Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Danex
addikt
Üdv, olyan problémám lenne, hogy a weblapok viszonylag lassan kezdenek el betölteni. Megnéztem F12-vel és főleg Proxy Negotiation ami akár 2-3másodpercig is eltart utána viszont kb instant az egész.
Optikai gigabites a net, modem bridgben és egy TPLink AX73 osztja tovább kábellel az internetet.
Kábel végén ping, sebesség tökéletes, de van egy lagg amig nem történik kb semmi. -
Danex
addikt
Üdv, ma lett csomag váltva 100/100-ról 500/200ra, ugye új router is lett.
Ezóta tapasztaltam, hogy néha 1-1 alkalmazás eldobja a netet egy minimális időre. Mivel tudnám ezt esetleg monitorozni vagy irányt nézni benne? Az a fura, hogy utána böngészőben nyitnék egy oldalt akkor azt azonnal betölti.
Pl TeamSpeak próbálna csatlakozni, de fail, addig a böngésző meg jó.
-
Danex
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ha saját router van, és már tudjátok a jelszót az előfizetéshez, akkor meg lehet próbálni egy 30sec-es reset gombbal a teljes visszaállítást a routeren, ekkor a ráírt jelszópárossal már be kéne tudni lépni, ahol megadod a digis hozzáférést és te kitalálsz egy WiFi jelszót.
-
Danex
addikt
Hello, meg tudjátok mondani nekem, hogy körülbelül mennyit számol fel a Digi az ethernet kábelért és a kábelvégekért?
Mert, ha nem vészes lehet 2 szobába is kihúzatnám velük a kábelt.
-
-
Danex
addikt
válasz
kevinium
üzenetére
Eredeti WoW-hoz kéne főleg, a VPN-t már használtam régebben, bár akkor a kollégiumi hálózat tíltásának kikerülése volt a cél, ugye a válaszidő a lényeg, az kb 50körül volt, most olyan 35-38, de csúcsidőben meg 1000 illetve van, hogy konkréten beáll a kép másodpercekre (chat-en csak a Digisek panaszkodnak).
450Ft egy hónapra, ,de ha azt nézem, hogy a WoW előfizetésem 130-140Ft egy napra amit nem tudok akkor használni amikor kéne...
De akkor ha jól gondolom megoldja egy magyar VPN, hiszen a külfölddel a VPN tartja a kapcsolatot, mivel az magyarhonban van így a Digi-nek nem kéne ,hogy gondja legyen.
-
Danex
addikt
-
Danex
addikt
Magyar VPN-nel megoldódna a külföldi irányba tapasztalt szörnyű laggspike nem?
Elég idegesítő, hogy miattam megy el 1-2 csapat játéka

-
-
Danex
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Vidéki iroda is mondta, hogy nem tudnak mit kezdeni, mert nem kaptak hivatalos papírt ,hogy módosíthatják a szerződést.
Viszont mesélte, hogy volt aki bontotta a szerződést, másnap a területi üzletkötő hívta fel ,hogy kap 20% kedvezményt ha marad... mondta nem érti mi értelme van ennek, hogy nekik nem engedik, majd ha akaratos az ember akkor fentről meg úgy is engedélyezik.
-
Danex
addikt
Üdv, ha most DIGINET 100 PRO-A (3700Ft) + DIGI+ TV(3100Ft) + DIGITEL 200(200Ft) csomagjaim vannak hűség nélkül akkor milyen opcióim vannak? Mit köthetek újra velük?
Köthetek új Okos csomagra vagy az csak új előfizetőkre érvényes?
-
Danex
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Eddig 100/50 volt, de azt hittem, hogy a kábel, eszközök távolsága stb miatt jön csak ennyi, hisz emelés előtt kb azonosra jött ki a fel-le töltés, de a mostani emelés után már látszik a feltöltési sebességből ,hogy tudna jönni az, ha lenne.
Akkor lehet megejtek majd egy Emailt, vagy telefont és hátha.
-
Danex
addikt
Üdv, lehet valamit panaszkodni az ügyben, hogy az elvileg 100/100-ra növelt csomag letöltési sebessége nem igazán éri el ezt?
Vagy mivel a garantált sebesség felett lehet így úgy sem csinálnának vele semmit?

Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest