Hirdetés

Aktív témák

• proradeon

őstag

válasz Samott #104487 üzenetére

"meg nem kaptam normalis valaszt"

Ugyanúgy, ahogy annak idején az ADSL korszakban tök jó volt, hogy pár megabyte-ot át tudott küldeni az ember néhány másodperc alatt, miért ne lehetne 2022-ben létjogosultsága annak, hogy ugyanennyi idő alatt át tudjak küldeni több gigabyte méretű fájlokat? Lehet azzal jönni, hogy hát az a mostani 1000 vagy 300 mbps feltöltéssel is átmegy néhány perc alatt, de miért ne lehetne 8000 mbps feltöltéssel kvázi instant az átküldés? Tényleg nem értem miért fáj ennyire néhány felhasználónak a fejlődés. Továbbra is az a véleményem, hogy ha minden fejlesztésre vagy találmányra "minek?!" hozzáállással tekintettek volna, közel se tartana ott a világ, ahol tart.

És egyébként én elhiszem, hogy az emberek 95 százalékának jelenleg bőven megfelelnek az aktuálisan forgalmazott csomagok, de annak a maradék 5%-nak (vagy kevesebb, tök mindegy) nem hiszem, hogy meg kellene téged győznie arról, hogy tényleg nem csak az e-peen miatt szeretne ilyen csomagot (vagy ha csak amiatt, ahhoz sincs senkinek semmi köze).

Aktív témák

Hirdetés