- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #30299 üzenetére
Szerintem ez elmond mindent.....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gézengúz #30298 üzenetére
Megvolt, de nem igazán mondja el, hogy mennyire stabil pl az internet, hogy reagál torrentre, stb. Nagy T-vel eddig minden vajsima, ahogy korábban az Invitellel is volt, de sokfelől hallani korlátozásokat nagy sávszélnél. Jelenleg 50/5-ön vagyok, nem tudom az mennyire számít nagynak.
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #30294 üzenetére
Olvass összefoglalót.
-
betyarr
veterán
válasz
allein #30293 üzenetére
ez a te topikod.
bár halkan megjegyzem,hogy nassal nem fogsz kihasználni 200-as csomagot.akkor már építs egy energiatakarékos pc-t. -
TESCO-Zsömle
titán
Hali.
Nem találtam más DIGI netes topicot így ide kell pofátlankodnom. A DIGI a házsorunkra csillagpontos optikai infrastruktúrát akar kiépíteni. Valószínűleg meg is fogja kapni rá az engedélyt, mert jelenleg a T-nek nincs versenyképes konkurenciája, de szeretném tudni, hogy ez mit jelenthet a jövőre nézve. A DIGI oldalán nincs külön optikai internet feltüntetve, és itt sincs ilyennek topic, csak ez a lan-os.
-
allein
addikt
Szevasztok. Olyan személy jelentkezését szeretném akinek legalább 200 Mbit/s csomagja van és torrentezik
Az érdekelne, hogy mivel tölt mert a Synology NAS-om gyengén teljesít és nagyon gondolkodom, hogy lecserélem.
Szerk.
-
llacee
őstag
Én egyenlőre örülnék, ha 200-ast bekötnék végre, mert holnap jár le a vállalt 15 nap
És mehet a kukába a T a ~11eFt-s 25mbps-el -
DonMaster
addikt
válasz
st.stofi #30284 üzenetére
huawei hg8247h (nem router csak modem ként működik.), vagy zte területtől függ. a nagy költség meg az hogy 1tv és 1gép van meg 1 telefon a szolgáltatásban de ha te 2-3tv-re akarod ráköttetni és kérsz még 1-2 plusz lan kábelt azt felszámolják
ingyen 1 tv 1pc 1 telefon bekötése van , ami e-fölött van az mind plusz költség pl: coax osztó coax csatlakozó, rj45 csatlakozó cat5e kábel.
és az ont-ért nem kell fizetni, mivel az a szolgáltatoké , a benne keletkezet fizikai károk ért kell fizetni csak amikor lemondod és vissza viszed vagy amiatt romolna el, addig kb lízingeled a szolgáltatótól. -
st.stofi
tag
Meg tudnátok írni, hogy családi házas övezetben (FTTH) milyen gyártmányú/típusú ONT egységet telepít jelenleg új bekötéseknél Triple Play (Okos csomag) esetében a Digi? Szerepel a szórólapjukon egy ilyen feltétel, hogy "A bekötésnél felmerülő anyagköltség egyszeri díja külön fizetendő.", ez mit takar FTTH esetében? Az oszloptól a házig (ONT-ig) tartó kültéri optikai kábelezésért is fizetni kell, esetleg magát az ONT-t is ki kell fizetni, vagy csak az ONT utáni házon belüli kábelezés anyagköltsége amit kifizettetnek ilyen esetben?
-
DLDKox
aktív tag
Hátha úgy lesz mint a Románoknál.
