Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
limpfred
csendes tag
Szeged, FTTH 1000/300 Mbps helyett max. 500/300 Mbps
-
limpfred
csendes tag
Köszönöm. Csak egy csomagot látok és az a legnagyobb. Akkor irány Digi csomagváltás miatt.

-
limpfred
csendes tag
Meglévő okos csomag esetén, ha internet csomagot szeretnék váltni (jelenleg 100/50), akkor most mennyibe kerülnének a nagyobb csomagok? (Szeged, FFTH)
-
limpfred
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nagyon koszonom.
-
limpfred
csendes tag
Tudom nem ide tartozik, de nem talaltam Digi telefon topicot. Eddig remekul mukodott a telefon, de most arra lettem figyelmes, hogyha hivnak akkor nem csorog. Vonal van, tudok hivni es engem is tudnak, csak a telefon nem csorog. ZTE restartot csinaltam, de semmi. Aramtalanitsam par percig vagy mit kell ilyenkor csinalni? Koszonom a segitsegeket elore is.
-
limpfred
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Vegre Digisek leszunk. Kertvarosi teruletrol lenne szo. Annyit mondtak hogy valami ONT keszuleket fogok kapni. A neten ilyet talaltam.

A kerdesem az lenne hogy ilyesmi, ehhez hasonlo keszulek fog jonni? A tobbi LAN2, LAN3, LAN4 csatikat is lehet majd hasznalni vagy azok tiltva lesznek? Koszonom a segitsegeket elore is. -
limpfred
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Uhhh szép kilátások. Én igaz "csak" 7.200-et fizetek, abban reménykedem, hogy írták máskor itt a fórumon, hogy még jobb az elején felmondani, mint a hűség vége felé. Azért remélem nem lesz ilyen 43.000Ft körüli összeg. Holnap kiderül.

-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Telekomról Digire szeretnék váltani. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy milyen díjak merülhetnek fel első bekötéskor? Van-e esetleg belépési vagy esetleg bekötési díj?
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
limpfred
csendes tag
Sziasztok!
Szegeden (Alsovaros) a heten majd minden utcában Digisek dolgoztak, minden villanykaron elhelyeztek egy kis feher dobozt. Gondolom ez azt jelenti, hogy hamarosan elo lehet fizetni tvre, internetre es telefonra. Az lenne a kerdesem, hogy korulbelul mennyi ido szokott eltelni ilyen kiepites es szerzodeskotes kozott?Mert marciusban irtunk ala a Telekomnal 2evre 😫, de meg mindig jobb lenne felbontani a szerzodest igy az elejen es atmenni Digihez. De ha sok ido, vagy bizonytalan akkor megvarom inkabb a 2 evet.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ma néztem a Digi honlapján, hogy elérhető lettek itt is.