnan veszed ezeket hogy elmegy/megszakad/kockasodik?
Még egy kósza tömöritesi hiba se volt hónapok óta. Ja, lehet mert nem kókányolt kábeleket meg csatlakozokat hasznalok aztan meg szidom a digit... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ludsimon
üzenetére
Mar szerkesztettem.
Ettol fuggetlenul viszont nem xarnak az ember fejere, haladnak ahogy csak tudnak. A bekotesek sebessege meg ugye az apro tulterhelestol is fugg...
Vannak hibak, ezt senki nem mondta, de van olyan jo mint barmely masik szolgaltato. Remelem nem kell atmennem a topikodba keresgelni...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- LEGO klub
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Gondolom azt mondta a lakó, hogy a Matáv annak idején az ő kedvéért tette oda azt az oszlopot és vállalja a felelősséget. Tudok olyanról, hogy (más célra ugyan) engedélyt adott a T és nem kért érte pénzt, de olyanról is, hogy más szolgáltató horribilis összegért engedte volna csak... Ha Ti vállaltátok annak idején az oszlopállítás költségeit (bizonyíthatóan), akkor szerintem nem kérdés, de ha a Matáv, akkor illene engedélyt kérni a T-től...

természetesen nem