DIGINet 100/100
DIGINet 300/100
DIGINet 500/200
DIGINet 1000/200 -
DonMaster
addikt
szerintem nem lesz olyan csomag aminél cak az up különbözik, 1000ft-ért amuyg is a torent huszárokon kivül a mostani 100/50-esek mind leváltanának 1000ft sporolás ért 1 csomagot.
szerintem maradnak a 50/-es meg szünik átkerülnek a fenti csomagba a 100/50-be a mostani 50/-esek, akik szerzödésesek azoknak a lejáratig fix dija marad akik meg lista árasok azok plusz 1 ezer forint ,
azt nem tudja senkisembeadni hoyg a diginél ha 1000ft-al többet kell fizesne mert az lesza legkisebb csomag viszont többet kap mint 1000-el elötte ne érné meg az embereknek, persze biztos pár ********************* szovátenné , de azoknak most javaslom a t-home és az upc-t , ahol drágább és roszabb a szolgáltatás. lehet oda menni. -
Attila 1
tag
Ez is 1 elképzelhető megoldás hogy így lesznek az internet csomagok.
DIGINet 50/30 100/50 lesz
DIGINet 100/50 100/100 lesz
DIGINet 200/50 200/100 lesz
DIGINet 500/100 500/150 lesz
DIGINet 1000/100 1000/200 leszSzerintem így is megvalósíthatók a csomagok a DIGI részéről.
-
DonMaster
addikt
válasz
TeeJay #30274 üzenetére
attol fügetlenül ha a mostani 50-es meg nö 100-ra és összevonják a 50-est a 100-asal akkor még neked nem fognak switc-et cserélni mert uyge bár a mostani 100-as switcheken átmegy 100 jo lehet hoyg 94 , de a garantált emg van tehát csumi
, ha a legkisebb csomag 100feleti lesz , akkor lesz kötelezöen minden hol switch csere addig álmodj csak rola, az meg hoyg egyre többen riják ide hoyg nekik is nagyobb lett, nem jelenti azt hogy marad is , nekem anno kábelesnél volt 65/20 1-2honapon keresztül tezstelték gondolom a coaxot, az már elég csucsnak modnahto volt akkoriban föleg hoyg 4/1-es volt az elöfizetés és a lanosoknál volt 80/25-ös csak , anno, még sem emeltek csak 8/2-re sokkal késöbb 3-4évre rá, szoval az hoyg most pár embernél meg ugrot nem jeletn semi biztosat, lehet hoyg öszevonják lehet hoyg tezstelik lehet hoyg evela rkják ráveni hoyg a nagyobbra szerzödjön át , ezt csak a digi tudja .
-
TeeJay
félisten
számold vissza a régi 40-es csomagnak mik voltak az elődei de tippre 20 megabites
és biza pár éve arra baromi sokan fizethettek elő, sőt 40megabitre is
aki jobban használta a netet de nem volt pénze 80-as csomagra az mind ezt fizette úgyhogy józan paraszt ésszel nézve is sok százezer előfizető lehet a jelenlegi 100/50-en, és lehet hogy még az 50/30-tól is több ez a szám...ha van mondjuk 400ezer előfizető akkor abból tuti legalább az egyharmada 40/20-as volt...
-
Lin3Lord
tag
válasz
Gejza1981 #30267 üzenetére
Magentás üzletkötők házalnak, megkérdezik kinél vagyok, válaszom, hogy DIGI, mire megköszönték a válaszom és nem is rabolnák tovább az időmet. A meglehetősen olcsójános minőséget biztosító júpíszí előfizetőknek viszont elég rámenősen próbálták eladni a terméküket...
-
Gejza1981
tag
digi is belelép ebbe a ki tud nagyobb számokat odaírni a csomaghoz ördögi körbe csak tudnám minek mikor már most sincs ellenfél...
-
TeeJay
félisten
Románoknál szerintem nincs BIX ott drágább lehet minden szolgáltató között kiépíteni a gerincet
nálunk jobb a helyzet ezért is tud a 100-as DIGI feltöltés külföldre is 100-at adni nem csak hálózaton belül
szerintem a románoknál is tud 100-at csak inkább valami garantált 30-nak írjákha mázlink van hasonlót kapunk és fasza lesz
-
m0ski
aktív tag
Az utóbbi napok jelzései alapján nem meglepetés, hogy az 50/30 nálam is megugrott (Nagykanizsa)
-
TeeJay
félisten
válasz
90Quiet #30254 üzenetére
pénteken meg szombaton írtam a DIGI face lapjára, mindkétszer azt írták semmiféle hivatalos infójuk nincs...
ellenben ugye egyre többeknél látjuk hogy az 50-es csomag biza 100/50 lett
és ez nem holmi rendszer hiba vagy a konfig adatok összekeveredtek, és nem is tesztelés mert akkor adott helyen lenne x napra mindenkinek nagyobb csomag és kész, itt meg már országosan mindenfelé volt emelés.
szerintem 5csomag helyett 4-re csökken a kínálat, felesleges is az 5 meg románoknál is 4 van
annyi hogy ott minden csomagnak 100-as feltöltése van hálózaton belül és 30megabit hálózaton kívül
nálunk meg 50/30 volt a legkisebb
szerintem ebből lesz a 100/50 és a többi csomagot meg majd meglátjuk
switch csere szinte mindenhol kell majd hiszen nagyon sok régi 40-es előfizető van és azok most 100-on vannak tehát ha tovább emelik őket már kevés lesz a 100-as LAN port!
kérdés hogy egyel nagyobbat kapunk-e illetve hogy a legnagyobb legdrágább 1000-es csomaggal mi lesz
hiszen árat csökkenteni kétlem hogy akarnak, inkább azoknak is adnak valami bónuszt ami feltöltési sebesség lehet.mindenesetre 100/50-en nem jártál rosszul, max lehet nyárra több lesz belőle de akkor meg eldöntöd hogy visszaváltasz-e és 1ezerrel kevesebbet fizetsz
én most tuti maradok 3700=100/50 csomagban és kiderül -
90Quiet
tag
válasz
Flashget #30251 üzenetére
Nekem itt pár hozzászólásból úgy jött le, vannak akik tudják mi a dörgés hivatkozva itt a román csomagokra és hasonlók. Ezért is kérdeztem rá, hogy van e valakinek belsős infója erről a helyzetről.
Továbbá nem könyveltem még el, hisz a kérdésem pont erre irányult, hogy érdemes e megbarátkozni ezzel a szituval.
Ha valami biztos infó lenne a csomagok átrendezéséről (és tényleg ilyen igazságtalan lesz a szolgáltatás), akkor még most talán lenne esélyem eszközölni valami módosítást az üzletkötővel. -
MDanny
senior tag
válasz
Renato1993 #30249 üzenetére
Csak tegnap kezdték el csinálni a bekötéseket a mi oldalunkon.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem lenne egy kérdésem:
Panelben lakom, és ha feljebb mennék 200-as netre (valószínű, hogy a 100-ast amúgy is megemelik), akkor kérhetem e azt, hogy mivel van telefonom inkább húzzanak be egy plusz UTP kábelt, mert nem szeretnék plusz eszközt?
-
90Quiet
tag
Most hogy van ez srácok, van valakinek belsős infója, hogy mi a kavarás a csomagok körül?
Én pont a múlt héten kötöttem szerződést a XX. kerület újonnan bekábelezett FTTH részére és épp várom a szerelők jelentkezését. A 100/50-es netcsomagot választottam, itt meg látom, hogy minden 50/30-as csomagos is ugyanekkora sebességet kap. Nincs ezzel önmagában probléma, ha az én csomagomban 150/70 lesz gyakorlatban a sebesség, de erről itt nem szól a fáma.
Akkor most barátkozhatok meg a gondolattal, hogy ugyanazért a szolgáltatásért én két év alatt 17 ezerrel többet fogok fizetni? -
Renato1993
tag
válasz
llacee #30248 üzenetére
Csütörtökön jönnek, nekem is 15 napot mondtak, de ez a 22-23. nap lesz valahogy, de mindegy, jobb későn mint soha.
Múlthét hétfőn felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy másnap lejár a 15 nap, de még nem jelentkeztek, mondja az ügyintéző hogy látja ő is a szerződésben, és megsürgeti őket. Aztán múlthét csütörtökön hívott a szerelő hogy mikor lenne jó. -
llacee
őstag
válasz
Renato1993 #30246 üzenetére
Már hozzád odaértek a szerelők?Én múlt hét előtti hét szerdán rendeltem 15 napot mondtak..
-
MDanny
senior tag
válasz
Renato1993 #30246 üzenetére
Nem akartam felkavarni senkit, de igen, így van.
-
MDanny
senior tag
Csatlakoztam én is a klubhoz.
-
oba
addikt
mostanában lassú volt a netem, digi100... nem értettem miért
aztán beléptem a router konfig oldalára (tp-link router) és a client listnél látom, hogy 3 ismeretlen eszköz is csatlakozva van... a rohadék kis tolvajok... pedig wpa2 volt beállítva
na mindegy... tiltólistára tettem a három tolvaj mac címét, ssid és jelszó csere, 1-2 napig rendben is volt a dolog, de utána megint ott voltak, más mac címmel, ugyanazzal az gépnévvel vagyis azonosítóval... hogy az istenbe csinálják???
most azt csináltam, hogy inkább kizárólagosan megengedő macfiltert hoztam létre és hozzáadtam a saját dolgaimat (gép, laptop, telefon) és változtattam ssid -t és jelszót is persze, újra
ez szerintetek elég? ez 3 nappal ezelőtt volt, azóta folyamatosan nézem, hogy van e valami de szerencsére eddig semmi... csak érdekelne, hogy ez így jó megoldás e vagy tudok e más egyebet tenni, hogy még biztonságosabb legyen? -
nagyfejü
őstag
Hali!
Most nézem -62.165.235..... az IP cim. Ez milyen IP cim???
üdv
-
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #30231 üzenetére
valószínű...
ha tesztelnének akkor mindenkit átnyomnak 2-3napra főleg hétvégén amikor van forgalom
és kész a teszt, egyből kiderül mit bír a hálózat. mellesleg nagyon nem hiszem hogy kell tesztelniük hiszen láthatják melyik területen mi a forgalmi grafikon mint BIX-en
és tudják hogy hol bővítsenek egy esetleges emelés után.
szerintem szépen sorban megkapják az 50-es előfizetők a 100-as sebességet csak nem egy időben hanem naponként egyre többen és amint van egy router restart máris gyorsabban neteznek.
ha lement jöhet a többi csak ugye ahhoz kell majd több hónap mire ismét switch-et cserélnek.megint az lehet a kérdés hogy megéri-e addig visszaváltani a legkisebb csomagra vagy várni akár egy évet is drágább áron mire jön a gigás switch
román DIGI-nél is 4csomag van és 100 a legkisebb csak ott a feltöltés is 100megabit mindegyikben
-
Flashget
félisten
-
PeterPH
senior tag
-
Attila 1
tag
szerintem 50/30 csomag fog megszűnni.80/25 csomag sorsára fog jutni.Szerintem most csak tesztelnek a teszt végén mindenkit vissza álli tannak 50/30 ra.
-
huh87
tag
Tegnap óta XIX.kerület szintén 50/30 -> 100/50
-
TeeJay
félisten
válasz
betyarr #30228 üzenetére
szerintem nem, cask az 50/30-ról van hír
miközben a DIGI face lapon 1órája azt írták nekem hogy nem tudnak sebesség növelésről szóval ennyi a hivatalos infójuk.
egyébként a gigabites switch cserét így lehet fokozatosan behozni
eddig csak ott kellett cserélniük ahol jött új 200-500-1000 előfizető és valljuk be ez elég kevés lehetett
illetve kötelezően ott kellett cserélniük ahol előtte volt 80-as és ugy azok megkapják a 200-at
most ha mindenki lépne egyet fentebb akkor a régi 40-es előfizetőknél is mehet a csere, ez már nagyobb bázis, és a legkisebb előfizetők még most is maradhatnak a régi 100-as switcheken tehát 1 kört még mindig megspórolnak.
lépcsőházanként elég lehet egy 8portos gigás switch is akár nem kell kapásból 3-at kidobni mint nálunkarról nem is beszélek hogy sokan vissza is váltanának mert 100/50 mint minimális csomag is bőven elég bármire már
-
betyarr
veterán
az 50/30->100/50-en kívül a többi csomagban van még valaki akinek hirtelenjében megemelkedett "magától" a net?
-
válasz
feggef #30225 üzenetére
Nálunk Rákoshegyen amikor néztem hogy kötik,utána fél évvel a szomszéd elő is fizetett.Én még nem tudtam,mert inviteles hűségem volt. Viszont az,hogy bedobálták a szórólapokat hozzánk,majdnem fél évvel az után volt,ahogy a szomszéd bekötötte.Én is még 2 hónappal a szórólapok előtt köttettem be,sőt akkor még a digi honlapján se voltunk benne az elérhető listában...
Szóval a lényeg,érdemes menni ügyfélszolgálatra 1-2 havonta és akkor tutira az elsők között lehetsz.
-
feggef
csendes tag
Köszönöm szépen, persze majd lesz szórólap. Nincs is azzal baj.. csak szerencsére most pont véget ér a T -s hűségem, és nem lenne rossz, ha legalább nagyságrendileg be lehetne lőni a kezdési dátumot, hogy tudjam merre tovább..
A két év az már hogy jöhet össze? Nem hangzik biztatóan..
kösz
-
TeeJay
félisten
válasz
feggef #30222 üzenetére
szerintem passzív osztó lesz benne mivel az optikás szakaszra kevés aktív eszköz kell
behúzzák a vékony üvegszálat és néhol van rajta osztó vagy ilyenek az összeset meg egy OLT-be vezetik aminek van x gigabit uplinkje a DIGI gerinc felé aztán pá, mehet a lakásba a kábel rá az ONT és örül mindenki
nyílván ha már aktív lesz a hálózat akkor szórják majd be a papírokat hogy előfizethetsz -
feggef
csendes tag
Sziasztok!
XVIII. kerületben (szemeretelep) DIGI kihúzta az optikát, sőt néhány emlegetett fehér doboz is felkerült már a póznákra. Kérdésem, hogy mi a tapasztalat, innentől mikor lehet számítani a szolgáltatás indítására? Mi van ezekben a dobozokban, amolyan repeater? Nincs mindenhol, csak kb. minden 4., 5. póznán..
Természetesen az ügyfélszolgálat semmit nem tud..
köszönöm
jacko, -
betyarr
veterán
válasz
wwenigma #30218 üzenetére
hamarabb nyomtam az express installra,mint ahogy gondolkodtam volna
de szerencsére teljesen véletlenül beugrott,hogy mintha olvastam volna valamit az omegával kapcsolatban,hogy lassítja a netet.kereshettem volna ítélet időkig,hogy mi a retek van.már megfordult a fejemben egy külön lankártya is...
-
betyarr
veterán
válasz
lajos0001 #30212 üzenetére
nah,asszem megvan a hiba oka.ez a f@szarcú amd vga driver (omega) tartalmaz egy amd quickstream összetevőt is ami (ha nem egyéni telepítést választ a user) akkor szépen felmegy és visszafogja a letöltési sebességet
tehát ha valaki hasonló problémával küzd,az nézzen ennek utána a gépén! -
szabonagyur
félisten
válasz
TeeJay #30211 üzenetére
Na kezdődik... eddig azon voltál el, hogy mit hova emelnek, meg mennyiért meg mikor lesz, most meg jön, hogy hát de a te neted nem annyi Mikor lesz ennek vége..
És ahogy más is írta előttem... attól, hogy megduplázzák vagy akár triplázzák is a netet nem feltétlenül jön el a világvége. Nem egy ember van akit nagyon nem érdekli, hogy most megduplázták... nem fog csak ezért tölteni éjjel-nappal. Nálam is a net a nap nagy részében ha 10%-on ki van használva sokat mondok.Szerintem jelentsd be, hogy baj van, neked emeljék csak meg, meg esetleg egy másik embernek az ország másik végében és akkor elmondhatod, hogy nem vagy hátrányban senkivel szemben, ugyanakkor gyorsabban tudsz le/fel tölteni... mert gondolom te a megnövekedettet is 110%-ra várnád el és használnád is ki.
-
betyarr
veterán
üdv!
bedobom ide is a dolgot hátha hamarabb jön rá megoldás.
-
ACE-
addikt
válasz
TeeJay #30206 üzenetére
Ha megnézed a bix statisztikát, nem sok minden látszik rajta, pedig csúcsidő van, ahogy szokták mondani. Hidd el nem mindenki ilyen torrent huszár, mint Te, hogy azt figyeli megy-e szinkronban 100/50-el a le/feltöltés. Főleg a legkisebb csomagban lévők a legkevésbé ilyenek. Szóval nem túl nagy megterhelés az eddig is nagyjából negyed terhelésen lévő sávszelüknek.
Mellesleg ahogy korábban írták, mindenki annyit fizet, ami a szerződésében van. Akinek nincs hűsége, arra vált amire akar, akinek meg van, nem szólhat egy szót sem... TopNet váltásnál is ez volt, ha most lesz sávszélemelés, ez is marad... -
TeeJay
félisten
válasz
wwenigma #30203 üzenetére
kérdés miért fizetsz majd annyit amennyi a szerződésben van.
ha az alsó csomag egyet fentebb lép akkor a többinek is kell valahogy változni hiszen akkor a plusz 1 ezer felár semmit sem ad pluszban.
szerintem a mostani 5 csomagot 4-re redukálják mint a román DIGI is
aztán kiderül hogy lesz mert szerintem ez nem rendszer hiba hogy az 50-es előfizetők valamiért 1 csomaggal nagyobb sebességet kapnak.
nem gyereknapi ajándékmegnézik mit bír a hálózat ha a legkisebb előfizető is 100/50-en lóg és ugye nem csak facebook fiókot néz hanem mondjuk torrentezik is és terhelik a rendszert
-
IstvánLászló
őstag
válasz
IstvánLászló #29977 üzenetére
Tisztelt kollégák üdvözletem és köszönetem.
kali, TeeJay, Multibit, Attila 1
A hibát sikerült elhárítani routerem most már prímán működik.
A jelszót rontottam el, _ jel, helyet eszt kelet volna írnom, -jelet írni.
Üdv: István
-
TeeJay
félisten
maradok a mostani csomagban, a régi router meg jövőhéten lesz gariztatva mert lebeszéltem iponnal és mondták hogy vigyem nyugodtan...
addig meg vettem a héten egy 1043ND-t szóval minden oké
legalább nem kell felváltanom feleslegesen nagyobb csomagba, majd kiderül mi lesz úgyis júniusig szerintem legkésőbb -
ferob
őstag
válasz
TeeJay #30200 üzenetére
Mi lesz veled most, hogy végre új gigabites routered van, amit akartál, akár garanciális csalással is, erre kiderül, hogy hiába lehetne meg a kis plusz sebességed, már nem elég, ha cserélnék az eszközt a lépcsőházban, mert van aki olcsóbbért megkapja pontosan azt, amit te egy ezressel többért.
Soha nem lesz vége, ha a legtöbb kell a lehető legolcsóbban, de én magam most jót mosolyogtam, hogy már-már célhoz érnél, erre tesznek róla, hogy mégse.
Gondolom most visszaváltasz az olcsóbbra, csak nehogy kiderüljön, hogy 2 hét múlva minden visszaáll a régibe és újra válthatsz feljebb.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó